Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • boki 66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od boki 66 » pre 13 godine

Neznam zasto , ali podseca me na tebe Slika :wink: , nadam se dobroj presudi :009:
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 13 godine

Doktor ne seći, samo otpasti! :skakutalo: Kaže da je lokalizovano i misli da će uspeti da zaraste samo od sebe... a čak i ako ne bude tako, pri površini je i ne bi trebalo da zahteva veću intervenciju. Tako da sam ja danas najsrećnija :zuba: , kontrola za 10 dana, držite mi pesnice! :)

Boki, jeste, to sam ja, to sam ja! :skakutalo: Tako se provlačim po spavaćoj sobi između kamara knjiga, ali sad su super korisne maci da po njima planinari. :16:

Da upišem klopu:

preko dana 3 mandarine
    zakasneli R: jogurt, 2 dvopeka, salata
    V: ogrebaću se za malo ruske uz decu
  • boki 66
    Amater
    Amater

Bravo za presudu , ziveo sudija :) Drzim palceve da sve bude :24:
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Samo na brzinu da pljucnem po našem divno ustrojenom saobraćaju... sinoć je bio zastoj kod Batajnice i dete je 'ladno sa više od sat vremena zakašnjenja stiglo iz NS u Bg, a iz Bg ne ide NIŠTA u našem pravcu posle 21.15 uveče... ne postoje čak ni noćni vozovi, ništa. Na kraju sam morala da sednem u taksi i da odem po njega u Mladenovac (to je oko 30 km odavde), i ovo je već treći put da nam se to dešava. Skroz sam pobesnela. Inače smo mi na glavnoj železničkoj džadi Beograd-Niš (dakle, preko nas se ide za Sofiju, Istanbul, Skoplje itd.), tako da mi je potpuno nepojmljivo kako ništa ne ide noću na jug. :neznalica: Nekada su samo šibali vozovi u tom smeru, mogao si da biraš.

Sinoć nisam poklekla, klopnula sam samo rusku, nisam ljubavisala s drugim đakonijama. Otprilike mi se kalorijski uklopila, tako da nije neki brlj, prepuna je povrća, nije prejaka, jedino što sam se uz nju nalila mlekom pa posle vodom, pa danas na vagi imam 54. :010: Nikad mi ovako nije šetala težina u dužem periodu, a ne mogu da uhvatim u čemu je kvaka. Ništa, idemo dalje... :)

D: 2 mandarinice
    U: hleb s lanom 30 g, čaša jogurta
    R: paprikaš (dijetalna varijanta, samo neskrobno povrće i junetina, nema zapršku od brašna)
    U: 2 kašike ruske salate (jipi-jej, uspela sam da ne sipam više od toga)
    V: verovatno parče rolata od mesa (oko 200 g), salata
    Poslednja izmena od dudank u 11 Nov 2011, 19:55, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Tija
    Amater
    Amater

od Tija » pre 13 godine

Drago mi je da je dobro proslo juce kod lekara, a drzim pesnice (i drzim za ruku) za kontrolu :009:

Ajoj, prevoz ume bas da bude problematican, ja za Leskovac imam cesto skoro kao ljudi za NS iz Bg sto imaju.. ali vozova gotovo da nema :neznalica: ne volim da putujem nikako.. to mi je gubljenje vremena, posebno kad pored puta nema nista da se vidi, tj gleda interesantno, priroda, naselja..

Ta ruska verujem da je bila dobra, kad nisi produzila na druge djakonije :) a svaka cast za karakter! meni se od ove dijete nista slicno i ne jede.. to joj je valjda i cilj :D a nemam bas ni gde, ovde se nista skoro ne sprema, a moja mama nije bas vicna domacica pa kad odem u Le, bake odrade posao, ranije, sad ni to :)
    Kilaza seta li seta, to je bas cudno, ali i da imas 54kg za mene je to saaasvim, i vise od toga!

Zelim ti lep dan :009:
  • Jelenab
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od Jelenab » pre 13 godine

Ciao Dudic
    ja sam imala slicnu situaciju sa busom, s tim sto sam ja zaglavila u L.A ( Lazarevcu ) a trebalo je da se vrcem u Bg... A poslednji bus je bio tako negde oko 21h. Mislim, vratila sam se samo zato sto je drugaricin brat bio divan pa je seo i presao tih 60 km u jednom i 60 km u drugom pravcu...
    Sve bi to bilo isto, da nije vremenske razdaljine od nekih 20-tak godina...
    Nista se kod nas nije promenilo, kako je bilo pre 20-et tako je i sada, bar kada su nasi autobusi u pitanju i rezim polazaka istih...
    Sta reci vise...
    "Bolsoy privet" iz Moskve
  • mirjanab
    Amater
    Amater

od mirjanab » pre 13 godine

Prvo,boki te pronašla,ma svaka joj čast :skakutalo: .Mrvica i spretnica naša :wink: .Za docu svaki :01: ,brate i ja sam se osećala izmrcvalrena kada sam čitala te tvoje postove ,kada si imala ono seckanje i zatezanje konca i nošenja šest brojeva veće trenerke i da više se nesećamo :D .Bogu hvala pa je to sve iza tebe,a bogami i za nas. A za prevoz :shock: ,pa de ti živiš u JAPANU.E ,tamo se mašinovođa ubije kada kasni voz( mada je i to ludost i glupost,ali njihov problem),a kod nas se niko ni nepočeše što ga nema :o .Ma najbolje da idemo peške.Dobro za kondiciju i zdravo 8) .Lep vikend ti želim i kani se Rusa i njihove salate :wink: .Voli te drug :009:
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 13 godine

Bas mi milo za doktora. Valjda ce biti tako dobar i na kontroli. :009: I ja nikako da dokucim u cemu je stvar i odakle ovolika odstupanja, mada na jogurt sam se navukla onako bas pravo. Postala sam ovisnik o istom :17:
    Uzivaj sa djecom i uzivaj gledajuci kako oni jedu :) :009:
  • boki 66
    Amater
    Amater

Samo da te utesim sto se tice setanja po vagi nisi jedina , ja jedva mic dole i za par dana opet gore, bas nam je slicna situacija i ja imam velika odsupanja , a nista negresim za razliku od nekih :evil: Slika
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 13 godine

Missim ... ne znam sto da ve recem osim da sam zabezeknuta da volite kari-natakarija ... :shock:
    I zato smatram da moram da obucem doktorsku kutu i da vas oducim od te ruzne navike.
    Evo leka !!!

http://youtu.be/08e9k-c91E8
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • mica66
    Amater
    Amater

Izlecene ?!?
    NARAVNO !!!
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

E sad moram mimo običaja da krenem da odgovaram odozdo... :16: Mico, moja teorija je da svaki čovek ima jedan mali greh kojim se bavi kad ga niko ne vidi (čačka nos i jede slince, oblači se kao Betmen, ili sluša Harija). To je najbolje formulisao jedan moj ortak, koji je na moju izjavu o Hariju malo poćutao, pa s krajnjim razumevanjem rekao: "Pa dobro, i ja potajno maštam da kr*snem Ivana Zeljkovića." :16:
  • boki 66
    Amater
    Amater

• mica66
    Amater
    Amater

dudank napisao:... (čačka nos i jede slince :013: URNEBESNO!, oblači se kao Betmen, ili sluša Harija). To je najbolje formulisao jedan moj ortak, koji je na moju izjavu o Hariju malo poćutao, pa s krajnjim razumevanjem rekao: "Pa dobro, i ja potajno maštam da kr*snem Ivana Zeljkovića." :16:

:zuba: :zuba:
    ne znam ko je blesaviji ... ti il' drugar ... ljubim vas oboje tako lude ...
    ps. moram da se setim sta ja radim a da me je blam (divna, zaboravljena stara rec).
    kad se setim odma javljam! cisto da imam cim das zakitim.
    edit za boki ... ne mogu, ne mogu, ne mogu cak ni pocetak da cujem ... kad vidjeh naslov - ugasih ...
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 13 godine

Držim ti pesnice po pitanju DR-a, a baš me zanima zašto ti kilaža toliko varira, a jedeš ko vrabac! Proveri kimažu, ako imaš negde na drugoj vagi. Možda sa tvojom stvarno nešto nije u redu.
Odgovori 9033 postova