Joj, Ana, ne znam, ja sam od prvog osnovne do kraja srednje uvek bila ona poslednja u vrsti na fizičkom.

Možda je ovde neki visok narod, u čitavom gradu poznajem samo jednu ženu koja je niža od mene, i viđam jednu devojku koja je takođe niža... svi me celog života gledaju odozgo, tako da je moj lični utisak da sam mnooogo malecka.

To je, izgleda, nešto familijarno, moja tetka ima 154... eto, i ona je niža od mene.

Meni ne smeta moja visina, štaviše volim što sam "portabl", jedina mana je to što sam pomenula, da se svako kilo vidi, i što je još gore, svaka dva kila vuku novi broj odeće, pa bi i iz finansijskih razloga bilo pametno da se opet stacioniram na onoj težini od oko 50.
Sinoć smo malo divljali... nije nas nešto oduševila svirka, ali posle smo se razludeli, i ostadosmo bogme podugo... pale su neke tekile, ali se igralo (opet sam kući došla bosa, s cipelama preko ramena

), a i nisam dozvolila sebi da jedem kad smo došli kući. Zato sam se digla u 9 da doručkujem.

Danas je trebalo da odradim neke stvari kao što su frizer i zubar (skidanje kamenca), ali tako me nešto mrzi... ne volim ni jedno ni drugo, zamorno mi je.
D: 1 zelena paprika i oko 50 g kačkavalja (ne znam procenat mm, ali nije od onih premasnih)
U: 3 kajsije
R: gusta čorbica od zelene boranije
U: neskafa sa 1,5 dl mleka
V1: 2 zelene paprike, 150 g mlađeg nemasnog sira, oko 70 g barene šunke
V2: 1 zelena paprika, 50 g sira, 130 g šunke
noćni gric - jedna zelena paprika