Sad treba da nadoknadim sve te bačene šljive, klot bez knedli. 

Sad treba da nadoknadim sve te bačene šljive, klot bez knedli. 

izvor PRESS 14.08.2009 napisao:Pivo za zdravlje ženskih kostiju
Rezultati španskog istraživanja pokazali su da su kosti žena koje redovno piju pivo snažnije, što znači da imaju manje šanse da obole od osteoporoze. erje se da visoki nivoi silikona u pivu usporavaju smanjenje gustoće kostiju, usled čega teže dolazi do lomova.
Pivo je takođe bogato i fitestrogenima, biljnom verzijom estrogena, što održava zdravlje kostiju. Osim toga, pokazalo se da čak i povremeno pijenje piva ima jednak učinak kao i redovno uživanje u tom piću.

Hvala TEBI na pohvalama, a pogotovu na informaciji o pivcetu. Taman razmišljam kako da editujem prekjučerašnji i jučerašnji jelovnik i da pokajnički ubacim pivo (prekjuče sam zaboravila da upišem, a juče nenadano iskrsla neka sedeljka), kad ono ti, k'o kec na deset!
Mada nije da me osteoporoza opravdava za dva dana zaredom, ovo sad jesam ubrljala.
Biće bogme malo duža pauza do sledećeg piva, dok plaknem ćelije Lasatinom čudotvornom vodicom. 
)

Što ne smemo - ne smemo, ja npr. godinama ne smem da okusim slatkiše, nije lako, ali zdravlje je ipak najpreče! 

, zar baš ništa ne smeš?
Eksperimentisala i otkrila da mi ne smetaju klot ratluk, žele bonbone i domaće slatko, tako da kad mi tih nekoliko puta godišnje baš dođe...
Obično strada za slobodu "Takovo" od 250 g, sa sve ružama.
Uz kilo hladne vode, uh.

...to kažem ja koja ne smem ni ruže u vazu da stavim jer mi se odmah prijede Ra. (Jel' dobro sad, Misha?
Ne izazivam grešne misli nikome?)Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.