Zato sad deci sve te lepe stvari čuvam.Ovo nam sad nema baš mnogo veze s jelom... valjda neće da odu i postovi u kontejner?

Zato sad deci sve te lepe stvari čuvam.

A još sam čitavo veče mučenički cedila dva piva da ne prebacim kalorije. Eh. Sad smotah komadić sira, nekoliko listića domaćeg suvog mesa i jednu pečenu papriku, u još malo pa 3 noću, što nimalo nije mudro, ali stomak mi zavija, a ja sam sa sve pivom i tom bebećom picom danas unela oko 1000 kalorija, tj. pre ovog što sam sad pojela, a sad je valjda oko 1300.
Sanjiva sam, dopisujem jelovnik sutra, kad budem znala šta se sprema. 

te
Prijaviću zvanično ako bude bar još sutra ostala i opstala na tom broju, zasad se pravim da se ništa nije desilo.
(A i ne ide da pravim slavlje posle skroz brljevite večeri - pivo, pica i jedenje u tri noću, koliko god da su kalorije lepo upakovane.)

što si tako pozitivna. Moj muž je odmah "stručno procenio" da je vaga neispravna pa pokazuje manje. Hehe, videćemo sutra. 

A za muža...Mora da je njemu pokazala plus pa zato tako reaguje 

Sad ces da nam dusu vadish kulinarskim djakonijama 

I naravno cestitam za novopeceni minus
Pa tebi je ostalo jos samo malo,malkice 

- ali hahah, pređoste me, sad mi ne ostaje ništa drugo nego da pomerim tiker i da budem disciplinovana.
Pa će tako drugi čin dijete biti ista ova hrana, samo sa malo više brljanja u večernjim satima.

Praktično jeste cilj, ovih 49 (što se sad jedva vide na tikeru) samo su rezervno kilo dole radi lakšeg održavanja težine, ali biće i to uskoro...
Joj, da mi je neko rekao da ću ove godine da imam svoju normalnu težinu, ja bih mu u oči rekla da lupeta... ali tad nisam znala vas. 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.