Na vagi imam cele nedelje totalni zakoč, ali su obimi krenuli da padaju, tj. makar struk se stanjio, a i stomačić spada, nešto se ipak dešava. Mislim da ću brlj-dan da ostavim za sutra, a danas ću posle duže vremena da opalim jedan skrobni dan, tj. pasulj. (Koji mi se toliko jede da bih se udavila u loncu - ali izdržala sam sinoć da ga ne probam.) Ne znam za koje vežbice ću danas da se odlučim... biće po raspoloženju. (Juče sam se samo malo istezala da ne bi krenula upala mišića, danas nastavljam da rkćem.)

Kod mene uz pivo i mleko sve ide... a idu i pivo i mleko.
Pita je l' imam pare ili neku cigaru, pare sam sve bila potrošila, pa sam mu samo dobacila punu paklicu sa sve upaljačem i zbrisala da me ne bi slučajno pipnuo... bože, što je ono strašno.
Uhhhh, još se sva stresam, nisam videla da se neko onako... bukvalno raspadne.

dudank napisao:Uhhhh... smanjila sam od zimus sa 50 na 30.
dudank napisao:a idu i pivo i mleko.
... isprobano ... a sutradan 

314pezos napisao:a sad sledeći korak na 0
Ima to svoju priču kroz generacije, hehe... 

dudank napisao:ja bih volela da mi dnevna doza bude između 15 i 25... ne bih volela da ih ostavim skroz
dudank napisao:Moj san je da, kad omatorim, budem kao one male zbrčkane čiče što ispred seoske zadruge cepaju pivo u podne i puše drinu bez filtera.

Stvarno je odlična razlika! Vidim da si spominjala neki šampon sa jajima. Je l' i dalje koristiš taj ili sada vidim da stavljaš žumance i maslinovo. Koliko stoji na kosi pre ispiranja?

I svi imaju po 35 kila iako po ceo dan cepaju pivo... i posle kažu alkohol usporava metabolizam... usporavaju ga naše lenje gooze, čiča ode kući pa okopa baštu onako mator, a ja odem kući i zakucam se za radni sto. 
Lucija napisao:Vidim da si spominjala neki šampon sa jajima. Je l' i dalje koristiš taj ili sada vidim da stavljaš žumance i maslinovo. Koliko stoji na kosi pre ispiranja?
, krnula sam neki s pantenolom... i stvarno smrdim najstrašnije. To me frizerka izgrdila sad kad sam bila, kaže da mi je opet stravično kljoknula kosa i da stavljam ovaj miks jednom nedeljno, da ga držim na glavi najmanje nekoliko sati, a po mogućstvu ceo dan. Kaže, isplaniraš dan kad nikud ne ideš... nije mi rekla da treba da isplaniram još tri dana dok se ispere miris.

Zalosno!dudank napisao:čovek se raspao od droge, nešto mi priča, a samo šišti, pola ga ne razumem... izgleda kao prosjak i sav je u nekim ranama...
Duda,crni humor!dudank napisao:I sad ja posle toga treba da ručam...

dudank napisao:Uhhhh... smanjila sam od zimus sa 50 na 30.
kao i ti mene za krkanluk
314pezos napisao:Hahhahahahaaaa ... idi bre Lucija, taman sam srknuo sok i ... i isprskah monitor

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.