Nadam se da ne zameraš što ovoliko kasnim sa čestitkama

Hehe, koliko sam puta čitala tvoj dnevnik i razmišljala kad ću i ja na "održavanje"... Ti si dokaz da se sve to može. 

Ali mi je bitno da znam da MOŽE bez ikakvih veštačkih dodataka, ima da ga probam i da mu nađem kvaku pa makar crkla! Hvala, Beo! Dragocen podatak! 

Ostalo mi je još malo salca, ali njega iz principa čuvam,

jedino što dodajem mlevenu papriku i crni i beli luk (i celer i peršun), i ne stavljam šećer

Ma rešiću ja ovu enigmu, ako mi stoji u teglama sataraš s crnim lukom i ovaj pindžur s belim, i ne mrdne ni jedan ni drugi, ima da nateram i paradajz... Da se izurlam na njega pre sipanja u flaše, hahah... 

Paradajz kao ubojno sredstvo!
Eto vidiš... možda nije uspela zimnica, ali je otkrila novu vrstu eksploziva. 

E, ulepšale ste mi dan sa ovim "ekološkim oružjem" (mada Beo čuva tajnu, podozrevam da se sprema da proda patent Ministarstvu odbrane
), ali imala sam i ja uspešnih eksperimenata na tom planu.
Npr: "Ako se domaća boza uveče sipa iz staklenih u plastične boce OD 1,5 l radi transporta na posao, sledećeg dana dovoljno je svega 3 km truckanja istih na biciklu da bi se dobilo savršeno precizno oružje koje po otvaranju flaše nepogrešivo pogađa plafon usmerenim vertikalnim mlazom." 
)

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.