Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Radmila
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Radmila » pre 14 godine

Bravoooooo :skakutalo: :skakutalo: :skakutalo:
  • mirjanab
    Amater
    Amater

od mirjanab » pre 14 godine

Čestitke za minussssssssssss..................jeeeeeeeeeeeeeeee..............eeeeeeeeeeeeee............... :skakutalo: :013: :veseljak: .A ona cica sa 60kg ti je toliko zgodna,ta di se je našla draga moja švester :neznalica: ,da nisi našla moju sa 62 kg ,kada me dr.merila na stočnoj vaZi,a ja sva u čudu kada je rekla koliko sam vagnula :o .Mili Bože tog bedaka,nikada neću zaboraviti :010: .Mm dva dana nije mogao doći sebi od moje reakcije :evil: .Kaže on,dobro meni moja baba rekla,dok sa bračnim saputnikom nepojedeš 50kg soli,nećeš ga upoznati. :shock: se čovek na moje suze kada sam saznala pravo stanje stvari, (kao da sam dotle bila ćorava :evil: ,jelte 8) ).Kaže on tako nebi plakala ni da ti je rekla da imaš ko zna koju boleštinu. :shock: Ne bi sigurno :headbang: .No prošlo je i to.Guramo dalje,bez razlike na plime i oseke u mom telu.NepuŠća mu se lako voda,a alergije nećemo dirati,to ima da negijem dok sam živa :-P .Ko je još video da neko živi bRez kućnih ljubimaca :wink: .Mila moja za izlazak ,ta šta žališ biće još toplih večeri,valjda će dotle iscureti kazne :wink: :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 14 godine

Tako je meni bilo, u stvari još gore, kad sam 2006. skinula 5 kila i pošla na more u ubeđenju da imam 60 (imali smo neku staru drndavu vagu), a onda tamo prvi dan stanem na elektronsku i ona pokaže 64,5. :cry: Sa toliko sam prvi put otišla u porodilište... jeee. :D

Edit* - Cicu sam našla na http://freeemoticonsandsmileys.com/funny-emoticons/ , mnooogo je dobra. :)
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 14 godine

Dudice , trbusna plesacica ti je mrak :16: :17: I cestitam na minusu, covece kako ti uspeva :shock: , pijes pivo jedes lepinjice :crybaby: , al cestitam nema veze :evil:
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 14 godine

Cicooo vestico, Cico vestico bozje stvorenje vise volim da te ljubim nego jest pecenje :02: :13: :04:
    Ceeeeeeeestitke na minusu :veseljak: :veseljak: :veseljak:
    Boki je u pravu kako ti uspjeva pored onih, ne smijem ni da pomislim djakonija :-P
    A sto se tice ramena, ma ja bih ranije 52kg :D A za alergije, ma takav fenomen nisam ni ja :16: (mislila sam da sam najgora). Mozda dobro placaju zamorcice, raspitaj se... pa povedes i drugarice :009: :009: :009: SlikaSlikaSlika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Neko je rekao "pečenje"? :17:

To je ono što stalno svi pričamo, Boki zna jer je stari borac i ima isti stav, da treba naći sistem prema sebi, nema uspešnog slabljenja i održavanja ako dijeta ne prati naše navike i ritam života... ko na dijeti gladuje i muči se, ima ogromne šanse da se posle dijete vrati stare navike i s njima kilograme, a ako samo malo modifikujemo navike i uklopimo ih s dijetom, onda se dobija doživotni sistem kog možemo da se pridržavamo bez razmišljanja. Meni je npr. savršen ovaj cikcak fazon zato što uglavnom i zaboravim na hranu dok radim, pa mi nije teško da se pridržavam tog niskokaloričnog rasporeda, a kad se jede i pije, onda se jede i pije, opet mi nije teško da se pridržavam rasporeda... :16: Bitno da funkcioniše, u to ime :pivo: !
  • boki 66
    Amater
    Amater

od boki 66 » pre 14 godine

dudank napisao: Boki zna jer je stari borac i ima isti stav, da treba naći sistem prema sebi, nema uspešnog slabljenja i održavanja ako dijeta ne prati naše navike i ritam života... ko na dijeti gladuje i muči se, ima ogromne šanse da se posle dijete vrati stare navike i s njima kilograme, a ako samo malo modifikujemo navike i uklopimo ih s dijetom, onda se dobija doživotni sistem kog možemo da se pridržavamo bez razmišljanja. !

Ziveo govornik, nemam nista da dodam :pivo:
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • gaga_81
    Amater
    Amater

od gaga_81 » pre 14 godine

Cestitke na minusu :skakutalo:

:009:
  • mirjanab
    Amater
    Amater

[quote="dudank"]To je ono što stalno svi pričamo, Boki zna jer je stari borac i ima isti stav, da treba naći sistem prema sebi, nema uspešnog slabljenja i održavanja ako dijeta ne prati naše navike i ritam života... ko na dijeti gladuje i muči se, ima ogromne šanse da se posle dijete vrati stare navike i s njima kilograme, a ako samo malo modifikujemo navike i uklopimo ih s dijetom, onda se dobija doživotni sistem kog možemo da se pridržavamo bez razmišljanja. Meni je npr. savršen ovaj cikcak fazon zato što uglavnom i zaboravim na hranu dok radim, pa mi nije teško da se pridržavam tog niskokaloričnog rasporeda, a kad se jede i pije, onda se jede i pije, opet mi nije teško da se pridržavam rasporeda... Bitno da funkcioniše, u to ime !
    Neko je rekao "pečenje"? :17:

Potisujem i ja :wink: ,trbušna plesaJčica prasica :010: .Samo trebamo sebe upoznati i svrstati u neki režim ishrane.Meni je to teško bilo,jer 36 godina nisam imala problem sa tim šta jedem,koliko jedem i kada jede.U obe trudnoće se ugojila 7 kg i 11 kg i kada sam oba puta došla kući,posle 6 nedelja obukla farmerice i na grama viška nije ostalo.E stvarno se svašta može čoveku desiti,razne promene :neznalica: :bas_tuzan: .Mila moja lep i dijetalan dan želimSlika
  • Jelenab
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od Jelenab » pre 14 godine

dudank napisao:... da treba naći sistem prema sebi, nema uspešnog slabljenja i održavanja ako dijeta ne prati naše navike i ritam života... ko na dijeti gladuje i muči se, ima ogromne šanse da se posle dijete vrati stare navike i s njima kilograme, a ako samo malo modifikujemo navike i uklopimo ih s dijetom, onda se dobija doživotni sistem kog možemo da se pridržavamo bez razmišljanja.

Ih bre Dudo, pa ko da mi citas misli ( Vidovita Duda :009: ) ... Da mi je ova pamet bila onomad u 18 ne bi skapavala na dijetama, nego bi samo uvela sebi drugaciji rezim ishrane... I pridrzavala bi se njega do kraja svojih dana. I apsolutno se slazem da to zavisi od svakog organizma i da uopste ne znaci da bi moj sistem odgovarao nekom ko ima drugaciji nacin zivota ( kasnije ustajanje, kasnije spavanje... ) prosto svako mora da nauci da OSLUSNE svoj organizam i onda ce sve doci na svoje...Veliki :009: . Dobar ti danasnji dan !!!

E bVe... pa najgora sam , zaboravih zbog cega sam pocela i da pisem post : CESTITAAAAAMMM MINUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!! :skakutalo: :skakutalo: :skakutalo:
  • mirkaa
    Amater
    Amater

od mirkaa » pre 14 godine

I bre, Dudo, nema me jedno popodne a ti mi prava mudrica postala :009: ... sta uradi ono pecenje :D
    Svaka ti na mjestu, ziveli puzici :hi-fi: :veseljak:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Drage moje, nemojte meni da pripisujete copyright za ovaj mali rezime, sve smo mi to zajednički razradile budući da sve volimo lepo da njupnemo :prasence: . Jedino imam patent na dijetu s pivom i za to ne dam autorska prava. :-P

Sinoć sam napravila mali brlj, probala sam prinudno parčence projare koju sam pravila detetu za doručak jer mi je bila sumnjiva (i bila sam u pravu, loše je ispala), to ću da upišem, a danas opet nemam pojma šta se jede za ručak, užasno smo neorganizovani ovih dana i uglavnom nam sve ide naopako. :) A tek nas čeka nebuloza, da ne pišem sad jer će biti vremena za kukanje. :17: Nisam ni doručkovala, zaboravili smo da uzmemo voće. Jedino znam da mi se za večeru jede džiga, to ćemo mačence i ja da njupamo jer momci neće da je omirišu. :)

D: /
    R: na kraju ispade parčence proje, mala šolja jogurta - oko 450
    U1: lubenica - 150
    U2: 2 mala dvopeka... s paštetom :010:
    V: izmena :( - nije bilo džige u našoj kasapnici - 4 ćevapa, grilovani krastavci i crni luk, sveže paprike - oko 350
    Poslednja izmena od dudank u 13 Sep 2011, 22:00, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • mirjanab
    Amater
    Amater

dudank napisao:Sinoć sam napravila mali brlj, probala sam prinudno parčence projare koju sam pravila detetu za doručak jer mi je bila sumnjiva (i bila sam u pravu, loše je ispala), to ću da upišem,

Hahaha,kome bre mažeš oči 8) .Nameračio se iskusni dijetalac na projaru,pa kao sumnjiva :evil: .A di je završila :16: ,tako sumnjiva. :evil: Neka si ti nju upakovala u kalorije :14: ,pa sad nema veze što nije dijet,a još nije uspela :29: ,kao meni lenja pita :17:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Moći će da se jede udrobljena u jogurt... valjda. :005: Ispala mi očajno suva jer sam sve stavljala ofrlje, a stavljam ofrlje jer nemam dobar recept, a i inače je užasno retko pravimo, ovo se sad potrefilo da sam za kratko vreme napravila dvaput... ako hoćeš da se menjamo, ti meni recept za dobru projaru, ja tebi nepromašivi za lenju pitu (od moje babe). :-P
  • Radmila
    Amater
    Amater

od Radmila » pre 14 godine

Dosta bre vise :( Doooooooooooooooooosta :crybaby:

mmmm vruca proja, i jogurt, uhhhhhhhhhhhh :)

Lenju pitu ne volim :( proja, proja :23:
Odgovori 9033 postova