- uživaj sa studentom!
- uživaj sa studentom!
Sreća te nemam više surutke u kući, inače bi i večeras pao "whey fitnes".
), pa dakle ovo:

dudank napisao:Sreća te nemam više surutke u kući, inače bi i večeras pao "whey fitnes".

Sad još samo da preživim današnje veče, jer se mm vraća iz rodnog kraja, i verovatno nosi svašta nešto lepo za klopu.
)
)
dudank napisao:Ode dete... baš mi nešto žalosno ovog puta, u sredu mu je rođendan i prvi put neće da bude s nama.![]()

Ih, al' ga mračim... nek je dete živo i zdravo, biće još rođendana. 

zelim ti brz oporavak.... a sto rece bice jos rodjendana i iznenadjenja

Ostale đakonije smo uglavnom uspeli da nakrcamo u zamrzivač, pa neće biti provokacija. Sad moram opako da se pripazim... gadno se bliži Nova godina.
gadno se bliži Nova godina
baš mi nešto žalosno ovog puta, u sredu mu je rođendan i prvi put neće da bude s nama

Sreća te sam videla koji je datum... pa zavitlavao bi me dok sam živa da sam mu čestitala sutra. 
I šetnja... nije mi baš do šetnje, ali treba da nalovim krojačicu da mi odradi neke "reparacije" (narodski rečeno krpež), možda će to da mi popravi raspoloženje. Između ostalog, na sav već postojeći raspad, sinoć sam uspela da uništim postavu na novoj novcatoj stvari, ne zato što sam divlja žena, nego što je postava nekvalitetna, i tako sam se iznervirala da mi je došlo sve da zavrljačim. (Isprobavala koliko je postava jaka jer mi je delovala sumnjivo, zategla malo rukama, a ona - krk! - i sad treba da ubedim ženu da mi menja celu postavu, od čega se krojači generalno ježe. Plus što ne znam ni gde bih našla kvalitetan materijal - ako tako nešto uopšte više postoji na našim prostorima.)

. Srećno kod doce!
A naša krojačica je prebukirana do NG, sad pitao mm... imam želju da odem u second hand i lepo k'o čovek kupim kvalitetnu stvar.
Makar sam se oraspoložila, hoće da mi menja postavu... znači, danas će FA biti šetnja "onako".
(Ako me ne ukolje doca.)Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.