Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • mica66
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od mica66 » pre 14 godine

A sad nesto sto urednistvo prosto obozava:

CAO, DUDIC! SAMO DA TI SE JAVNEM! COKIC!
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • tamarica85
    Amater
    Amater

od tamarica85 » pre 14 godine

Dudic ti i ja imam neki visak ovih brlj dana :zuba: a sto je najbolje, sto vise zelim da skinem te kile, to vise brljam :nasilan: da ako se uozbiljimo, i meni bas smetaju :(

Zelim ti lep vikend, mozda ipak bez brlja, dok se ne vratimo na kilazu sa nasih tickera :oops: :009:
  • mica66
    Amater
    Amater

Zaboravih da pitam zapua ... Kolko kila imas ti uopste? ... 25?
    Jel' to sa kucicom ili na golaca?
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 14 godine

Vi'š kako je tužno kad si malji puž... malji puža svi zzzzz... :placljivko: Imam bre 53 bez kućice. Sinoć sam mazohistički obukla helanke (gledaj, svete, kako sam se usvinjila!), kad ono stvarno preliva sa šank-stolice, jbt, moraće da nabave veće za mene... ne znam po kome ono prave, stolice broj Viktorija Bekam. Sve moraš da se držiš za točilicu da ne padneš... evo ućutala sam. :010:

Tamarice, tako i planiram... verovatno bez brlja do idućeg vikenda, čak sam i juče bila disciplinovana i jela sam odvratni kupus, jedino jelo koje mrzim očima da vidim. :010:
  • mica66
    Amater
    Amater

Slika
    HA-HA-HA
    Ja i ne znam za tolicice - nemam kintare za ta luksuri desavanja, al' se prisecam tu i tamo ...
    Ma sta te briga - ti uzmi pa zongliraj na tim svojim roscicima - jos ces i da ih posramis svojom
    vjestinom ... Dakle, ponosno si istakla svoju tezinu ... Nemam reci zaista - i nije te sramota da
    plasis decu i omladinu izlascima medj pucanstvo ?!?
    Ja se nisam uprasila - ne, ne, nikako ... JA SAM VEPAR!
    Gojim se i od razmisljanja o klopi, gledanja emisijama o rani, citanja recepata ... STRAOTA!
    Gojim se i kad se ucaurim. Gojim se i kad praznim creva, perem zube i stric-stric, seckam noktice.
    Gojim se i dok spavam, disem, ne jedem, ne pijem, kada pusim, gladujem, jedem, peglam i mislim.
    Vise nemam di da smugnem od debljanja .... Mrsam jedino kad sam na vodenim danima.
    I to svake prestupne. Pretvorila sam se u 2-3 prstica kojima bockam po tastaturi, a ove dve vlati
    sto mi tako smesno strce iz dooupeta ne znam cemu sluze (usto i ne rade).
    Mislim da ponovo imam onih avetinjskih 70es kila ... Bedak-bedak ..
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mizz, kad bi videla koje su ovde cene, dojurila bi da zauzmeš i ti jednu toličicu. :) Odma' do lude babe u helankama. :17:

Nego što ja zaboravih da upišem jelo... upravo brčkam čorbicu od blitve, ostaviću recopis jer je prošli put ispala sjajno.

D: ogromna jabuka
    R: čorbica od blitve nagusto, 2 kuvana jajeta
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka
    V: domaće kobasice od svežeg mesa, na suvom tiganju; gomila salate (luk, zelena), čaša piFca
    ...i padam u iskušenje da ovo krunišem i čašom mleka... upisaću sutra je li popijena ili nije

Čorbica - 2 džinovske veze blitve (oko 50-60 listova), drške iseckati na listiće, zeleni deo na krupnije komade. Iseckati 5-6 strukova crnog i najmanje isto toliko belog luka sa sve perjem, prodinstati na mešavini masl. ulja i butera, ubaciti blitvu, morsku so, dodavati samo pomalo vode, da se dobije srednje gusto jelo... na kraju dodati malo mlevenog bibera i anisa, krnuti 2 kašike suvog parmezana (navodno to ima samo 44 kalorije), malo limuna, i pojesti 5 tanjira. :)
    Poslednja izmena od dudank u 07 May 2011, 21:35, izmenjeno 1 put ukupno.
  • tamarica85
    Amater
    Amater

dudank napisao: i pojesti 5 tanjira. :)

Nego kako drugacije :headbang:
  • Lucija
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Lucija » pre 14 godine

Odma' do lude babe u helankama.

I ja bih rado pored te zgodne 'babe'. :D Za ovo 'baba' imaćeš toljaganje uživo. :evil:
    Nego, nisi mi odgovorila ovo za operaciju. Nisam razumela da li se ponavlja opet ceo postupak? :cry:
  • tamarica85
    Amater
    Amater

Lucija napisao:
    Odma' do lude babe u helankama.

I ja bih rado pored te zgodne 'babe'. :D Za ovo 'baba' imaćeš toljaganje uživo. :evil:
    Nego, nisi mi odgovorila ovo za operaciju. Nisam razumela da li se ponavlja opet ceo postupak? :cry:

Luci mislim da imas na prethodnoj strani, ili na 2 str pre ove, Dudic je opisivala nove muke :bas_tuzan:

Joj Dudo ni ja ne volem taj kuvani kupus ali kazu da je bas zdrav. Cak je Leca i napisala recept za kuvani kupus sa junetinom, koji ima negativne kalorije, pa ja cekam mamu da dodje da mi smucka taj rucak :D

Hahahha sta ti je zensko, zapelo za te barske stolice pa ne odustaje :16: a da uzmes ti jednu za kod kuce pa da malo malo isprobavas da li pasujes :D to ce ti biti bolji pokazatelj od vage :-P :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ovaj maler neopevani danas će biti srećan ako ne završi sa izvađenim slepim crevom... :D Probudili me jutros grozni bolovi i mučnina, ali verovatno je samo neka mala upala, inače bih se po svoj prilici previjala po kući. (Naravno, odmah sam se setila svoje majke, kojoj se slepo crevo setilo da proradi u 45. godini.) Sad se smiruje, ležala sam dosad, ali baš je odvratno bilo. :) Možda je od one jabuke juče, pojela sam je s ljuskom, a nisam jela nikakvu ljusku poslednjih 7,5 meseci.

Lucija, ne zna ni moj dr šta će da mi radi dok me ne secne, u tome i jeste muka. Evidentno mi je ostao jedan ogranak tog falš tkiva, ali ne znamo dokle se proteže... ne postoji ni pouzdan način da se to snimi, tako da mogu samo da se uzdam u sreću. Ako je površinski, to će biti 2-3 nedelje neprijatnosti i gotovo. A ako je otišao kud ne treba... onda sve iznova, samo na drugom mestu i sa manje sečenja, ali sečenje zapravo najmanje boli, bole oni konci-ubice... tja, ne vredi mi sad da lupam glavu time, jer ako ne rešim problem, samo će biti gore... znači, moram da ga rešim. :cry:

tamarica85 napisao:a da uzmes ti jednu za kod kuce pa da malo malo isprobavas da li pasujes :D to ce ti biti bolji pokazatelj od vage :-P :009:

Haaaaa, ovo je super ideja! :D Al' što volim da se nakačim na ono čudo... kompleks male žene, šta li. :D

Ali s kupusom ne mogu da se pomirim nikako... znači, ne postoji povrće koje ne jedem, travu bih pasla, samo da nije sladak kupus. I od voća mušmule... kako ih vidim, tako mi pripadne muka. I sad nek neko meni objasni kako to i zašto to. :)

Danas ću da udarim po laganijoj klopi, da ne čačkam ovo slepo crevce ako već ne moram, mada mi posle ove moje golgote slepo crevo izgleda otprilike kao poseta kozmetičarki... videću da opet prošetam, juče sam uspela da izjurim i obavim ekstra brzu šetnju, hahah, mm je zaboravio kako sprintam kad sam u normalnom stanju. :)

D: /
    U: 1 veća mandarina
    R: dupli jogurt, 2 dvopeka
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka - popila samo nekoliko gutljaja
    V: pečena kobasica, malo mladog luka
    dvopek da smirim želudac
    Poslednja izmena od dudank u 08 May 2011, 21:51, izmenjeno 1 put ukupno.
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

Evo mene kod tebe... :)
    Ocekujem da procitam kako te je doca rasnirao i kako uveliko kujes paklene planove za predstojece letovanje kad ono neke komplikacije, sto zdravstvene, sto sa sank stolicama... Majku mu, ne verujem da su ti problemi nama vezani sa godinama... Ne, ne... To mora da je zbog klimatskih uslova ili ko zna cega... Sve je to prolaznog karaktera, drzi se...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Klima, klima, jašta. :AA08: Drugo ne priznajem... :D Ma ima da odmilim na to more makar četvoronoške... nije bre nama u prirodi da se predajemo tako lako. :)

Jutros me opet izdrma ovo nešto što liči na slepo crevo - definitivno nije slepo, ne uklapam se u simptome, ali neka žešća upala jeste... pa ima i to svoju prednost, ne usuđujem se mnogo da jedem, za slučaj da se pogorša. Danas 52,9, bedan minus, ali nije toliko ni bedan posle onog orgijanja sa svekrvinim pitama. Mnogo gora mi je rekapitulacija nekih drugih stvari, opet me zavitlava kosa, koža, nokti... nakupovala sam gomilu nečega za kosu, i to uglavnom gomilu nekih domaćih jeftikanera, navodno s nekim lekovitim sastojcima... pre mesec i nešto dana sam se napatila dok sam poseckala sebi sve one krajeve koje frizerka tehnički ne može da mi sredi, kupila neko preskupo italijansko čudo, šatro serum protiv cvetanja, i ustanovila da mi je za mesec dana sva kosa još crnje i gore procvetala... zato sad probam s domaćim proizvodima, pa javljam ako nešto od toga valja. :)

D: velika mandarina
    R: 2 dvopeka, kiselo mleko sa začinima
    U: mali tanjir barenog zelenog povrća sa malo ulja,1 dvopek, neskafa sa 1,5 dl mleka
    V: ??
    Poslednja izmena od dudank u 09 May 2011, 18:27, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 14 godine

To ti uopšte nije slepo crevce. To ti je verovatno upala jajnika, a uostalom što ne odeš kod lekara. Čekaš dok ti ne prigusti??????
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Nisu jajnici, drugo je mesto i drugačiji bol, najverovatnije upala debelog creva, tako da ću videti da to pogleda moj dr, njemu je to uža struka. Slične upale, samo blaže, imala sam pre operacije. Naravno da neću da čekam da prigusti, juče bih otišla da nije bila nedelja jer sam po podne i povraćala, ali danas je već dosta bolje, pa ću da procenim. :)
  • madam mim
    Amater
    Amater

od madam mim » pre 14 godine

Bre, breeee....malo me nema, a vi se takmičite koja će grđe da nagaraiše :) !!! Toliko mi jezivo nedostajete, da 'oću da se izujedam (najbolje u predelu pozadine ne bih li je tom prilikom i redukovala :D ). Svako malo pišem IT-u o nedopustivoj situaciji u Bg kancelariji (ne mogu da izađem na stručne sajtove :wink: ), ali nas ne zarezuju mnogo, po principu - jel' moš' ti da radiš svoj posao - sedi i tuti!
    Idem sad da jurnem po malo dete, ali nisam više mogla da izdržim, morala sam makar na kratko da se javnem. :009: Dudić, veliki i zvučan!!!
Odgovori 9033 postova