koliko sam dugo na forumu a tek sad iscitah ovu cik-cak dijetu,kazi mi kaloriski unos kako da odredim za to 5+2, i jel koristim neke tabele,hvala draga 

koliko sam dugo na forumu a tek sad iscitah ovu cik-cak dijetu,kazi mi kaloriski unos kako da odredim za to 5+2, i jel koristim neke tabele,hvala draga 

Rana od operacije prisutna je i dosadna, povremeno boli, i proći će meseci dok se tkivo regeneriše, ali skoro potpuno sam pokretna i to mi je nešto najlepše na svetu.
Nadam se da ću da nabacim još malo kondicije do mora, da bih maksimalno iskoristila odmor. Prošle godine sam bila kao invalid. 
Biće redovni brlj s picom, verovatno uz vrlo malo piva, sutra je za mene redovni radni dan, i to najteži u nedelji, tako da moram da sačuvam bistru glavu. 
Sa' će da me baci na neki trošak...

Mada je u suštini razočaran, kaže da to nije onaj nivo rada koji je očekivao, on bi na neku jaču evropsku akademiju... u suštini bi nas koštalo slično, samo što treba upasti na tako neki poznat fakultet.
Sad je jasnija priča o ovih 50 koje ganjam. 

A idemo na isto mesto, tako da mislim da ništa neću razbijati (ako baš ne moram
). Ali obećavam da ću se lepo provesti.
Jedino što mogu zamerim slici jeste što sam taj dan izgorela na suncu i lice mi je kao u pečene ovce.
Posle toga nikud više nisam išla bez kačketa, ali ostadoh ovekovečena kao spaljena žena.
Samo se vraćam i gledam u tvoje noge i uzdišem : 

Nije namerno, cele prošle godine zbog tog čuda koje sam posle operisala nisam mogla da nosim pantalone... tako da su mi sve letnje slike ovako "nogate".
I još ne smem pantalone da obučem. 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.