Da znaš da treba nahraniti.

Mada je sad to mnogo manje otkako veliko dete nije tu, a mi ostali pazimo šta jedemo. Kod nas se godinama mesilo svaki dan, bože me sačuvaj, kao u pekari. Dobra strana je ta što sam s vremenom naučila da "optimizujem proces", tako da sve uradim usput i diskretno, čak bez prljanja kuće, i sa maksimalnom uštedom vremena. Inače nikad ništa ne bih stigla da završim.

Mirkaaaaa, šta si lepo pravila?

Meni se danima jedu, ali čekam da se stabilizuje više ova težina da vidim na čemu sam. Sad ostajemo neki dan sami malo dete i ja, pa ćemo možda na kvarno i da spremimo sebi.
Noćas sam valjda prvi put u životu sanjala nešto vezano za vagu... kao, ugojila sam se na 58 kilograma i nemam šta da obučem za neki koncert, ali nisam bila očajna, nego baš besna na sebe što sam se tako opustila. Verovatno podsvesno i jesam ljuta na sebe što ovoliko kilavim sa ovim viškom od aprila/maja. U poslednje vreme skoro svaki dan prebacim planirane kalorije, ne mnogo, ali taman dovoljno da tupkam u mestu.

Možda će sad nešto da mi klikne... hajd' da ne obećavam ništa još.
Danas milion obaveza, od jutros sam uključena ovde, a ne stižem da upišem ništa... sad čekam da ispratim mm, pa da se bacim na spremanje jela za naredna tri dana, da ne bih gubila vreme na parčiće, bolje sve odjednom da otaljam. Treba da odradim i neke stvari za zamrzivač... mrzim taj deo posla.
D: preskočen
U: jabuka
umesto ručka: 1 dvopek i čaša ajrana (ručak će morati da kasni
)
U: karfiolska popara
V: škembe čorba, dvopek