Verovatno bi moglo kad bih živela zdravije, delom je to pušački bronhitis, a delom su zaostaci iz detinjstva, imala sam blaži oblik bronhijalne astme, pa mi se i sad ponekad jave ti simptomi. Nije to ništa strašno, samo hronično kašljuckanje i ponekad se pomalo davim kad presisam s poslom i nespavanjem

, ali u suštini stvarno nije ništa.
Nego, lepe vesti... dr me danas pita kad hoću da mi radi tu drugu operaciju, ja pitam je l' može u septembru, posle mora... kaže on super, može... kad vidim ja nešto on mrmlja sebi u bradu, kao "šteta da upropastiš sebi to malo mora", ja još potvrđujem, pa da, zato i hoću u septembru, on opet nešto mrmlja dok se ja oblačim... i u jednom trenutku čujem nešto kao "dve-tri nedelje", reko' šta dve-tri nedelje? Pa treba da se uradi samo jedna mala ekscizija, kaže on, koja će da zaraste za dve-tri nedelje, pa šteta što nećeš pre mora.

Naravno, pitala sam je l' može odmah sutra.

Ne može sutra, može početkom juna, ali u svakom slučaju preguraću to u najskorije vreme.

Naravno, uvek sve može da se iskomplikuje, ali zasad važi taj dogovor - mala intervencija, brz oporavak, odmor, pa na jesen da vidimo šta još ima da se dopravlja, a ovako ću biti mirnija na moru, sa ušivenom i sređenom ranom.

U ime toga sam drmnula dve neskafe u gradu, a onda sam se setila da lokalna boli kao đavo, pa sam drmnula i jednu rakijicu da ubijem strah...

Šalim se, rakijicom sam nazdravila za moje ozdravljenje, malecnom od 0,3, i to je sav brlj za danas... nadam se.

Lep dan svima želim!
D: umesto doručka 2 neskafe sa mnogo punomasnog mleka - najmanje 200
R: dvopek od 60 g hleba, veći tanjir gulaša (jučerašnjeg i prekjučerašnjeg), mlad luk - oko 450
U: salata od krastavaca, 100 g nemasnog sira - oko 150
V1: 3 dvopeka, sir, sveža ljutkasta paprika (sad smem pomalo ljuto
) - valjda oko 500
V2: šta jesti za 100 kcal?
:005: