dakle pasce more, pa jel ima ista lepse od toga
Zelim ti da uzivas u danasnjem danu sa sve studentom
jupppiiiiii bas si me obradovala, napokon da se otarasis bolova 

dakle pasce more, pa jel ima ista lepse od toga
jupppiiiiii bas si me obradovala, napokon da se otarasis bolova 

dudank napisao:D: / (prejela se sinoć)
U: neskafa sa 1,5 dl mleka
R: belo meso, sos od pečuraka (od sinoć)
V: ??
nema sanse nesto da stavim usta (normalno kad prethodno vece pojela za sve ukucane)

Danas još i to da obavim, pa smo mirni... eh, da, i parice da zaradimo. 
Bitno da sam juče ušla u jednu od onih suknjica, a što narednih pet dana neću moći... ništa, idemo dalje.

da zajedno popijemo. 
Realnije izgleda i moj celulit, koji se zimus nakotio kao nikad, od nekretanja... krenula sam kao nešto da ga masiram (do pre neki dan nisam mogla jer mi je i najmanje drmusanje tela izazivalo užasne bolove, i još ne mogu baš onako kako bi trebalo), a već duže vreme se mackam i nekom kremom koja je kao šatro body firming... na šta li će to da liči, pojma nemam, al' šta mi je, tu mi je. Sinoć sam primetila da mi je desno koleno skroz deformisano od sedenja nakrivo (ono nosi maltene celu težinu tela), tj. deformisao se kvadriceps tamo gde se spaja s kolenom, pa se zanosim mišlju da počnem s nekim laganim vežbicama za noge, čisto da ih dovedem u upotrebljivo stanje. Jedno vreme sam radila neke vežbice, ali to sam morala da prekinem kad je krenula ona bolna etapa... videću danas kako će to da izgleda.
, i divan dan uprkos tome što su mi golubovi izmasakrirali noćnu frajlu... svima lep dan želim! 

Posle mi je kupio anticelulit flastere da se iskupi
- ali sad mi definitivno nije do flastera, kao što se može i pretpostaviti.
Međutim, sad je vrag odn'o šalu... hvala što si me podsetila, ima da se motam pa makar ličila na slavski rolat... hajd' što izgleda ružno, nego me boli kad uštinem. 

dudank napisao:A kako da ih potrujem? Da ih pozovem da puše sa mnom?![]()
hmm vidis dobro pitanje... pa mora da ima neki otrov da se stavi u zemlju (a da onda ce i cvece da mre
) ili nesto sto ce ih koknuti (jaooo jadni golubovi) 

Imas u poljoprivrednoj apoteci da kupis neko utrovano zrnevlje.
Bacnes to tun i tamo, oni zobiju, pa polako na el condor pasa.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.