Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Jelenab
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Jelenab » pre 13 godine

U poslednje vreme hvatam sebe da mi tvoji postovi bas izazovu osmeh na licu.:)))) O ukusima ne treba raspravljati pa cak i kad je Britni S. u pitanju. Mada ne mogu da gresim ovu moju dusu i meni je bila bas extra kad se pojavila sa onom prvom pesmu, mislim, ne znam kako se zove, ali ono kad djipa u skoli ... Bila nekako pevljiva i za igru solidna pesma :)
    Sto sam starija to se trudim da prihvatim sve stavove i da opravdam sve postupke , koji su naravno u granicama normale. Ja to na temu : da li volimo kuce ili mace. Apsolutno se slazem sa tobom da svacije treba ispostovati i da ni o kome ne treba doneti sud na osnovu toga da li voli jedne ili druge. Moja najbolja drugarica se plasi - insekata. A u isto vreme mazenje ni jedne vrste pasa joj ne predstavlja problem... Sta hocu da kazem, elem, ona mene stiti od kucica, a ja nju od buba... :))))
    U svakom slucaju ostani i dalje tako pozitivna i duhovita.
    Veliki :009: iz Moskve!

Edit : Evo opet vristim :" Sta zna Britni sta je maistor iz Doboja "...:zuba: :zuba: :zuba:
    Mada , ko ce ga znati mozda i maistor na bazi reciprociteta ne zna ko je Britni :)))))
  • mirkaa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od mirkaa » pre 13 godine

To za Britni je bilo samo figurativno. Moze i ovako - ko ti je kriv sto nisi ustjedjela da ides u Moskvu :-P :wink: ili u Sjevernu Afriku :009:
  • mirjanab
    Amater
    Amater

od mirjanab » pre 13 godine

Teške muke sa tim Bosancima :16: :16: :16: .Da pošaljemo mi Britni u Doboj da sviraSlika,možda maistor i završi,pa mm brže stigne kućiSlika. :-P ,teške muke spopale dudu zbog pevaljke.Da zna koliko čavrljamo o njoj mislim Britni,sad bi nam nešto odpevalaSlika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 13 godine

Jelenab napisao:Mada , ko ce ga znati mozda i maistor na bazi reciprociteta ne zna ko je Britni :)))))

:16: :16: :16:

Da, bila je i nama simpatična dok nas dete nije prinudilo da je slušamo 24 sata dnevno u periodu od više godina. :010: Ma šalim se, jeste ona slušljiva :) , nego mi nije nešto za šta bih dala tolike pare. Pre bih ovako kako kaže Mirka, u Moskvu... u Afriku... :roll:

Mirjana, uze mi reč iz usta, sa ovim da pošaljemo Britni u Doboj. :16: Mada Doboj nema mnogo veze, u stvari je generalna najgora definicija majstora reč "zemljak", dakle, čim ti majstor kaže da će da ti učini cenu jer ste zemljaci, piši kući propalo.

E, sad moram i jelovnik da izmenim - ne znam šta se desilo, ali podozrevam da je veterinar greškom meni ubrizgao beviplex u onoj gužvi dok sam držala razobadano mače :16: jer sam malopre najstrašnije ogladnela, pa sam ipak ručala normalno. Sa' ću da upišem. :oops:
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 13 godine

Sad me nebi cudilo da posle rucka ti i majstor drmete po jedno pivce :-P
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • mirjanab
    Amater
    Amater

Di si tiSlika,da te nije beviflex zatvorio u frižider,Slikaa mače ostalo u :shock: di je njena starateljkaSlika,Slika.Znaš šta draga ,to sa zemljakom nije baš pametno.Imate mače koje samo došlo i vi ga ljudski sa puno ljubavi prihvatiliSlika.Ako tvoj mm bude sa maistorom postupao stvarno kao sa zemljakom :o ,eto tebi i maistora kući sa sve mm :16: :16: :16: .Biće ,kukuuuuuuuuu bježmooooooooooooo,kad nas duda uFatiSlika.Samo da se to sve završi na vreme da nebi Britni morala ,pomerati kojim slučajem koncert zbog renoviranja stanaSlika.Nek zemo požuri,da je ne bi morao voditi u Doboj,pa šta će mu žena reći :16: :16: :16: .Voli te tvoja druga Slikai želim ti lep vikendSlika,a umalo da zaboravimSlika,šta bilo kod kumeSlika
  • mirkaa
    Amater
    Amater

dule, dudule... (ne smijem dalje :) ), ali uvijek mi padne na pamet ova kretenska pjesmica za malu djecu :010: Stvarno cime si zbrljala, pa ne saljes izvjestaj???? :09:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ne bi škodilo da mm malo usvoji majstora, i nama kuća vapi za renoviranjem. :16: Samo da ne moram da hranim i zemljaka na špric. :010: Juče i danas borba sa životinjicom, još joj nije proradio apetit i moramo na silu da je hranimo, što je onako baš veseo proces, a napravila sam joj mačeći frutek od piletine i ribe :muka: , pa se ne zna ko gore bazdi, zver ili ja. Rado bih se menjala s mačetom, ja njemu moj apetit, ono meni njegov, i svi da budemo zdravi i srećni.

Mirka, gde se toga seti :16: , mislim da od detinjstva nisam čula decu to da pevaju. :)

Kod kume je bio drugi dan slave (tj. prvi dan slave njeni u selu, a za nas devojke organizuju neobavezni drugi dan u gradu), pa je izmiksovala posno i mrsno i ubila nas sa hranom :prasence: . Taman sam se lepo bila orijentisala na krutone, salate, kozji sir i priloge (pindžur, ajvar, francuska), i uzela parčence mesa čisto da dopunim, ali onda kuma ispovrte predivan prebranac, onako vruć, i tu sam se urnisala načisto, a još ga obilato zalivala pivom. Danas nećemo na vagu. :)

Još lupam glavu šta danas da spremim za večeru, strašno koliko sam postala nemaštovita. :)

D: jogurt
    R: premaz od sira i začina (beli luk, origano, svež bosiljak, limun), dvopek, salata
    U: lubenica
    V1: mesce sa teflona u sosu od povrća i pečuraka
    V2: 40 g hleba sa istim premazom od sira :prasence:
    Poslednja izmena od dudank u 24 Sep 2011, 10:39, izmenjeno 1 put ukupno.
  • mirjanab
    Amater
    Amater

Ne znaš, šta ćeš za večeru :o :shock: 8) .Pa ja bi pravo kod kume da dokrajčim slavsku Rranu,a sutra bi na vagu :wink: . :-P
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 13 godine

Baci jednu šniclu od vrata na teflon, kao ja i prijatno! :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Čitaš mi misli :16: , upravo je dete kupilo mesinu za na teflon, jedino što ću iseći male komade, kao ražnjiće, pa ih samo kratko propeći. Uz to neko dinstano povrće, i to je to. :) U svakom slučaju će se mm obradovati svemu, pošto je verovatno ova 4 dana jeo salamu sa hartije. :16:

Odoh da se razletim i zavedem malo reda u ovaj brlog, sutra i preksutra moramo da se bacimo na pindžur i šta već budemo mogli, pošto moji dragi dužnici očigledno ne podržavaju ostavljanje zimnice. :(
  • Leca
    Amater
    Amater

od Leca » pre 13 godine

Ma podržavaju Dudo....ali svoju zimnicu :evil:
  • mirkaa
    Amater
    Amater

Ja sam jednog danas ganjala, pa nista... obecao, pa slagao. Ne zna on koliko ja mogu biti dosadna... Vidis, dobro ti je to, reci cu da mi treba za zimnicu, garantovano, bi se "sazalio". :-P
  • BlackMaja
    Amater
    Amater

od BlackMaja » pre 13 godine

Leleee boške... Ja ako ne pročitam šta ima za jedan dan, treba mi tačno toliko da izvidim situaciju i taman kad to propušteno nadoknadim eto novih 1000 postova, pa ajmo Jovo nanovo... hahahahaha...
    Jel može neko da prepriča...
    Vidim da je maca bila hrabra, i jedno bravo i za nju, a i za tebe.. Jer se ja mnooogo unervozim kad Boni vodim... Inače da, ambulanta, ordinacija... Isto mu to dođe... :D

Ko ide na Britnin koncerat :D Ja se izvinjavam onima što je vole, ali da znam da me moj deda (koga ne mogu da prežalim) čeka tamo ja ne bih mogla... :)
    Slika
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 13 godine

Samo ti mene ignorisi, ali ja sam uspela da procitam u ovoj guzvi da nije bilo pivce sa majstorom nego kod kume, pa tacno sam znala :-P
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
Odgovori 9033 postova