Neno, tu si!

Hvala što si mi svratila... nadam se da će te biti malo češće sad.

Izgleda da ovo doktorovo deluje... imala sam mirnu noć i mnogo manje bolova, čini mi se da je i otok manji, jedino što se antibiotik razlio svud redom i ne može da se opere s kože, izgledam kao da sam upala u boju za uskršnja jaja, i to onu najtamniju zelenu... da li neko zna šta je to i kako se skida? Ucapala sam odeću i otirem se i dalje iako sam više puta prala taj deo, jednostavno ne može da se opere s kože, a uspela sam da nazelenim i nokte.

Mislim, nije mi za nokte, nego za odeću, pa ako je neko imao slična iskustva... saveti su dobrodošli.

Sinoć sam malo preterala s mesom za večeru, ali morali smo da potrošimo neki suvi vrat. Juče je kupljen, ali je delovao nešto sumnjivo pa smo ga za svaki slučaj propekli i odmah utamanili. Da ne lažem, mogli su da ga utamane i bez mene, ali kad je zamirisao...

(Još da je bio sos od rena, uf! - ali srećom nije.)
D: jogurt s lanom
U: 2 breskve
R: salata od krastavaca, možda dvopek
U: neskafa sa 1,5 dl mleka
V: planiram neku laganu kombinaciju a la vok (teflon šerpa moraće da odglumi vok) - pileće belo meso, celer, jabuke, crni luk, gomila začina, uz neki baren mlad krompirić umesto hlebabrljić - čašica jabukovače od 15 mililitara, kriva je Maja sa onim pijanim voćem