Kakav lep dan napolju.
Danas ustadoh sa upalom mišića, strašno, jedan jedini dan nekih normalnih domaćih poslova i ja se već raspadam... ali mi je mnogo prijalo. Vrhunac je bio razvlačenje kora i pravljenje baklave s višnjama u 11 uveče, pošto je student poslao poruku u stilu "Dolazim sutra, napravite mnogo hrane", ja pitam šta mu se jede, a on odgovara: "SVE!"

Tako da sam morala da krenem još sinoć da bismo postigli, a posle sela za comp i šljakala do jutros (to mi već nije prijalo). Usput sam obavila zujanje po prodavnicama i ne mogu da verujem

, nigde nema sandala kakve mi trebaju, da li se pokupovalo za maturu ili šta... ovde je obično sasvim pristojan izbor cipela i baš ima dosta prodavnica, prošle godine sam štaviše umirala od muke što ne mogu da kupim bar deset pari, sve mi se sviđalo, a sad nešto bez veze. Dosta lepih modela, ali izbor boja nikakav.

Pih, baš sam se razočarala.
Po podne treba da preživim roditeljski, uvali mi mm... a u međuvremenu da naspremam brdo hrane... da se malo ponegujem za večerašnju prigodu... pojma nemam kako ću sve da uklopim, a nemam snage ni da se pokrenem, još dižem sistem kafom.
Zbog kuminog rođendana je b-dan, tako da preko dana idu samo jogurtići i salate, da ne iskoči tiba, a uveče pivo-pica... ili tekila-pica, pica u svakom slučaju.

Svima lep dan želim!

Edit* - Ne mogu da verujem, kukovi 93!!!!!!!!!!!!!!!