Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 14 godine

314pezos napisao:Čestitka za upad u nepredni dečiji broj :D

Hahahh, napredni dečji... :D Pa jeste, dešavalo se da kupim četrnaesticu na dečjem odeljenju. :oops:

miss baloncic napisao:Cestitam na uvlacenju u 26- Boze, pa ima li te - ja u opste ne razmisljam o necemu ispod 29- cega god :shock: :o 8)

Balončiću, tako ti je to s malim ženama, možeš misliti kad sam od svoje trinaeste godine porasla cela 2 cm. Meni svaka dva-tri kila vuku po jedan broj razlike, ali bukvalno. To je super motivacija kad slabiš, ali kad se gojiš, ubije te u pojam. :D
  • boki 66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od boki 66 » pre 14 godine

ja sam bez komentara 26? :010:

Ja mastam o nekih 30 :oops:
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 14 godine

dudank napisao:Inače mi danas preseo lan, izgleda da je neko od nas slučajno štrcnuo sredstvo za prozore u pravcu kesice...

:013:
    Pa nisam ja paglu da ne znam za olje ... Al' ja nekako ulje ne vidim kaloricno ... vise ga gledam kao podmazivac.
    Ko guta pola kile ulja pa da goji ?!? Nemo me zbunjivas ! Btw, ja ga ne zvacem,
    samo gutam ... Zarad probavu ... i to onako malo ... ravna kafena ...

Ajd sad vozdra bleso - bojim se da te vise ne vidim (to apropo broja farmerki / stidi se !!!)Slika
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 14 godine

To je super motivacija kad slabiš, ali kad se gojiš, ubije te u pojam.

Potpuno si u pravu, prošlog leta, sa 52kg sam ulazila u 26, a sad 28 i to kipi. I delujem guzato i kratkonogo.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

tratinčica napisao: I delujem guzato i kratkonogo.

Ti si moje ogledalce. :ZZ10:

mica66 napisao:Ko guta pola kile ulja pa da goji ?!?

I to što kažeš... mada... spodbiješ pod mišku dva kila leba i pola kila maslinovog, i eto ti doručak, ručak i večera... ja bih mogla. :) (Al' ne smem. :bas_tuzan: )
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 14 godine

Ja smem - samo me gledaj ! :D
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • slonche88
    Amater
    Amater

od slonche88 » pre 14 godine

26?! :shock: Boze, ja u taj broj nikada necu uci... :D Dudo, ti si tako mala, a tako velika zena. :)
  • lenka debelka
    Početnik
    Početnik

od lenka debelka » pre 14 godine

bravooo dud za 26 :013: :013: To je diiivan broj, moje skini dzins pokojne (smrc) su bile taj broj. Sad sam usla u 27 i isto sam tako srecna. Kako lepo zategnu nogu, pa jos ako obuces farmerke na stikle, ih :D Svaka cast i cest, kapa dole.
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 14 godine

Žene šta je sa vama? Da li znate da se telo menja sa svakom godinom koja prodje. Sa 30 ne možete nikad igledati kao sa 20, a možete imati istu kilažu,ali garderoba-pogotovo farmerke se teže zakopčavaju
    Da nema u ovim farmerkama elastina pitam se kako bi se zakopčale. Nekada su varmerke i ženske i muške bile od istog neelastičnog materjala. Setite se kako ste se tada zakopčavale. Ležale smo na ledjima da zakopčamo broj manje.
  • boki 66
    Amater
    Amater

Tužno ali istinito Ana :(
    Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ana, prepade me sa ovim slovima, mislila sam da je neko obaveštenje. :16:

Kad smo već raspričale o farmerkama... uz ovo što Ana kaže, da su se uglavnom nosile neelastične farmerke, takođe nigde ni za lek nisu mogle da se nađu manje od konfekcijskog broja 36, verovatno se nisu ni proizvodile, i ja sam večito nosila prevelike farmerke, tj. ako ih ne kupim na dečjem odeljenju (a dečje su krojene ravno, i ružno stoje). Posle su se kao najmanji broj pojavile ove od 27 inča (one su kao manji 36), i plivala sam i u njima, čak i u "slim" modelu leviski koji je bio predviđen da bude pripijen uz telo. Pri tom apsolutno nikad nisam bila mršava, da ne postavljam sad stare slike. Jednostavno sam mala žena i nosim mali broj, i konačno imam priliku da jednom u životu nosim farmerke a da nisu nabrane kaišem kao šalvare. Pre 15 godina sigurno bih nosila broj 24 da je tad postojao... zato nije ništa čudno što mi sad odgovara 26/27, to je na ženi ove visine kao broj 29 na ženi od 170 cm. A ni njih ne bih mogla da obučem da imaju visok pojas, jer mi se posle drugog deteta drastično raširio struk. Znači, potpuno u skladu s promenama koje idu s godinama... ništa preterano. Biće verovatno za neki dan sličke od rođendana, pa će se jasno videti da sam i dalje vrlo zaobljena. :D Pa pogledajte Lass uostalom... ona ima kilograma isto kao ja, a viša od mene 8 cm... i žena izgleda taman kako treba, uopšte nije mršava.

Eto, cela teorija o farmerkama... ali bih volela da se razume da ovaj broj 26 nije nikakav podvig, to je sasvim primereno mojoj kršnoj građi od metar i pedeset devet u ovim godinama. :)

lenka debelka napisao:pa jos ako obuces farmerke na stikle, ih :D

A kako drugačije... :headbang: Ja na štiklama i u podrum idem. (Nikad se ne zna koga ima u podrumu. :16: )

Da upišemo, pa na kuluk... večeras smo pozvani na neku internu svirku uživo oko 7-8 sati, i htela bih da idem mirne savesti. :)

D: jogurt s lanom
    U: breskve (3 male)
    R/V: oko 7 sati - 2 džinovska kruga mortadele i oko 100 g kačkavalja
    - ovo mi je bilo jedino zgodno rešenje, da imam dovoljno energije a da nije kabasto jelo
    Poslednja izmena od dudank u 01 Jul 2011, 15:54, izmenjeno 1 put ukupno.
  • ela
    Početnik
    Početnik

od ela » pre 14 godine

e jos tih 26 i 28 su mi bile misaona imenica i san koji se ostvario i sada idemo dalje :D
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 14 godine

Draga moja bez ljutnje. Ti sa 159 cm uopšte nisi mala žena. Male žene su do 150 cm. i niže. Nekad sam i ja bila visoka 168, a sada 164, i ne smatram se uopšte malom ženom.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Joj, Ana, ne znam, ja sam od prvog osnovne do kraja srednje uvek bila ona poslednja u vrsti na fizičkom. :) Možda je ovde neki visok narod, u čitavom gradu poznajem samo jednu ženu koja je niža od mene, i viđam jednu devojku koja je takođe niža... svi me celog života gledaju odozgo, tako da je moj lični utisak da sam mnooogo malecka. :) To je, izgleda, nešto familijarno, moja tetka ima 154... eto, i ona je niža od mene. :) Meni ne smeta moja visina, štaviše volim što sam "portabl", jedina mana je to što sam pomenula, da se svako kilo vidi, i što je još gore, svaka dva kila vuku novi broj odeće, pa bi i iz finansijskih razloga bilo pametno da se opet stacioniram na onoj težini od oko 50.

Sinoć smo malo divljali... nije nas nešto oduševila svirka, ali posle smo se razludeli, i ostadosmo bogme podugo... pale su neke tekile, ali se igralo (opet sam kući došla bosa, s cipelama preko ramena :D ), a i nisam dozvolila sebi da jedem kad smo došli kući. Zato sam se digla u 9 da doručkujem. :17: Danas je trebalo da odradim neke stvari kao što su frizer i zubar (skidanje kamenca), ali tako me nešto mrzi... ne volim ni jedno ni drugo, zamorno mi je.

D: 1 zelena paprika i oko 50 g kačkavalja (ne znam procenat mm, ali nije od onih premasnih)
    U: 3 kajsije
    R: gusta čorbica od zelene boranije
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka
    V1: 2 zelene paprike, 150 g mlađeg nemasnog sira, oko 70 g barene šunke
    V2: 1 zelena paprika, 50 g sira, 130 g šunke
    noćni gric - jedna zelena paprika
    Poslednja izmena od dudank u 01 Jul 2011, 23:48, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • boki 66
    Amater
    Amater

E da znaš da si u pravu nikako ne valja, evo ja jutros preturila orman i sve bluzice maice mi velike, ma neka su ali nikako da uskladim garderobu sa kilama :)
    I ja moram na skidanje kamenca, a frizerku imama ličnu :) ćerku
Odgovori 9033 postova