Ovaj maler neopevani danas će biti srećan ako ne završi sa izvađenim slepim crevom...

Probudili me jutros grozni bolovi i mučnina, ali verovatno je samo neka mala upala, inače bih se po svoj prilici previjala po kući. (Naravno, odmah sam se setila svoje majke, kojoj se slepo crevo setilo da proradi u 45. godini.) Sad se smiruje, ležala sam dosad, ali baš je odvratno bilo.

Možda je od one jabuke juče, pojela sam je s ljuskom, a nisam jela nikakvu ljusku poslednjih 7,5 meseci.
Lucija, ne zna ni moj dr šta će da mi radi dok me ne secne, u tome i jeste muka. Evidentno mi je ostao jedan ogranak tog falš tkiva, ali ne znamo dokle se proteže... ne postoji ni pouzdan način da se to snimi, tako da mogu samo da se uzdam u sreću. Ako je površinski, to će biti 2-3 nedelje neprijatnosti i gotovo. A ako je otišao kud ne treba... onda sve iznova, samo na drugom mestu i sa manje sečenja, ali sečenje zapravo najmanje boli, bole oni konci-ubice... tja, ne vredi mi sad da lupam glavu time, jer ako ne rešim problem, samo će biti gore... znači, moram da ga rešim.
tamarica85 napisao:a da uzmes ti jednu za kod kuce pa da malo malo isprobavas da li pasujes

to ce ti biti bolji pokazatelj od vage

Haaaaa, ovo je super ideja!

Al' što volim da se nakačim na ono čudo... kompleks male žene, šta li.

Ali s kupusom ne mogu da se pomirim nikako... znači, ne postoji povrće koje ne jedem, travu bih pasla, samo da nije sladak kupus. I od voća mušmule... kako ih vidim, tako mi pripadne muka. I sad nek neko meni objasni kako to i zašto to.

Danas ću da udarim po laganijoj klopi, da ne čačkam ovo slepo crevce ako već ne moram, mada mi posle ove moje golgote slepo crevo izgleda otprilike kao poseta kozmetičarki... videću da opet prošetam, juče sam uspela da izjurim i obavim ekstra brzu šetnju, hahah, mm je zaboravio kako sprintam kad sam u normalnom stanju.
D: /
U: 1 veća mandarina
R: dupli jogurt, 2 dvopeka
U: neskafa sa 1,5 dl mleka - popila samo nekoliko gutljaja
V: pečena kobasica, malo mladog luka
dvopek da smirim želudac