Daj bre, Mico, pa nećeš valjda da se vraćaš 2-3 meseca unatrag da bi čitala o mojoj rani...

Nije ti baš neko štivo. (Sem ako ne želiš da ubiješ apetit.

)
Tamarix, idem kod dr u iduću sredu... bude li me OPET čačkao, odgrišću mu ruku i kraj.

(Šala mala, moram da čuvam mog docu.)
I dalje me odvaljuje čudo, mada sam uspela juče da izađem i prošetam 10-15 minuta... danas već ne smem jer mi se čini da je hladniji dan, a i dobila sam s neba pa u rebra (bar nešto, neosetan PMS

), hm, možda će konačno vaga da me počasti nekim malim minusom, baš sam se pitala kako ne uspevam da se odlepim od 51,9. Mada... maaaadaaaa... noćas sam u napadu bolova ustala iz kreveta i spucala neki dvopek... onako preliven pasatom... jedno 300 kcal sigurno

, ali to računamo u PMS, jelda?
Danas moram da pritegnem jelovnik jer za sutra planiram neku malu sedeljku ovde, na ime vikend-brlja. Pozvala sam društvo na iskender ćevap, to je jedini način da ne pojedem sve sama.

I mogla bih jednom konačno da ostavim i recept... jelo je na ivici dijetalnog, a ostavlja besan utisak... ne moramo uvek da bombardujemo goste holesterolom.
D: jogurt sa začinima
umesto ručka grickala u etapama - tanjir kupus salate, mala barena kobasica (oko 100 g ili manje), 1 kuvana cvekla, 1 mandarina
U: neskafa
V1 i V2: "nešto" što je pravio mm
- kao krčkanija od pirinča i belog mesa, pa ima malo dodate slaninice i prženih kobasica radi fazona... i uz to gomila zelene salate