Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • tamarica85
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od tamarica85 » pre 14 godine

I jel palo neko pivce u izlasku? :skakutalo: nadam se da si ipak uspela da izadjes malo i da olabavis od svog tog posla :) :009:

p.s. Cessstitaammm ti na godisnjici :) i usput, sta je ovo svi spominju neki burek po forumu :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 14 godine

Mico, tebi ću da se javim baška... ne mogu ovako javno jer ću da ispadnem gori patetikus od tebe. :cry:

Vidovita Tamarice, upravo doručkujem vodu... večerala sam Slika black label. :-P Sinoć sam bila grrrrrrogi od posla i zalepila sam se za ekran kao lopar... i sreća te mm uvek snimi kad presisam, tako da me je lepo uzeo za ručicu, naterao me da se sredim - eHtra :) - i izveo me na tekilicu, i ružicu mi kupio... ne vino nego pravu ružu od lepe devojčice s korpicom... :roll: E sad, koliko se popilo, ne znam, izgubila sam računicu jer je i gazda častio (obradovao se čovek što mu najbolja mušterija prezdravlja :16:), ali pošto sam uspela da srećno stignem do kuće na tankim štiklama od nekih 12-13 cm, sudim da je bilo taman... Digla se jutros u pola devet da šljakam i sva sam nešto k'o leptirić. :)

Jelovnik bolje da ne pišem unapred, zato što nije isključeno da me leptirasto raspoloženje prođe i da se u nekom momentu svalim u meke dušeke (= moj džombasti tvrdi krevet), zasad furam samo vodu i jogurt da oporavim ćelije. :headbang:

Svima lep dan želim :mahac: , a ja danas konačno završavam ovo čudo :skakutalo: pa vam se pridružujem u dnevnicima.

Edit* - klopa danas:

D: preskočen
    R1: parče pite sa sirom, jogurt
    R2: oko 200 g mešanog roštilja, 3 kašike ruske salate, mlad luk
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka
    V: zelena salata i neki zalogaj ruske
    Poslednja izmena od dudank u 27 Mar 2011, 19:57, izmenjeno 1 put ukupno.
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 14 godine

Bravo za vas dvoje!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma bravo za njega kad me trpi ovakvu kenjkavu i nikakvu. :)

Konačno mi je (valjda) prošao haos, i ne ponovilo se skoro, pu-pu-pu... ja radim kao konj i inače, ali ovo sad je bilo za dva konja. A na sve to, u nedelju, ja u završnici, oči već cure po tastaturi, kad ono - bap! - došla svekrva iz Tuzle... a mi u takvoj nebulozi da nismo imali spremljen ni ručak... pa sve navrat-nanos, uglavnom smo se snašli, a onda noću nastavak za kompjuterom... i uspem do ujutru sve da završim, ali na kraju sam bila toliko izmoždena da nisam mogla ni da spavam, skakala na svakih pet minuta i nisam znala gde sam. :cry: I taman juče da se malo kao opustim, ali naravno, maler mora u kompletu, stomak me je tako najstrašnije izdao da mi je život preseo. :D Na kraju sam morala da pojedem nekoliko suvih kolačića i da roknem sedativ da bih umirila peristaltiku creva... komirala se, naravno, i danas ustala naduvena kao balonče, ali bar je sve drugo pod kontrolom. :)

Minusa ove nedelje nije bilo (naravno kad sam brljkala), na istom sam otprilike ako ne računam ovo danas, i ništa, sad nastavljam... imam dve preslatke suknjice koje još nijednom nisam obukla, pa bi mogle i one da posluže kao motivacija. :)

D: jogurt sa začinima, 1 kisela jabuka
    R: bareno povrće (dva tanjira, uglavnom karfiol), kriška sira oko 150 g, mlad luk
    V: dinstana junetina, zelena salata, mlad luk
    i možda ću se počastiti kojom jabukom :)
    Poslednja izmena od dudank u 29 Mar 2011, 21:05, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Lucija
    Početnik
    Početnik

od Lucija » pre 14 godine

Baš zbrz-period :( . I ja sam ovih dana kao kišna glista (da iskoristim malo termine, nadam se da ih je bilo u onoj enciklopediji :D ), plus učenje. :bas_tuzan:
    Drž' se tamo, pa da uđeš u laganini tempo. ;)

Na kraju sam morala da pojedem nekoliko suvih kolačića

Jesam li previdela ili nisu pribeleženi u jelovnik? :007:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma nisam juče ni pisala jelovnik... do pola dana jela sam normalno, a od pola dana nisam ni jela, nego se nalivala cedevitom ne bih li preživela. :) Otprilike su samo kolačići i ostali u meni. :16: I super su bili, neslatki skroz... lokumići mali. :)

Imala sam neke člankovite crve... ne znam više ništa, sve mi se izbrkalo u glavi. :D
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

Zapala sam u pripreme za sezonu pa samo projurim na brzaka... Sad citam tvoj dnevnik unazad... Cestitancija na godisnjici... Slika
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 14 godine

Ti si bar privela kraju - ja se jos davim sa katalogom za leto - ubi me u pojam!
    Stavljala kao neke detalje na strane neke vesele slicke tipa zelene salate, ogrlice itd ...
    I onda me nemastoviti turizmolozi zapitahu sta ce im u prospektu zelena salata ...
    Ja - bedak najcrnji ! Pa kretoh da balavim kako su to asocijacije na leto, svezinu,
    zeleno, lagano, veselo, zdravo ...
    A oni blenu u mene ... :x
    Onda ja blenem u njih :x
    Onda svi blenemo :x
    A onda sam ja ljuta $!'';./@{\!!!
    Ebo ih magarac nemastoviti !!!
    Ne d'o Bog da odstupimo od klasike - red teksta, red soba, terasa, zalazak sunca ...
    eventualno uzorak sa bombonjere ... bata i seka, kuca sa naherenom glavom,
    marsal u plavom, spanjolka sa djitrom, gondolijer u vitrini ... plasticno voce
    bogo moj ...
    oci mi gore - odo da knjavam, valja jutrom pohrliti na dzob od 20-es iljade ...
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 14 godine

Ti sve preguraš hvala Bogu! Raduje me što ti je bolje i ne žali za ovom džunglom na asvaltu. Ubedjena sam da ćeš otići na zaslužen odmor i da ćeš uživati u moru. Nije sve u kupanju. Šetaj, gledaj i uživaj kada imaš sa kim i u kome!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

lasata napisao:Zapala sam u pripreme za sezonu pa samo projurim na brzaka... Sad citam tvoj dnevnik unazad... Cestitancija na godisnjici... Slika

Hvala!!! :31: Samo ti juri dalje, i da ova sezona donese lepe parice! :)

mica66 napisao:ja se jos davim sa katalogom za leto

Predloži im devojčicu sa suzicom... bajagi se rasplakala što neće na more... a onda je uradiš u fotošopu srećnu ("Mama i tata su uplatili letovanje preko... blablabla"), dodaš gomilu dece koja radosno drže konzerve paštete uvis (ali na paštetama da piše "MORE"), umesto zelene salate sisatu plavušu... ili samo sisati deo od plavuše... u, bre, Mico, pa je l' moguće da s takvim konjima radiš? (Moguće je... ne moraš da odgovaraš.)

AnaV napisao:Ubedjena sam da ćeš otići na zaslužen odmor i da ćeš uživati u moru. Nije sve u kupanju. Šetaj, gledaj i uživaj kada imaš sa kim i u kome!

Ma samo da do leta dobijem dozvolu za putovanje i da mogu da izdržim put... ima da uživam na milion načina! Za to si skroz u pravu, mada ne bih imala ništa ni protiv kupanja. :) Meni je more punjenje baterija za celu godinu... E još kad bi mi upalio trik da ubedim moju majku da pođe s nama... da jednom u životu ima ko uveče da ostane uz malo dete, a mi da skitamo i da se romantično gledamo... :) Uf, kako ja lepo maštam, a sutra je opet pohod kod doce, bude li mi nešto radio, ima da mi se skroz zacrni i to Crno more.

Blebećem, blebećem... da upišem šta se jede, pa da bežim na redovne obaveze.

D: jogurt sa začinima
    R: bareno povrće sa malo lajt pavlake
    V: dinstana junetina, bareno povrće, salata, sir (ovo ću da podelim u dva obroka)
  • tamarica85
    Amater
    Amater

Dudic barem si se izvukla iz tog haosa zvanog posao :bas_tuzan: kad pritegne, ne znas da li ti je gori posao ili ti konci... ali dobro, izgura ti to pa sad mozes da odmoris, a i te konce bi doca mogao malo da olabavi pa da na miru blejis sto bi rekli :D

Srecno sutra kod doce, reci mu da ti je u planu Crno more pa ne mora da ga dodatno crni :D uzivaj u lepom danu :009:
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 14 godine

:cry:
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • tamarica85
    Amater
    Amater

Srecno danas kod crnog doce :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Lepe vesti! :skakutalo: Danas sam popričala s docom... i rekao mi da uplatim more. :skakutalo: On nikad ne obećava nešto kad nije milion posto siguran, tako da ovo mogu da računam kao sigurno... došlo mi da ga izljubim. :) (I nije me zatezao, i za to mu hvala. :01: )

Usput prošetala, zveknula neskaficu... večeras dolazi student :skakutalo: , i uopšte je jedan divan dan. :)

Svima :009: , hvala što me bodrite!

D: / (zbog dr)
    U: neskafa (ne znam koliko mleka)
    R: barena zelena boranija kao salata, kriška sira oko 150 g, mjad juk :)
    U: verovatno još jedna neskafa
    V: belo meso iz rerne, zelena salata, i planiram neki sosić od pečuraka i maslina, na bazi krompira umesto brašna
  • Lucija
    Početnik
    Početnik

od Lucija » pre 14 godine

Jupiii, koliko lepih vesti! :013:
Odgovori 9033 postova