One što sam postavljala bile su kad sam već otpočela dijetu i skinula 4-5 kila.Možda da pitam da li su raspoloženi da polepe moje slike po lokalnim picerijama... ili da mi nekim dekretom zabrane prilazak na bliže od 10 metara.

One što sam postavljala bile su kad sam već otpočela dijetu i skinula 4-5 kila.

ali pozitivan , kakveeeeeeee nogeeeeeeeee
ocu i jaaaa
Svaki komentar je suvišan, ma jel ti to nas ovde zezaš 

Bokac, 99% žena može da ima lepe noge kad dotera kilograme, i ja sam u nekom trenutku mislila da nikad više neću prošetati minjak i da će mi ostati, što ti kažeš, "stube", ali srećom nisu ostale.
Gledam moju kevu, koja je čitavog života bila podebela žena (od 90 do 116 kg), pa je silom prilika smršala kad je imala 55-56 godina - sad su joj noge i vitke i zategnute, ima manje celulita nego ja (zato što je fizički aktivna, za razliku od mene), 'ladno bi mogla minjak da nosi, a ima 68 godina. Sve to može da se dotera... nervira me što nemam iz debelog perioda nijednu sliku gde mi se lepo vide nogare, ali stvarno su bile kao balvani. Sve to ode kad se zbaci višak.

, pa kad nisu bile za gledanje
, a sa kompa obrisala. Sad mi krivo
Ali imam jedne pantalone moracu uslikati sadasnje i te ,pa ja neverujem sama. Momentalno gubim apetit kad ih vidim
Bilo neponovilo se. A noge, videcemo , videcemo iz tvojih usta u božije uši
Još uvek nosim samo maxi 

, hm a i ponos je trebalo je uraditi 

Ako je za utehu, danima mi se jela golica, nisam je jela "onako", ali da sam preterala, preterala sam. Ostalo je sve bilo pod kontrolom, pa se trudim da se ne osećam kao guda.

i
!

Upravo me pozva mm od "prozor-majstora" i kaže da će ovoga puta teško spasti dokumente, drž'te mi pesnice.

Macka Zgodnic alias Jelviditedapivonijepogubnozadijetu
Hocu i jaaaa to kad mi dete bude velikoooo!!! I tako da izgledam kad mi dete bude velikoooo!!! Bravo majstore!!!!
lenka debelka napisao:Jelviditedapivonijepogubnozadijetu

Naravno, nisam bila u gospoDŽa varijanti, nego mali roker. 

A suknju si produžila čitav santimetar i frtalj, ali boli te uvo, super ti stoji 
Korisnika u ovom forumu: zabzab i 23 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.