Hahahh, da, grozan je, pa zamisli tu noćnu moru da izgledam k'o on.

Ma sekla sam neki dekolte na teksas bluzici, sad izgledam kao Samanta Foks... u jedanaestoj godini.
E ovako, Mici, pošto ti nemaš vremena da pratiš unatrag, zato ću da sažvaćem u dve rečenice celu priču - pre dve godine sam dotle došla da sam jela nešto mnogo malo, a nisam slabila, tako da sam izeksperimentisala s cikcakovanjem (to ti je šaranje s kalorijama, kad npr. 3-4 dana jedeš niskokalorično, pa jedan dan visokokalorično, pa tako ukrug) i uspela da povratim metabolizam, i sve otad je zasnovano samo na konkretnim rezultatima eksperimenta, ništa tabele i kalkulatori - pokazalo se da održavam težinu sa 1600 dnevno, plus jedan dan nedeljno kad se razvalim od jela, plus jedan dan kad obično naguram kalorije s pivom. A slabim kad unosim 1400 dnevno, plus jedan dan nedeljno ždranja, pivski dan nažalost ukinut, i uz njega ukinut 'leba, jer mi očigledno nešto ometa i koči. I to je to, zdravo seljačko rezonovanje i sam svoj pacov.

U stvari, poslednjih godinu i po dana jedem više nego što mi daju oni kalkulatori, što znači da sam super sredila metabolizam. Ako te zanima ta fora sa više-manje jedenjem, ja mogu da ti šibnem i da ti otprilike izračunam, ali samo ako imaš vremena da se time bakćeš.