)
) Sa' ćemo jabukovo sirćence, pa malo posle vežbice... do sutra bi to trebalo da bude OK.

Jesam malo naduvena, ali nije isto pola kila i tri kila.
cekaj Dudic, pa cak sam i ja prepisala tvoj recept za gulas i tutnula ga mami da mi pravi
rekoh "Tanjir ima 200kcal, to mi je odlicno za rucak"
zena verovatno vec misli da sam totalno poludela 

, uvek nešto zaboravim. 

FA - danas pravim probni mix zumba-Džejn
Meni je uglavnom ili od previše slanih jela, ili zbog pms-a. 
Ali generalno su mi uzroci alergije, mada ko zna šta još tu može da bude, nisam odavno kontrolisala srce, pluća... negde pročitah da hronični bronhitis takođe izaziva oticanje, a ja imam ustanovljen hronični bronhitis. 

dudank napisao:a ja imam ustanovljen hronični bronhitis.
kako ovo Dudic?? Pa jel moze to da se izleci? 

, ali u suštini stvarno nije ništa.
Naravno, pitala sam je l' može odmah sutra.
Ne može sutra, može početkom juna, ali u svakom slučaju preguraću to u najskorije vreme.
Naravno, uvek sve može da se iskomplikuje, ali zasad važi taj dogovor - mala intervencija, brz oporavak, odmor, pa na jesen da vidimo šta još ima da se dopravlja, a ovako ću biti mirnija na moru, sa ušivenom i sređenom ranom. 
Šalim se, rakijicom sam nazdravila za moje ozdravljenje, malecnom od 0,3, i to je sav brlj za danas... nadam se. 

) - valjda oko 500
:005: 

Konačno da se ta priča zaokruži i da budeš mirna. Već te vidim kako šetaš uz obalu sa kriglom u ruci. 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.