Hvala, Ana, i da znaš da ovog puta sjajno ide!

Meni je bolje ne iz dana u dan, nego iz sata u sat. Pošto imam iskustva s ranama, znam da u nekom trenutku može da krene i malo lošije, pa se ne opuštam, ali ovo zasad je sjajno. Sinoć sam smogla hrabrosti da pogledam detaljno, i oduševila se kad sam videla kako je sređeno, to su bili krateri od prethodne operacije, plus upaljeno tkivo okolo, a sad su čisti ušiveni rezovi, čak imam utisak da je dr vodio računa i o estetskom momentu. Mada mi je estetika stvarno tu nebitna, ali divno je videti da se doktor čak i oko toga potrudio.

Sad me samo jedan konac malo više kinji, pa čekam da se i to smiri, inače bih već nekud vitlala. Dan je predivan za jezero ili tako nešto. (Tešim se da ne smem da zveknem pivo dok sam na antibioticima, a jezero bez piva nije ono pravo.

)
ela napisao:uf ti na teskim mukama a ja nikako da svratim da porocitam desavanja kod tebe,zelim ti brz oporavak i hvala ti sto svracas kod mene
nije uzvracanje komlimenata ali su me slike pre i posle ostavile bez daha samo i dalje ne shvatam o kakvim jastucicima oko stomaka ti pricas

za brz oporavak
Hvala na svraćanju u goste i lepim željama...

Ma ima dva jastučenceta koja sam nabila u skorije vreme, eto, koliko da me sekiraju što ne mogu da obučem farmerke, mada priznajem da mi sad haljine lepše stoje... ne može i jare i pare.

Ali ipak će morati bar jedno dva kila da se zbace, budući da sam prošle godine i zimus sve iskupovala broj 26, a skoro ništa nisam stigla da nosim zbog ovih operacija. Tako da će biti "za moj izgled pobrinula se finansijska situacija", nema šanse da kupujem opet sve iznova.
D: jagode (oko 150 g)
R: kiselo mlekce, 2 parčeta hleba (ukupno 40 g), salata od krastavaca
U: neskafa sa 1,5 dl mleka, još nekoliko jagoda
V: "salata" - barena zelena boranija, kuvana jaja, trun barene junetine, sveži krastavci, marinada od senfa; hleb 60 g