.A ona cica sa 60kg ti je toliko zgodna,ta di se je našla draga moja švester
,da nisi našla moju sa 62 kg ,kada me dr.merila na stočnoj vaZi,a ja sva u čudu kada je rekla koliko sam vagnula
.Mili Bože tog bedaka,nikada neću zaboraviti
.Mm dva dana nije mogao doći sebi od moje reakcije
.Kaže on,dobro meni moja baba rekla,dok sa bračnim saputnikom nepojedeš 50kg soli,nećeš ga upoznati.
se čovek na moje suze kada sam saznala pravo stanje stvari, (kao da sam dotle bila ćorava
,jelte
).Kaže on tako nebi plakala ni da ti je rekla da imaš ko zna koju boleštinu.
Ne bi sigurno
.No prošlo je i to.Guramo dalje,bez razlike na plime i oseke u mom telu.NepuŠća mu se lako voda,a alergije nećemo dirati,to ima da negijem dok sam živa
.Ko je još video da neko živi bRez kućnih ljubimaca
.Mila moja za izlazak ,ta šta žališ biće još toplih večeri,valjda će dotle iscureti kazne

Sa toliko sam prvi put otišla u porodilište... jeee. 

I cestitam na minusu, covece kako ti uspeva
, pijes pivo jedes lepinjice
, al cestitam nema veze 

A za alergije, ma takav fenomen nisam ni ja
(mislila sam da sam najgora). Mozda dobro placaju zamorcice, raspitaj se... pa povedes i drugarice

Bitno da funkcioniše, u to ime
!
dudank napisao: Boki zna jer je stari borac i ima isti stav, da treba naći sistem prema sebi, nema uspešnog slabljenja i održavanja ako dijeta ne prati naše navike i ritam života... ko na dijeti gladuje i muči se, ima ogromne šanse da se posle dijete vrati stare navike i s njima kilograme, a ako samo malo modifikujemo navike i uklopimo ih s dijetom, onda se dobija doživotni sistem kog možemo da se pridržavamo bez razmišljanja. !

,trbušna plesaJčica prasica
.Samo trebamo sebe upoznati i svrstati u neki režim ishrane.Meni je to teško bilo,jer 36 godina nisam imala problem sa tim šta jedem,koliko jedem i kada jede.U obe trudnoće se ugojila 7 kg i 11 kg i kada sam oba puta došla kući,posle 6 nedelja obukla farmerice i na grama viška nije ostalo.E stvarno se svašta može čoveku desiti,razne promene
.Mila moja lep i dijetalan dan želim

dudank napisao:... da treba naći sistem prema sebi, nema uspešnog slabljenja i održavanja ako dijeta ne prati naše navike i ritam života... ko na dijeti gladuje i muči se, ima ogromne šanse da se posle dijete vrati stare navike i s njima kilograme, a ako samo malo modifikujemo navike i uklopimo ih s dijetom, onda se dobija doživotni sistem kog možemo da se pridržavamo bez razmišljanja.
) ... Da mi je ova pamet bila onomad u 18 ne bi skapavala na dijetama, nego bi samo uvela sebi drugaciji rezim ishrane... I pridrzavala bi se njega do kraja svojih dana. I apsolutno se slazem da to zavisi od svakog organizma i da uopste ne znaci da bi moj sistem odgovarao nekom ko ima drugaciji nacin zivota ( kasnije ustajanje, kasnije spavanje... ) prosto svako mora da nauci da OSLUSNE svoj organizam i onda ce sve doci na svoje...Veliki
. Dobar ti danasnji dan !!!

... sta uradi ono pecenje

. Jedino imam patent na dijetu s pivom i za to ne dam autorska prava.
A tek nas čeka nebuloza, da ne pišem sad jer će biti vremena za kukanje.
Nisam ni doručkovala, zaboravili smo da uzmemo voće. Jedino znam da mi se za večeru jede džiga, to ćemo mačence i ja da njupamo jer momci neće da je omirišu.
- nije bilo džige u našoj kasapnici - 4 ćevapa, grilovani krastavci i crni luk, sveže paprike - oko 350
dudank napisao:Sinoć sam napravila mali brlj, probala sam prinudno parčence projare koju sam pravila detetu za doručak jer mi je bila sumnjiva (i bila sam u pravu, loše je ispala), to ću da upišem,
.Nameračio se iskusni dijetalac na projaru,pa kao sumnjiva
.A di je završila
,tako sumnjiva.
Neka si ti nju upakovala u kalorije
,pa sad nema veze što nije dijet,a još nije uspela
,kao meni lenja pita 

Ispala mi očajno suva jer sam sve stavljala ofrlje, a stavljam ofrlje jer nemam dobar recept, a i inače je užasno retko pravimo, ovo se sad potrefilo da sam za kratko vreme napravila dvaput... ako hoćeš da se menjamo, ti meni recept za dobru projaru, ja tebi nepromašivi za lenju pitu (od moje babe). 

Doooooooooooooooooosta
proja, proja 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 23 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.