E jednom i ja da skinem osmeh sa lica...
(Ne vredi, opet sam se zasmejala.) Dolazi i veliko dete, pa smo večeras svi na okupu, ali klopu sprema mm pa ne znam šta nas od đakonija čeka... upisaću ako bude nešto što ja jedem.

U stvari bi ovaj dnevnik trebalo da nosi naziv "Sâm svoj zamorac", eksperimentisalo se naveliko... 

, i ako se ovako nastavi, moći ću sutra-preksutra u šetnju; danas ću da probam kako idu vežbice za kičmu, a malo bih i ruke protegla. O, kako ću ja da ludim kad sve ovo prođe! 

Ne znam da li sam bolje, doktor kaže da jesam, mada ja nešto i ne primećujem.
Ali malo je intimna stvar, pa mi nije baš do opisivanja... ako želiš, međutim, da izgubiš apetit u naredna tri dana, mogu ja na pp... 

Mada, da čuknem u drvo, sad sam imala samo ona dva neizdržljiva dana, a prvi put sam u takvoj agoniji provela nedelje...
Dr kaže da ovo uopšte nije bilo predviđeno toliko da boli, desio se nesrećan sticaj okolnosti, pa se nadam da se više neće ponoviti.
(Ali bar su prestali kradom da kupuju majonez.)
Još pet dana lekova pa kontrola, u međuvremenu sam malčice prošetala (ostavivši ponovo svoju astralnu projekciju ovde na forumu
), obišla prodavnice jer sad moja drugarica ide na operaciju, pa sam zadužila sebe da joj potražim zgodne spavaćice/pižame... mm kaže da je hladan dan, ali meni je bilo prelepo u šetnji.
Čak je i na vagi trun manje posle jučerašnjeg mesožderskog dana. 

i izbole mene sinoć slatko... Danas je bolje, ali me nervira što ne mogu da se pokrenem kao čovek, a grami se talože i pretvaraju se polako u kilograme. Napravi mi čovek dodatni posao... sve ovo će morati da se skida.
Tako da isto večerasmo.
), a pošto je napolju plus (sad sam proverila na RHMZ), možda ću ipak da skupim hrabrost za jednu šetnjicu... odoh da ubedim mm da me povede napolje. 

Sad pokušavam da se nadam da sam se to ja negde preračunala. Tako mi i treba kad sve zapisujem na neke ceduljice i papiriće.
Ali danas je novi dan, ništa, krećemo iznova u rad i štednju... 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.