Majkomila, ne bih smela skrob, užasno mi smeta. Mada sam sinoć upravo skrob jela... ali o tome posle.

Rašo, želudac me i boli jedino i isključivo kad sam gladna... "prezalogajivanje" je jedini lek.
Nedo, tebi sam se upisala.

Ako si osetljiva na citruse, možda nije pametno da probaš s grejpfrutom, ili probaj samo na malom delu kože.
Anči, znam, sve znam, samo ne mogu uvek da procenim kad ću leći, a ne zavisi uvek ni od mene.

Pa se tako neki put pređem.
E, sad da se vratim na stavku br. 1... sinoć sam zbog vanrednih okolnosti večerala dvopek. Situacija je bila ta da je dete htelo da izbegne kelj (njemu sam pravila drugačije nego sebi), pa je preskočilo taj dnevni obrok u nadi da će moći uveče da pređe pravo na pljeskavicu. Ali surova majka je za večeru izvadila opet kelj (mada uz lep sir

), na kraju mu se u stvari i svideo i baš se najeo, ali onda nije bilo pedagoški da ja sednem i da krkam pljesku, nego sam uzela moj kelj i uz njega dvopek da mi ne bi zasvirao želudac u nedoba. Nadula sam se onako umereno, nije strašno, ali ovaj eksperiment ne bih smela skorije da ponovim.
Za danas nisam sigurna da li izlazimo ili ne, za svaki slučaj klopa laganija preko dana:
D: kefir + dodaci
R: mlad sir, vrlo malo salate
U: voćke
V: ovde je bio izlazak = pivo, pljeskavica (kućna varijanta)