Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 14 godine

Komadiću, veruj mi da nije bio crni humor, stvarno mi se zgadio ručak. :cry: Da l' da idem danas opet da ga nađem... možda ću manje da jedem. :010: Ali iskreno, nešto mi ga i nije žao... može da mi bude žao njegove dece, ali kad neko krajnje svesno sebi i drugima čini zlo... pa baš da ga ne žalim.

Lepa, sve se ja slažem s tobom (k'o i ti sa mnom :-P ), samo su to krupni koraci i ne može preko noći... veruj mi da još traje čak i ta borba da se ustalim na 30, tj. desi se da popušim i manje, 24, 25, a najčešće bude 30-32, i to bez nekog napora, ali naiđe dan koji se malo otme kontroli i tad griiiizem... a dok to ne prevaziđem, nema šanse da idem dalje, inače će mi se desiti da puknem i zapalim deset odjednom. Ako uspemo da odemo na to nesrećno more, verovatno ću tamo dodatno da smanjim, pa ću videti kako će dalje ići... ne želim da ih ostavim, ali želim da svedem na neku pristojnu meru, ideal mi je mm koji puši max paklicu dnevno. :)

Ana, treba da vidiš kako sad izgleda Zorica Brunclik (bez šminke i fotošopa), e TO je da se zgroziš. :16: (Ja slučajno videla na netu pre neki dan i uprskala ekran kao Giga. Neke žene baš nemaju osećaj šta ide uz njihove godine. :010: )

Vaga me i dalje urniše, ništa mi nije jasno... :010: Možda je i ona fora da se akonto sala sad obnavljaju mišići, ne znam. Još ne paničim, jedem kako jedem, vežbam kako vežbam, pa šta bude... leva noga počela da se stanjuje, sad je samo jedan cm deblja od desne, za struk sam pomenula da je spao 2 cm, ali kukovi su mi ladno 95-96, jeee, bolje da sad nisam ni merila, baš sam se ubedačila. :) U trenutku najveće slave bili su 89. Jaoj, ala će danas da se vežba... ja za svoj rođendan ulazim u one legendarne pantalone pa makar uz pomoć vazelina.

Danas je b-dan, razmišljam kako pametno da ga održim... preko dana standard, salate i jogurt, a za večeru ću doooobro promisliti šta će biti.

Lep dan svima želim! :mahac:
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 14 godine

Vidis, sto se tice tog tvog "drugara" - sta ga znam ...
    Ni ja bas ne volim taj bedak i gadno mi je i sve tako - opste negativan osecaj ...
    Ali, gledam i drugu stranu: kao, ne kapiramo sto ne ostavi to djubre, a mi takodje
    tucemo po ovom otrovu od cigara, trujemo oko sebe (djankoze bar rade samo sebi o glavu),
    smrde nam garderoba i kosa, zubi nam lose izgledaju, al' kao: to je manje zlo ...
    Djavola manje ... I da je lako osloboditi se poroka, sto ne bi ostavile ili smanjile?
    Sve sto pises o tom nikotinu, sve kako ga dozivljavas, sta bi volela, a sta ne ...
    u dlaku je isto sa mojim dozivljajem. Jel' ti to prepisujes il' sta?
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma sve to stoji, bude meni žao pojedinih... znam i one koji se koliko-toliko bore za neki život, takve poštujem... ima među tim svetom meni vrlo dragih ljudi. Ali zamisli sad da ja zbog mojih cigara okrezavim i izađe mi crni prišt navr' nosa... pa da idem po ulici i otimam ljudima pare i cigare... a ti bi rado dala tih sto dindži za prilog nekom detetu kome treba lek, ali zato što me poznaješ, ti moraš da daš meni... i još treba da me žališ, 'rt milojka. Pa je l' nije? :neznalica:

Kako stoje stvari s cigarama, možemo i zajedno da zaređamo po ulicama... :17:
  • Lucija
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Lucija » pre 14 godine

Za Luciju u tvom dnevniku, baš sam se zgrozila! Ne čudim se što se Giga zagrcnuo.

Svako misli kako misli, ali meni izgleda kao neka urbana fensi bakica. :D

može da mi bude žao njegove dece, ali kad neko krajnje svesno sebi i drugima čini zlo... pa baš da ga ne žalim.

Slažem se, iako na prvu loptu mi uvek bude žao takvih ljudi, a onda se prisetim i sama ovoga što si napisala.

Ja slučajno videla na netu pre neki dan

Daš link komšinici? :14:

Kako je prošao b dan? Ja sam mislila da su nam se poklopili dani, ali sad vidim da je tebi bio juče. :)
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 14 godine

Ne verujem da su ti takve mere sa tolickom kilažom. Ustala sam i otišla da izmerim struk, preko stomaka i kukove. Moji su 85, 88 (pošto imam stomak i nema šanse da se skine), kukovi 100. Kada sam imala toliko kila kao ti struk mi je bio 56 cm.a sada 20 cm više. Ne vredi draga kukati. Posao ti je takav, mnogo sediš, a ja malo se krećem i mnogo sedim.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Jeste bio b-dan... u stvari b-jutro, jer smo zaginuli do pola pet u diskoteci. :headbang: Jedno staro mesto koje odnedavno radi. Nisam u suštini oduševljena jer se svi samo muvaju, niko STVARNO ne igra... ja sam đuskala koliko sam mogla u mom ćoškiću, ali nije mi to to kad ne mogu da se razmahnem, a ne ide ni da se ja jedina mlatim... mrljava neka omladina, čudo jedno. Tako da je to bilo dva i po sata poluigranja, bar neka FA, i eto, obnovila sam uspomene na jednu od diskoteka moje mladosti... i doručkovala lazanju. :-P

Lucija, samo je izgugluj na images, pojaviće ti se bar dve-tri od tih poslednjih... sa sve cEklama roze perikom. :010: U odnosu na nju, tvoja bakica i te kako ima stila. :)

Ana, što mi ne bi bile tolike mere, pa ja sve vreme pričam da sam niska žena i da su ovi kilogrami previše za mene, a niko mi ne veruje. :) Grudi su mi 88 već godinama, struk poslednje dve godine oko 70 (leti se zategne na 68, čak 66, zimi ode na 72), a kukovi su mi za sve to vreme nepromenljivo bili oko 90 (+/-1 cm), nevezano za to da li sedim ili se krećem... toliki su bili do pre dva meseca, sad su tih 96, ali to nije ništa čudno jer na meni svaki kilogram nosi drastične promene u obimima. Jedino me je iznenadilo što se ovog puta baš sve odrazilo na kukove i pozadinu... ali to će da se smakne, pa ne paničim, samo se čudim.

Danas još nemam jelovnik za ceo dan, upisaću posle. :)

D: / (pošto se jela lazanja jutros u 5)
    između - 2 x po čaša jogurta s lanom - 240
    R: parče lazanje - oko 400 kcal
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka - oko 100
    V: verovatno manja šnicla ili veće parče sira, salata
  • lenka debelka
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od lenka debelka » pre 14 godine

joj sto si lepo njupala, zavidim :cry:
  • Monica
    Početnik
    Početnik

od Monica » pre 14 godine

Dudo, nisam sigurna da li sam ti uzvratila posjetu :neznalica:
    ALi evo sada sigurno jesam :D
    Samo da ti se zahvalim za savjet u mom dnevniku i za kaficu na koju si i svratila :009: :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Nije lazanja uopšte toliko strašna kalorijski kad se sve dobro rasporedi... ova je bomba od sastojaka (junetina, 2 vrste sira, paradajz, bešamel), a ispao je ceo ogromni pleh ukupno oko 6500-6600 kcal, juče sam pedantno zabeležila sve što sam stavila. Tako da vrlo solidno parče ima oko 450 kcal, ne više. Ako te zanimaju razmere, kad sam već sve ovako izračunala, mogu da ti šibnem na pp.

Monica, pratim ja tebe stalno, samo ne piskaram... e sad, koja kafica... zaboravila ja. :005:
  • Monica
    Početnik
    Početnik

od Monica » pre 14 godine

Pa posjetu mom dnevniku ili ti online kaficu :D ?
  • lenka debelka
    Početnik
    Početnik

od lenka debelka » pre 14 godine

moze ako te ne mrzi, hvala :*** ne moras brzo, kad budes imala vremena :))Joj sto mene mrzi da brojim kalorije, to je strasno, ja to sve otprilike nekako. Trudim se da ne predjem oko 1200, mada izem ga, moze biti i 800 i 1800 kakva sam zamlata :oops:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Nešto sam se ja pobrkala... Monica, ne obraćaj pažnju na ovu senilnu ženu. :16:

Lenka, imam zapisano od jučerašnjeg računanja, šaljem odma'. ;)

Edit* - Upravo sam shvatila u čemu je štos... ne znam da li da se radujem ili da plačem. Obeležila sam i izmerila zasebno desno i levo - kukove i natkolenicu, dakle leva natkolenica za 2,5 cm deblja, za butinu sam već pisala da je leva sad deblja, a levi kuk ima 4 cm više od desnog, kad se meri od sredine napred, pa do sredine pozadi. Dakle, totalno sam se deformisala od bolovanja i nenormalnih položaja u kojima sam sedela i spavala... plus nepomeranje te leve strane, i sve to što je bilo nekorišćeno sad kao da je odjednom "nabujalo". :cry: S druge strane (bukvalno s druge strane :16: ) teši me što mi je desna strana normalna, ona tačno prati kilograme koje imam. Iskreno se nadam da će sve ovo da se vrati na svoje mesto. :bas_tuzan:
  • Lucija
    Početnik
    Početnik

Uh, nagledala sam se fotkica. :16: I videh da joj je i kučence u istoj boji, jadan mali. :cry: Pa s tim u vezi i ova fotka:
    http://www2.vukajlija.com/var/products/posters/201104/98905/zorica-brunclik.jpg?1303755053 :D

Dudo, ja nikada nisam obraćala pažnju na obime, uvek sam razmišljala da su kilice bitne, pa valjda tako i opadaju obimi. Ali tu sam se malo prešla jer sam zanemarila faktor fizičke aktivnosti. Takođe, mislila sam da su obimi povezani i sa visinom, a onda mi je Las rekla da to i nema veze, i sad gledam kako i niže i više osobe od mene mogu imati iste obime kao ja, iako imaju manju kilažu/veću kilažu. Baš me je začudio ovaj podatak. :005:
    Što se neravnomernog 'popunjavanja' tiče, sigurno je posledica operacije. Istrpi još malo, pa ćeš moći žešćim tempom da poradiš na tome.
    Eto i ovo mi je jedna novina, da je tako nešto moguće. :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Nisam bila videla kuče, u, sunce ti! :? Kô Las Vegas. :D

Danas je ponedeonik, dan za zvanično merenje... cele prošle i pola pretprošle nedelje varirala između 52,8 i 53,6, danas pa pokazuje 52,7, i mislim da mi se polako utvrđuje ova donja težina, ali nešto nemam petlje da pomerim tiker još, nek stoji tu gde stoji. Ova nedelja moraće da bude vrlo disciplinovana jer za vikend je taj famozni rođendan i hoću da izgledam pristojno, bar stomak da ne iskače kad su mi već noge... različite. :placljivko: Btw, prvi put u životu imam celulit na stomaku, nisam znala da i to postoji. :bas_tuzan: Tražiću od doktora odštetu za uništenje moga zmijskog tela... :16: Može i besplatno uklanjanje celulita. O, bože, koliko će biti potrebno truda da se sve to sredi.

Juče sam imala taaaaako težak dan... nisam vežbala, samo se malo istezala, jer sam bila bukvalno u grču od posla... odvalila me glavudža na kraju, tako da sam oko jedan sela da gledam film, kao malo se opustila, ali posle me tako nešto sve stisnu kad sam legla, baš sam se gušila od kojekakvih briga. Danas ću malo da popričam sa sobom i poradim na raspoloženju. :)

D: jogurt s lanom
    U: jogurt (ovih dana mi se mnoooogo pije)
    R: salatica (krastavci), sir
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka
    V: izmena - musaka od tikvica, salata
    Poslednja izmena od dudank u 23 May 2011, 16:51, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Lucija
    Početnik
    Početnik

Tražiću od doktora odštetu za uništenje moga zmijskog tela...

:16:

Dudo, kad pronađeš Raspoloženje, daj mu moju adresu. :bas_tuzan:
Odgovori 9033 postova