Majo, Anči - kod mene se makar vidi moj trud, a mm jede kao mećava i trenutno drži svojih 80-85 bez ikakve dijete... ubiti na spavanju.

Inače izgleda da u nedelju ipak idem na Nika Kejva

Sinoć sam imala mali polubrlj, ali ispalo je dobro - trebalo je da dodam neko meso uz večeru, a bilo je prekasno da topim juneću pljeskavicu (piletina mi se nije svidela), i tu iskopam neki mini-parizer koji je bio u frižideru za ne daj bože, ali bio mi i on bljak bez hleba... tako da sam dodala 4 dvopeka i popila čašu mleka (s najgorom grižom savesti), eto, za tih 320 kcal sam prebacila mojih 1400, ali danas mi je tako fino spao stomačić i tako se lepo osećam da mi uopšte sad nije krivo zbog "studentske večere".

Danas nastavljam regularno - ne znam više ni kako da pišem obroke jer sam se malo više bacila na voćke, pa su sve do 7 uveče to zapravo manje užine (oko 7 je prva "večera"). Nek ostanu nazivi obroka zbog satnice, ali ni ja ne smatram da su kajsije ručak, samo je šteta ne iskoristiti ih sad dok ih ima:
D: 2 nektarine - oko 100
R: kajsije - oko 150
ubacila međuobrok - 2 zelene paprike, oko 120 g sira - približno 200
U: neskafa sa 1,5 dl mleka - 100
V1: 2 zelene paprike, sir 150 g - oko 250 (udavila bih se u ovoj kombinaciji)
V2: juneća pljeskavica, ljute paprike, mlekce 250 ml, našlo se prostora i za 2 dvopeka