"Trbica" je malo više od trbice. I u pravu si, čak i kad spadne, moraću makar nekako da se aktiviram... što bih i sama mnogo volela i prijalo bi mi, ali radim takav posao da još ne smem da sanjam o slobodnom vremenu. Ako je neko opravdanje, nekada sam prilično redovno vežbala (u kući, pošto ne volim teretane), nisam baš skroz lenština... Valjda će i to biti.
Zato sam i postavila za cilj malo veću težinu - ne tih idealnih 45-47 koje sam imala pre drugog deteta, nego 49-51. Verovatno ću s tom težinom imati trbicu (malu, nadam se), ali biću sreeeeeeećnaaaaaaa... 

)

Eno ga sad, ne jede ništa kasno, trči, kaže njemu je važno da se on meni sviđa, e kakav je, da sam htela boljeg ne bi mogla da ga nađem 

I još je sad krenuo da slabi "snagom volje" (tj. jede i dalje, ali skida kilažu) i crče od smeha zbog moje dijete. Da li da ga ubijem na spavanju?
Zna neprijatno da iznenadi na plaži, ali je za dijetu fantastična, naročito kad treba pročistiti crevca od neke malo teže hrane. Elem, ko hoće da proba, evo osnovnog recepta:

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.