Tina se u poslednje vreme malo gojucnula, ali i dalje izgleda sjajno.

To se ja tešim.

Anči, ne smem da kažem koliko sam se gojucnula.

Prvo sam posle mora sve vreme skakala na 51,5, mada se vraćalo na ovu težinu s tikera, pa nisam brinula, onda sam imala onu fazu brlj-brlj na sitno (kad sam grickala noću dvopek i slično), pa sam skočila na 52,5, a kad su otišli gosti, šlogirala sam se jer je vaga pokazala 53,8. Još sam tu negde, tj. tek polako kreće da se odlepljuje naniže. Ne brinem se za skidanje, jer kao što sam više puta rekla, dokle god je svesti u ovoj glavi, neću sebi dozvoliti da opet budem debela, uvek zakočim na vreme, ali ovog puta se nerviram jer je iz nepažnje otišlo preko granice koju sam sebi postavila, tj. nerviram se na sebe što sam bila nemarna.

Da sam redovno stajala na vagu, ne bi mi se to desilo. Danas bi trebalo da idem u malu šetnju da obnovim sebi neke zalihe (tipa veš, čarape), gora kazna mi ne treba od toga što ću verovatno videti i nešto lepo od odeće usput, a u ovoj fazi ne smem ni da probam, a kamoli da kupim.
Tiker ne menjam još neko vreme, nek me podseća na to koliko kila treba da imam.
Izborila sam se juče s mrazovačama (izdinstala u njihovom soku zajedno s piletinom, pa zapekla sa začinima i malo pavlake i butera - i trun najsitnije seckanog suvog mesa), ali i dalje me ne oduševljavaju, jedina prednost im je što su dijetalne i jeftine. Ostalo ih je i za danas, samo ću izvaditi meso, nisam ljubitelj piletine.
D: kefir + dodaci
R: pečurke od juče (bez mesa), salata
U: 3 jabuke
V: pljeskavica i salata od kiselog mleka i rotkve, dodala dvopek zbog ljute salate