mica66 napisao:Nije ni cudo da te smotala pre'lada kad si turila goouzoo u sorcicu na vjetrometinu ...

Mh-da, i grejala se ladnim pivom.

Kaza, kaza... meee.

lenka debelka napisao:Hej Dud, najlepse zelje za brz oporavak
Imam jedno pitanje: lan svaki dan zato sto ti prija ili zbog probave ili... Jer ja sa probavom nemam problema, lan sam jela jedanput u zivotu u tudjoj kuci jer me " steglo" a bila sam tamo vise dana, ali tvoje preporuke sam rada da uvazim.
Kako je malo dete?
cmoka.
Fala na željama, već je bolje.
Lan klopam isključivo zbog imuniteta i zbog kose, tj. zbog imuniteta sam krenula s njime (zbog ove moje boljke sam prošle godine uvela silne neke zdrave dodatke, tipa lekovito bilje, polen, omega 6 masnoće i slično, kad šta dohvatim), ali sam usput primetila da mi je kosa divno živnula i progustila se... pa eto, iz oba ta razloga.

A s probavom sam i bez lana kao tica-grlica... verovatno varim staklo, gvožđe i ostalo, nisam probala, ali verujem da ne bih imala problema

- e sad, šta hoću da kažem - lan mi tu ništa nije uticao ni u jednom smeru, tako da mogu bezbedno da ga krkam, jedino što je kaloričan (uredno ga sažvaćem, pa ga iskoristim maksimalno

). Btw, sad kad si pomenula probavu, odlične su crne masline, obično se razbijem od njih prvi dan na moru da me slučajno ne zadesi zakoč zbog promene klime. (To je manje-više izgovor da se obžderem od maslina, ali zaista pomažu - provereno. Naročito one turske masne.

)
Malom detetu je jedno oko zakrvavljeno i izgleda kao vukodlak, ali eno ga vitla s društvom... i ja bih da imam deset godinica.