Idem kasnije po podne kod doce, pa ću iskoristiti da prošetam malo.
Ja uzdišem, dete se isto zalepilo za mene, uzdiše i ono... došlo mi da uzmem 'leba i da namažem onaj melem... da znate koje su muke bile!
(A što je najgore, deluje, i trebalo bi i danas da se mažem.)

, a ja treba da se perkam svaki čas jer su mi rezovi blizu nekih nezgodnih mesta. I to sad kad svaki dan pada kiša... ne znam šta će da rade u julu i avgustu. Možda da kupim prikolicu peska, pa da se perkam peskom kô vrapci i beduini.
Možda ćemo opet danas da pravimo isto jelo, da vidim kako će da glasaju momci, ali mislim da ćemo svi biti za.
Jedno od retkih jela gde možeš da se odvališ za malo kalorija.

, ne znam koja će ocena biti (tek za dve nedelje), ali student je više nego zadovoljan, kaže da ne može da bude loše, a meni je pao kamen sa srca jer je ovo šest položenih, sad slede još samo tri ispita koja bi trebalo da položi bez problema i sa dobrim ocenama... i oduva dete prvu godinu u junskom roku. 
S hranom sigurno neću da brljam, može da se desi samo suprotno, da zaboravim na jelo ako me uhvate DŽivci.

Normalno sam večerala picu... dvaput... ali uglavnom je sve bilo pod kontrolom. 
U najgorem slučaju može opet malo da me secne i udari neki končić, od toga nemam strah, ali me užasava što se i dalje pokazuju zaostali ogranci tog tkiva... tj. tome i služi ova faza, da se tačno vidi gde je šta još zaostalo, ali baš sam se nadala da sam sad bar za neko vreme mirna, a sad mi se javlja da će mi i jul presesti. A dokle god u sebi imam i milimetar tog čuda, nosim tempiranu bombu, i to mora da se odradi do kraja, inače je sav trud bio uzalud.

....ma zaslužila si sanduk pivcEA, stvarno!!!
Dudić, da te danas ne muči!
On tvrdi da je obična infekcija rane, pošto je mnogo duboka, pa je to kao normalno... ja nisam toliko nadljiva, ali makar me je malo smirio, ušpricao mi je neki antibiotik i rekao mi da ne razmišljam o tim groznim varijantama. Uf, jeste gadno, izlazila sam iz čekaonice da se isplačem koliko mi je teško bilo, uopšte ne mogu još da se opustim. (A kao za inat potrefila se puna čekaonica, ne zna se ko od koga gori slučaj.)

Hvala što si mi svratila... nadam se da će te biti malo češće sad. 
Mislim, nije mi za nokte, nego za odeću, pa ako je neko imao slična iskustva... saveti su dobrodošli. 
(Još da je bio sos od rena, uf! - ali srećom nije.)

Mnogo lep osećaj. 

!!! Ovo se odnosi pre svega na parice, ali svinjče priznaje da je zabalavilo na opis klope....
....
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.