Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 14 godine

Uspela sam da zaradim virus od malog deteta, sa sve temperaturom, i nisam imala snage da se odvučem kod dr na pregled. :x Što ne volim kad odlažem takve stvari.

Juče ispade skroz naopako dan... vidi se iz jelovnika, uostalom. I što je najcrnje, meni se sad uopšte ne jede "bolesnička hrana", nego tako neka pica... a baš mi samo pica fali :nasilan: , nikako da se vratim na ovo na tikeru.

D: jogurt sa začinima
    R: 1 dinstan krompir, tanjir čorbice s junetinom
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka, 1 pomorandža
    V: 2 dvopeka (ukupno od 50 g hleba) sa trun paštete i crnim lukom, mnogo mleka
    Poslednja izmena od dudank u 09 Feb 2011, 00:31, izmenjeno 4 puta ukupno.
  • tamarica85
    Amater
    Amater

od tamarica85 » pre 14 godine

Dudo bolje si ti sad leci da ne zaribas potpuno nego da mislis o pizzi :nasilan: pojedi dosta neke guste corbice i miruj, tako ces biti manje gladna :D :009:
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 14 godine

Di si bre Dudice - lepojko moja draga ...
    Ljubim te puno, puno ... a u medjuvremenu ... pa ... odo da - sta ?!? - RADIM !!!
    ARGHHH (u pravu si Java) ... !!!!
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mico, kućo, pa gde si ti meni!!! :31: Čitala sam ti gnjavnik... upisaću se čim budem imala nešto pametno da kažem. :NN04:

Tamarice, ništa od moje pice juče. Toliko mi je bilo muka da ništa nisam mogla da jedem, a nije ni danas bolje, na svu muku još me pritegao i doca :placljivko: pa opet užinam novalgetole.

Samo da upišem, pa bežim... mnogo mi loše.

D: 1 mandarina
    R: jogurt i 2 dvopeka
    U: 3 kruga šunke, kiseli krastavčići, neskafa
    V: dinstana džigerica s lukom, kupus salata, čaša mlekca
    Poslednja izmena od dudank u 09 Feb 2011, 21:17, izmenjeno 1 put ukupno.
  • mica66
    Amater
    Amater

Sta je to sa tobom? Nije se valjda nesto iskomplikovalo?
    Ne mogu da stignem da procitam unazad, al' nesto mi se ne svidja ovo sto citam ...
    Nije valjda ono od jesenas jos? Zar ne bese krenulo dobro i kako treba?
    Jao, dusice ... mnogo mi je zao ... A jos mi je zalije i sto nemam vremena da malo budem uz tebe ... :placljivko:
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • Lucija
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Lucija » pre 14 godine

Nadam se da će ujutru biti mnogo bolje stanjCe. :cry:
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

Puzicu, kako je danas? :005:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

mica66 napisao:Sta je to sa tobom? Nije se valjda nesto iskomplikovalo?

Pu, pu, dovoljno je komplikovano i bez dodatnih komplikacija. :cry: Jeste, još je to, i još vučem ranu i dren i svašta.

Lass, Ana... hvala vam, devojke, jeste bolje, uvek je bolje ujutru, i izem im boljku koja boli manje dok sedim nego dok ležim. Željna sam da se malo izležavam. :16:

A noćas najstrašniji kašalj... što se to lepo gađa s ranom. :D Pa sam još ostala bez sirupa, na kraju sam ustala i uzela ratluk da koliko-toliko ublažim kašljanje. Moraću danas da vidim da uzmemo neku jagorčevinu. Ali da ne ispadne da se žalim... ovo je toliko već apsurdno da se između napada jaukanja smejem, e sad, da li je to vedar duh, ili sam prolupala... :16: Ne znam, ali ne mogu da budem neraspoložena po ovako lepom suncu. :) Pokušaću da skupim snage za malu šetnju. (Tj. imam ja snage, ali nije fora da idem ulicom i zapomažem.)

Klopa standardno, pazim šta jedem... I svima lep dan želim. :mahac:

D: jogurt sa začinima, ogromna mandarina
    R: restovana džigerica od sinoć, ribanac
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka, 2 male mandarine
    V: isto što i za ručak, samo manje, gomila kupus salate, čaša mleka

brlj silom prilika - ratluk uz novalgetol
    Poslednja izmena od dudank u 10 Feb 2011, 19:25, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • tamarica85
    Amater
    Amater

Mozda sa suncem i lepim vremenom, prodje i taj bol od rane :roll: e to bi bilo stvarno super :)

Uzivaj u suncu, kad ti to vrati energiju, bice ti lakse da se izneses sa bolom.... kad ides kod doce opet? :009:
  • mica66
    Amater
    Amater

Ohhhh ...
    Bas dugo te to muci. Gledacu da se vratim unazad i da saznam sta je bilo.
    Jako mi je zao sto se toliko patis pisu maji.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Daj bre, Mico, pa nećeš valjda da se vraćaš 2-3 meseca unatrag da bi čitala o mojoj rani... :16: Nije ti baš neko štivo. (Sem ako ne želiš da ubiješ apetit. :010: )

Tamarix, idem kod dr u iduću sredu... bude li me OPET čačkao, odgrišću mu ruku i kraj. :D (Šala mala, moram da čuvam mog docu.)

I dalje me odvaljuje čudo, mada sam uspela juče da izađem i prošetam 10-15 minuta... danas već ne smem jer mi se čini da je hladniji dan, a i dobila sam s neba pa u rebra (bar nešto, neosetan PMS :D ), hm, možda će konačno vaga da me počasti nekim malim minusom, baš sam se pitala kako ne uspevam da se odlepim od 51,9. Mada... maaaadaaaa... noćas sam u napadu bolova ustala iz kreveta i spucala neki dvopek... onako preliven pasatom... jedno 300 kcal sigurno :010: , ali to računamo u PMS, jelda?

Danas moram da pritegnem jelovnik jer za sutra planiram neku malu sedeljku ovde, na ime vikend-brlja. Pozvala sam društvo na iskender ćevap, to je jedini način da ne pojedem sve sama. :16: I mogla bih jednom konačno da ostavim i recept... jelo je na ivici dijetalnog, a ostavlja besan utisak... ne moramo uvek da bombardujemo goste holesterolom. :D

D: jogurt sa začinima
    umesto ručka grickala u etapama - tanjir kupus salate, mala barena kobasica (oko 100 g ili manje), 1 kuvana cvekla, 1 mandarina
    U: neskafa
    V1 i V2: "nešto" što je pravio mm :005: - kao krčkanija od pirinča i belog mesa, pa ima malo dodate slaninice i prženih kobasica radi fazona... i uz to gomila zelene salate
    Poslednja izmena od dudank u 11 Feb 2011, 20:44, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 14 godine

Kupim ja juče na pijaci neke feferonke iz tvoj kraj "Voćar" i imali sinoć goste te iznesoh neke mađarske domaće kobaje, mlada sira, kisela kupusa i pomenute feferone, te me pitaju gosti kakve su a ja pa onako, blago se oseti a oni meni "ako ih ti blago osetiš daj da se ubijemo od ljutine" i ubiše se zapravo :D od mojih gostiju su za preporuku :headbang: (meni su vrlo blage :neznalica: )
    Slika
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Jednom smo pokojni svekar i ja sljuštili uz ručak celu teglicu takvih. :16: Mene gosti više i ne pitaju je li ljuto, nemaju poverenja. :010:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 14 godine

Naravno da nemaju poverenja, jer mi koji voooolemo ljuto, nismo merodavni nkako :D
    Slika
    Slika
  • tamarica85
    Amater
    Amater

dudank napisao:Daj bre, Mico, pa nećeš valjda da se vraćaš 2-3 meseca unatrag da bi čitala o mojoj rani... :16: Nije ti baš neko štivo. (Sem ako ne želiš da ubiješ apetit. :010: )

Hahhahaha mozda je ovo dobar nacin da prestanem da jedem toliko :zuba: hvala ti Dudic, posveticu se detaljnom citanju tvog dnevnika :D hahaha salim se malo, samo da ti to lepo zaraste ....

Hehe Dudo ja verujem da ces ti toliko spremiti tog cevapa da gosti ipak nece pojesti, pa ti 3 dana gozbe ne ginu :D lepo se provedi sa drustvom, sve ti je oprosteno, mislim ipak je to pms Hehehe :D :009:
Odgovori 9033 postova