Došla sam jutros i upravo sam namontirala kompjuter!

Prvo sve da vas izgrlim što ste mi briskale prašinu (pardon, briskali, i Gile je tu

), još ne mogu da pohvatam šta je ko radio za ove tri nedelje, ali procunjaću po dnevnicima, podrazumeva se.

Kod mene oko 2 kg viška, standardno, ali sam zategla obime i pocrnela kao dimničar (uglavnom ispod suncobrana), plivalo se manje jer su začudo bili neki naleti hladne vode, ali smo pešačili kao nenormalni, a jeli smo... hm, jeli smo malo umerenije nego prethodnih godina, ali sve je bilo lepo i kalorično.

Ove godine su im hit "prlenke", što će reći nešto između naše pituljice i turske pide, pečeno u rerni, od malo masnijeg testa posutog koječime (varijante - beli luk i šarena so, kačkavalj, sir itd.), pa budu onako krckave i predivne

, svake godine izbace tako nešto iz narodnog repertoara i oderu nas gladne turiste, pa eto, čisto da se zna otkud ta 2 kila viška... A i krofne su bile ekstra, dakle

. Išli smo kojekude, između ostalog su nas domaćini vodili u Madaru da vidimo čuvenog Tračkog konjanika, pa smo se pentrali po liticama i dušu ispustili... dobar nam je bio i obilazak Burgasa, pet muzeja, Morska gradina i opšta sniženja cipela (e, tu je mm video šta je FA

- rezultat: dvoje sandale), jedan dan smo rktali i po nekom selu... ostala pešačenja bila su uglavnom po "okolini", tj. peške do susednih mesta (vrlo solidne ture), u jedno dva navrata pao je i igranjac, uveče smo zujali po koncertima ili prosto opet šetali, i sve u svemu zadovoljna sam kretanjem, a provodom prezadovoljna.

Rana se smanjila zahvaljujući slanoj vodi, sad je to već samo ranica i nije mi pravila ni p od problema, i uopšteno sam se vratila preporođena.

Čak nismo potrošili ni sve pare.

Jedino što su mi bile kratke ove tri nedelje, strašno sam želela da produžimo za još neki dan, ali morala sam da se vratim zbog posla.

Malo dete je u međuvremenu opet nabilo kilažu, tako da danas zajednički krećemo na laganu dijeticu, cilj nam je da u oktobru budemo zadovoljni.

Ne vredi ništa više da pišem, teško je da se prepriča dugačko letovanje... jedino mogu da kažem da je bilo PREDIVNO, i ubaciću neku sličicu čim uspem da se snađem s kablovima.

Sve vas grlim još jednom, odoh da prozujim po dnevnicima!!!