Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od AnaV » pre 14 godine

Zamirisa do Beograda! :skakutalo:
  • mica66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

od mica66 » pre 14 godine

Dakle ... prvo da razjasnimo ... Komentar na estetiku je bio u vezi sa tvojim izgledom ... Pivo znam da je ko privezak, te vise ne obracam paznju - znam da je tu. Drugo: od juce do veceras si ispisala toliko teksta, da ponovo ne mogu da stignem da procitam ... Sad se vec nerviram, al' sta cu ... Uglavnom, nadam se da ces izvuci svoje novce, a ja odo dalje da sljakam. Jes' da je prva cuka novog dana, jes' da sam pobenavila na ovoj vodurini, al moram da nastavim sa radom. Hostaj mi zdravo draga moja, pa se sjutra cujemo. Ajd' na pos'o!
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 14 godine

Mico, ostavila sam ti ljubac i ostalo u dnevniku... sinoć me rasturi veza baš kad si ti naišla, moj provajder očigledno misli da je dovoljno da je imam do 11 uveče, posle toga pristojan svet ne visi na internetu. (Kao što se pristojan svet ne kupa posle 11 sati, i vodu nam u poslednje vreme isključuju iz higijenskih razloga. :010: )

Danas sam uspela da se uspavam za dr, to jest nisam imala zakazano konkretno danas, ali je dogovor bio da odem do njega ove nedelje, pa sam planirala da to bude danas. Ništa, idem sutra... da vidim kakvi su dalji planovi, ako ih uopšte ima.

Prosijava sunce, izaći ću malo u štrapac... treba da kupim neke rođendanske poklone, što je uvek radost, samo najpre malo da splasnem... pokušavam da vratim šta sam juče pogrešno pojela ili popila, ali ne uspevam da nađem, jedino što mi je ponestalo dvopeka pa sam u nekom trenutku uzela neki neproveren hleb... možda je on imao neke aditive ili tako neku glupost. A i videla sam sinoć neki ujed na ruci, ne znam koja je buba bila, ali ume to da mi izazove nebulozu. U svakom slučaju imam žešći zakoč, ladno tri kilograma više nego juče ujutru. (Bilo bi lepo da se pokvarila vaga. :)) Sa' ćemo jabukovo sirćence, pa malo posle vežbice... do sutra bi to trebalo da bude OK.

Jelovnik vrlo malo drugačiji u odnosu na juče:

D: jogurt sa začinima (ne znam da li sam pomenula, počela sam opet pomalo da dodajem lan)
    R: 2 dvopeka, dijetalni gulaš od juče (1 tanjir ima manje od 200 kcal), salata od krastavaca
    U: neskafa sa 1,5 mleka
    V: kao ručak, uz parčence nemasnog sira
    ćepi - ceo dan voda sa sirćetom
    FA - danas pravim probni mix zumba-Džejn, upisaću koliko sekundi sam izdržala :D
    Poslednja izmena od dudank u 18 May 2011, 14:50, izmenjeno 1 put ukupno.
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 14 godine

Jutros sam ti poslala na PP poruku. Verovatno nisi primetila. Sada ću da pošaljem i drugu.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Videla sam sa zakašnjenjem, ne zameri kad ne vidim odmah, jer ja ponekad uključim ovo čudo ovde, a onda se po sat vremena budim uz kafu... danas sam prevazišla sebe sa kasnim ustajanjem. Neko kad je u problemima beži u jelo, a ja bežim u spavanje. :cry:

Edit* - Ipak je bila odlepila vaga, sad pokazuje dobro. :013: Jesam malo naduvena, ali nije isto pola kila i tri kila.
  • tamarica85
    Amater
    Amater

od tamarica85 » pre 14 godine

Sto volem te poludele vage, idu gore dole kao roller coaster hahahha :D cekaj Dudic, pa cak sam i ja prepisala tvoj recept za gulas i tutnula ga mami da mi pravi :) rekoh "Tanjir ima 200kcal, to mi je odlicno za rucak" :zuba: zena verovatno vec misli da sam totalno poludela :D

Eh da je meni da probleme resavam spavanjem a ne hranom... mada nam ti mehanizmi nikako ne valjaju, sta da se radi... lep dan ti zelim, jes da je vreme prokleto tesko ali prezivecemo :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Zaboravila da napišem, luk sam mlela u blenderu da bi bilo gušće i da bi mu trebalo manje ulja... debil :zid: , uvek nešto zaboravim. :neznalica:
  • Lucija
    Početnik
    Početnik

od Lucija » pre 14 godine

FA - danas pravim probni mix zumba-Džejn

Mmm, zvuči egzotično. :D
    Dudo, da nije pms u pitanju pa se zadržava tečnost? Ne znam od čega bi moglo. :neznalica: Meni je uglavnom ili od previše slanih jela, ili zbog pms-a.
    Vidim da često spominješ to oko zadržavanja tečnosti, pa zato pitam zbog čega je.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Nije bilo ni jedno ni drugo... danas je bila pokvarena vaga. :D Ali generalno su mi uzroci alergije, mada ko zna šta još tu može da bude, nisam odavno kontrolisala srce, pluća... negde pročitah da hronični bronhitis takođe izaziva oticanje, a ja imam ustanovljen hronični bronhitis. :neznalica:
  • tamarica85
    Amater
    Amater

od tamarica85 » pre 14 godine

dudank napisao:a ja imam ustanovljen hronični bronhitis. :neznalica:

:shock: :shock: kako ovo Dudic?? Pa jel moze to da se izleci? :?
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Verovatno bi moglo kad bih živela zdravije, delom je to pušački bronhitis, a delom su zaostaci iz detinjstva, imala sam blaži oblik bronhijalne astme, pa mi se i sad ponekad jave ti simptomi. Nije to ništa strašno, samo hronično kašljuckanje i ponekad se pomalo davim kad presisam s poslom i nespavanjem :) , ali u suštini stvarno nije ništa.

Nego, lepe vesti... dr me danas pita kad hoću da mi radi tu drugu operaciju, ja pitam je l' može u septembru, posle mora... kaže on super, može... kad vidim ja nešto on mrmlja sebi u bradu, kao "šteta da upropastiš sebi to malo mora", ja još potvrđujem, pa da, zato i hoću u septembru, on opet nešto mrmlja dok se ja oblačim... i u jednom trenutku čujem nešto kao "dve-tri nedelje", reko' šta dve-tri nedelje? Pa treba da se uradi samo jedna mala ekscizija, kaže on, koja će da zaraste za dve-tri nedelje, pa šteta što nećeš pre mora. :shock: Naravno, pitala sam je l' može odmah sutra. :D Ne može sutra, može početkom juna, ali u svakom slučaju preguraću to u najskorije vreme. :skakutalo: Naravno, uvek sve može da se iskomplikuje, ali zasad važi taj dogovor - mala intervencija, brz oporavak, odmor, pa na jesen da vidimo šta još ima da se dopravlja, a ovako ću biti mirnija na moru, sa ušivenom i sređenom ranom. :)

U ime toga sam drmnula dve neskafe u gradu, a onda sam se setila da lokalna boli kao đavo, pa sam drmnula i jednu rakijicu da ubijem strah... :16: Šalim se, rakijicom sam nazdravila za moje ozdravljenje, malecnom od 0,3, i to je sav brlj za danas... nadam se. :)

Lep dan svima želim! :mahac:

D: umesto doručka 2 neskafe sa mnogo punomasnog mleka - najmanje 200
    R: dvopek od 60 g hleba, veći tanjir gulaša (jučerašnjeg i prekjučerašnjeg), mlad luk - oko 450
    U: salata od krastavaca, 100 g nemasnog sira - oko 150
    V1: 3 dvopeka, sir, sveža ljutkasta paprika (sad smem pomalo ljuto :skakutalo: ) - valjda oko 500
    V2: šta jesti za 100 kcal? :(:005:
    Poslednja izmena od dudank u 19 May 2011, 21:27, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

Lepe vesti bas... Obaska mi je drago... Prebrini to pa da ides mirna na more i da se nauzivas kao co'ek... Zasluzila si vala... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 14 godine

Hronični bronhitis je neizlečiv, a posledice njega su jako brzo prehladjivanje, dobijanje akutnog bronhitisa, a daleko bilo i zapaljenja pluća. Pluća su kod hroničnog bronhitisa jako osetljiva, a pušenje dokrajćuje.
    Raduje me što je tako zaključio dr. Najbolje ti je septembar. Opušteno na odmor, a posle vidi šta ćeš i kako ćeš, ali biće sve OK. :)
  • Lucija
    Početnik
    Početnik

od Lucija » pre 14 godine

Žao mi je što vučeš tu boljku sa sobom. :bas_tuzan:
    A opet, baš sam se obradovala ovim vestima! :skakutalo: Konačno da se ta priča zaokruži i da budeš mirna. Već te vidim kako šetaš uz obalu sa kriglom u ruci. :D
  • lenka debelka
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od lenka debelka » pre 14 godine

Dudo, divno sto ces da zavrsis sa tim!!! Bas mi je drago skroz :013:
    A za bronhitis, pusis li ti sinko i dalje?
Odgovori 9033 postova