Boki, Mirka, to još ne zna ni dr nažalost.

Videće se tek kad se umiri spoljna upala, naravno da se nadamo oboje najboljem, ali uopšte nije isključena nova intervencija. Neću da paničim unapred, ali definitivno moram psihički da se pripremim i za takvu mogućnost. A što se tiče terapije, ona uključuje i natapanje u rastvoru hipermangana, dakle ne pomaže oblog, nego baš hipermanganska kupka u trajanju od 10 minuta, i to obavezno pred spavanje, i sinoć taman da odvrnem vodu i napravim rastvor u kadi - a vode nema.

Milioniti put. U nekoj normalnoj zemlji dobila bih odštetu jer mi gradski vodovod onemogućuje lečenje, al' mi nismo normalna zemlja.

Mikić, meni upravo takve stvari padaju na pamet, samo su moje ružice s pirinčem (kao đul-pita od domaćih kora), a umesto breskvica mi se sve vreme vrzmaju po glavi prababine "cigarice" (izgovara se "cigarIIIce", onako sočno), ne znam da li znaš šta je to - razvija se malo deblja kora od testa, pa se seku pravougaonici i na njih se uzdužno stavi malo džema, ili tanko sečenih oraha, ili sečenog suvog grožđa, pa se uviju kao cigarete i ispeku se, a onda se prelivaju rastvorom ceđi od drvenog pepela (specifičan i neponovljiv ukus) i valjaju u kristal šećer. Zahvaljujući tom receptu, prababa je imenom i prezimenom ovekovečena u jednoj knjizi posvećenoj srpskim slavama i običajima, ne znam koliko bi je se to dojmilo da je živa, jer je bila nepismena, ali cigarice su stvarno No 1.

Mada ja kolače ne jedem, retko kad gricnem da me želja mine, više sam se bacila na sama jela.
Lus

, đakuzi smo drmnuli u povratku od dr jer je bilo toliko lepo vreme i pune bašte da nismo odoleli. Izgovor mi je bio što sam se potresla, mada se jesam potresla, ali usput sam sračunala da jedno pivce nedeljno neće baš da me uništi. Al' se vadim, a?

Ana, ako misliš na provere zdravlja, jeste došlo vreme za neke kontrole, neću da čekam da odnese vrag šalu. Neke stvari ovde ne mogu da iskontrolišem jer nemamo dovoljno kompetentne lekare, ali makar imamo dobrog kardiologa, s dobrim aparatima za pregled. Ovog puta sam se baš zabrinula jer ovo s vodom predugo traje. Juče sam npr. spala na normalnu težinu, ovo što stoji na tikeru, a danas opet 2 kg više. Tako da ću ovih dana/nedelja prošetati da vidim u kakvom sam stanju, da li mi treba neki rezervni deo

, neće da škodi, štaviše.
Jedem standardno, ne planiram brljanje:
D: 1 veća jabuka
R: 200 g mladog sira, paprika, lukac
U: roknula crni hleb i buter, baš mi nešto došlo 
V: šnicla, salata