Ziveo provod!!! A i usputna neizbezna FA
Samo nek si se ti provela ko svet

Ziveo provod!!! A i usputna neizbezna FA

Mada sad mislim da nećemo imati nikakva krupnija divljanja sve do mora, moramo da zaradimo pajice.
Ne znam kako mućkaju onu medovaču, ali mnoooogo je moćna, fala mom detetu što mi je otvorilo oči.

, možda je kriva i voda kojom sam se noćas nalivala, a večera mi je bila užasno slana (zaletela sam se za neko suvo meso), ali obimi definitivno jesu za trun spali. 

dudank napisao:..mm se zgražava jer svi (sem njega) imamo naviku da svežu papriku napunimo sirom i šetamo s njome po kući. To je super i za tepih.

(ko ti kaze, meni isto muka ako vaga nije bar 1 kg dole) Ti si super , ali stvarno ok izgledas.
Meni samo da je da skinem i/ili zategnem ovo trun šlaufa i da se udenem u te lepotinje, a vaga nek priča šta hoće, sad mi je više reper da ne krenem naviše. 

Pridružujem se!!!!!mica66 napisao:Osjecam da si zapalindzala ... Ukoliko jesi - iz sveg srca ti zelim divan provod !

sa sve malim viškom
, ali to ćemo sutra da rezimiramo, uletela sam sad samo da ma'nem
, jer sam izginula od posla svake vrste. Izdavali smo tu godišnjicu svekru, a posle su išli redno gosti koji su nas se uželeli, tako da sam se pet dana uglavnom razapinjala između pranja milion sudova i laptopa (i sedenja s društvom
), radila sam čak i u povratku, u busu.
Nisam se nešto ubijala od jela, pa mi nije baš jasno otkud višak... ali nebitno, sad sam opet tu, pa se bacam na samokontrolu.
za sve!

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.