dudank napisao: Boki zna jer je stari borac i ima isti stav, da treba naći sistem prema sebi, nema uspešnog slabljenja i održavanja ako dijeta ne prati naše navike i ritam života... ko na dijeti gladuje i muči se, ima ogromne šanse da se posle dijete vrati stare navike i s njima kilograme, a ako samo malo modifikujemo navike i uklopimo ih s dijetom, onda se dobija doživotni sistem kog možemo da se pridržavamo bez razmišljanja. !
dudank napisao:... da treba naći sistem prema sebi, nema uspešnog slabljenja i održavanja ako dijeta ne prati naše navike i ritam života... ko na dijeti gladuje i muči se, ima ogromne šanse da se posle dijete vrati stare navike i s njima kilograme, a ako samo malo modifikujemo navike i uklopimo ih s dijetom, onda se dobija doživotni sistem kog možemo da se pridržavamo bez razmišljanja.
dudank napisao:Sinoć sam napravila mali brlj, probala sam prinudno parčence projare koju sam pravila detetu za doručak jer mi je bila sumnjiva (i bila sam u pravu, loše je ispala), to ću da upišem,
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 17 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.