Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • tigrica
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od tigrica » pre 14 godine

Srecna Nova godina, da ti pozelim puno zdravlja, srece i rasosti. :)

Ja za fotku nemam reci :24: , o kom visku pricas, pa ti izgledas sjajno. :) (stavila bih ja i druge smajlice npr :09: nego da me se svatis pogresno )
    Pocetak-04.05.12 -protekal
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 14 godine

Ček' da razjasnim, mislim da gledate svi u pogrešan deo slike... ove dve lepe figure na slici, to su mm i novogodišnja jelka :16: , a tetka u minjaku sam ja... :D Ali svima još jednom hvala, i sve najlepše! :)

E, a "višak" i nije pravi višak, nego zbog ta dva kila oko struka ne mogu lepo da se upakujem u konfekcijski broj farmerki, grrrr... kupim broj veće, vise na goozi... kupim broj manje, jedva zakopčam... pa pošto neće oni da prilagođavaju krojeve meni, moraću ja da se prilagodim kroju. :cry: Ali to na proleće, kad štepovi od operacije budu prošlost... :)

Danas sam malo :placljivko: jer student je odložio dolazak za sredu ili četvrtak, i biće tu samo neki dan, a posle opet predavanja (užasno glupo raspoređeno) i ispitni rok, pa ko zna kad ćemo se videti... tako mi i treba kad 'oću Čkolovano dete. :)

D: kiselo mleko, 100 g šunke
    R: 2 kašike mrvljenog sira, jedna malo deblja šnita gaude (cenim na 50-60 grama), zalogaj šnicle
    - ovo je sve stihijski, došlo mi da štrpkam iz tuđih tanjira, što nikad ne radim, štaviše se gnušam toga... ali došlo mi. :neznalica:
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka
    V: bela čorbica sa malo piletine, mala šnicla, salata

u toku dana: 1 mandarina, verovatno i "ampula" od 0,33 :)
    Poslednja izmena od dudank u 04 Jan 2011, 18:19, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Rea
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Rea » pre 14 godine

Samo te gledam kako prezentiraš sebe i mislim se dokle će više. :evil: Nemoj da nas vodiš na (po)grešni put, odlično mi vidimo sve. :evil: A ja pre svega vidim jednu vrlo zgodnu i negovanu ženu! :013:
    Meni se sve natovari u predelu stomaka, pa te razumem. Ali ja imam veći broj pantalonica uvek, pa je tu kajš da stisne. :evil: A kad kajš olabavi, e, onda se ja zatežem sa hranom. :evil:
    Slika
    "Ako želiš isceliti telo, najpre moraš isceliti duh." -Platon
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 14 godine

E pa za tetku u ufffff ... minjaku :D

Zaboravi svu tugu, muku, boli ... u ovoj godini samo voli ... i ne dozvoli da ti želje iko kvari, u ovoj godini ih sve ostvari SRETNA TI NOVA GODINA :009:
    Slika
    Slika
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 14 godine

Dudo, nisam pesnik, da stihove pišem....kako beše dalje, zaboravila sam, znaš da sporo pamtim, brzo zaboravljam :16:
    Divim se našem Gigi što je svima ostavio lepu i posebnu poruku.
    Dudo, ja ne laskam, nisam još ćorava, ali ukusi su različiti, po meni, izgledaš savršeno, možda se u farkama nešto vidi, ali minić, pa stoji ti kao san.
    Žao mi je što ti nisi zadovoljna svojim izgledom, jer je to jedino važno, da sebi sviđaš i voliš sebe i svoje telo.
    Ja ti želim od sveg srca da postigneš taj cilj vrlo, vrlo brzo, da te nikada više ništa ne zaboli, da možeš uživati u pivu bez novalgetola.
    I želim ti svako dobro i sve najbolje tvojoj divnoj porodici.
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 14 godine

Puzicu moj pivopijasti... Srecna ti Nova godinica... Zelim ti da u njoj ne bude bola i da ne presuse reke piFca... :009:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Gile, Neno, Lass... hvala na tako lepim željama! :skakutalo: Samo što sad ne znam da odgovorim tako poJetski... jedino da poželim vama sve to, i još više, i još lepše! :009:

Nego me Nena izbruka... :16: Ako, ako, tako mi i treba kad stalno nešto zvocam na svoj račun. :D Ali stvarno je ovo bilo samo na račun mojih haljina koje su sad ponovo sve kraće (ovo na slici je otprilike "maksi" varijanta :010: ), tj. da mi se ne desi "GospoDŽo bako, a jel' vam nije hladno u tom minjaku?"... :16: Ali van toga, prezadovoljna sam ja ovim što sam postigla, samo neću da se opustim... to je sad vežba karaktera, ta dva kila koja se stvarno vide samo u uskim farmerkama. (Odnosno, vide se preko farmerki, jer uredno kipe, kam' sreće da hoće da ostanu u farmerkama.) Eto, volim sebe u vrlo finoj razmeri 49:2, tj. ta dva kila baš i ne moram da volim, nit trebam ja njima, nit ona meni, pa šta ima da se volimo. :D

E, ubih ja malo strah (evidentno je da idem na kontrolu, čim sam se ovako neurotično rastrtljala :010: ), sad samo još da odaberem minjak za doktora... :16: Još ne mogu prave pantalone zbog rane i ljudski se smrzoh ove zime, slabo pomažu helanke ispod suknje. Jelovnik ću da dopišem kad se vratim... i svima lep dan želim. :mahac:

Edit* - Ništa nije bolelo. :) Evo i jelovnika:

D: (sa zakašnjenjem zbog dr) jogurt sa začinima
    R: čorbica od belog mesa i povrća, kriška sira (tj. mrvljeni je, ali sipaću u količini normalne kriške od 100 g)
    V: manja pica :cry: , pivo 0,33
    Poslednja izmena od dudank u 05 Jan 2011, 23:43, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • marrayya
    Amater
    Amater

od marrayya » pre 14 godine

Dudic prava si cica maca na onoj slicici! grrrr
    https://www.TickerFactory.com/weight-loss/wznF5dQ/]
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 14 godine

dudank napisao:da mi se ne desi "GospoDŽo bako, a jel' vam nije hladno u tom minjaku?"... :16:

:zuba: :16:
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 14 godine

ljudski se smrzoh ove zime, slabo pomažu helanke ispod suknje

Ali ispod vecih farmerki pomazu zestoko... Isprobano... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Misha79 » pre 14 godine

Dudić! Ja sam oduševljena!!! Pa ti si jedan lepi zgodni curetak! Alal ti vera!!! :skakutalo:
    Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose
                             Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!

WHERE THE HEAD GOES, THE BODY WILL FOLLOW
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 14 godine

marrayya napisao:Dudic prava si cica maca na onoj slicici! grrrr

Potpisujem .. sve sa onim ggrrrr :D Bas se nesto mislim, koliko bi to kg trebalo da imam na 170 visine, da bih imala liniju poput tebe? 58? hehe, znaci, nikad ..
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Marraya, hvala za ovo "grrr", ulepšala si mi dan... :D Već sam zamislila sebe u nekom tigru/leopardu (vrlo primerenom mojim godinama, naravno), slatko sam se smejala. :D E, ali i od goreg ima gore... Dolazi sinoć naš student kući, pa pošto je nešto radio i zaradio, svima nam krajnje nesebično uzeo poklone, i meni tu zapadne predivna haljinica, napred kraća, pozadi duža... ali to napred je toliko kratko da u životu kraće nisam videla. Rek'o, sine, nisi valjda rekao prodavačici da je za mamu... :16: To ne može da se opiše koliko je kratko. Dakle, moje dete je šašavije od mene, i još je tvrdio da uopšte nije toliko skandalozno, ali kad je mm izjavio da izgledam "kao lambada" i potom pao od smeha, ipak smo utanačili da mi zameni za veći broj ako može, a ako ne, nosiću je kao tuniku, u svakom slučaju je predivna i dete me je oduševilo. Ali trebalo je videti kad sam se pojavila u njoj, kao one brodvejske igračice u trikoima i frakovima, samo mi falio cilindar i štap. :16: (A u pozadini "Njujork, Njujork".)

Danas nam je baš praznična atmosfera, miriše na jelku koja je još tu i na 190 sarmi koje se dokrčkavaju... ne znam zašto sve žene opsesivno broje sarme. :) Ali pola od toga ide u zamrzivač, a ostatak će većinom odneti dete. Lepa vest je da na vagi i dalje idem naniže, ipak se nije zalepio praznični višak... još samo da ne ubrljam previše sutra i za slavu, i na konju sam. :)

Odmah da upišem za oba dana, pošto se jelovnik manje-više zna:

danas:
    D: mandarine
    R: gusta minestrone čorbica
    V: planiram samo pasulj, salatu i trun česnice
    (ove godine extra pravim od običnog brašna zbog trenutne nezgodacije s crevcima, inače se ovde tradicionalno pravi od kukuruznog)
    desert: pivce :)

sutra:
    D: jogurt sa začinima
    R: bela čorbica
    V: sarma, pečeni but, salata :prasence:
    i opet pivce :)
  • Rea
    Početnik
    Početnik

od Rea » pre 14 godine

Auh, ala si ti to živopisno opisala, već te zamislih u celokupnoj atmosferi. :16:
    Slika
    "Ako želiš isceliti telo, najpre moraš isceliti duh." -Platon
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 14 godine

Ne znam kako te izbrukah, a baka nećeš dugo, dugo biti, tu ne mislim na unučice, već na duh i fizički izgled.
    Bićeš ti večno mlada.
    Neka ti je stećno Badnje veče i Božić! :009:
Odgovori 9033 postova