Prolupala ja... kakva sreda, detetu je rođendan u petak. Uopšte ne znam kako sam došla do srede u računici.

Sreća te sam videla koji je datum... pa zavitlavao bi me dok sam živa da sam mu čestitala sutra.

Danas me čeka dr, da vidimo gde smo stali.

I šetnja... nije mi baš do šetnje, ali treba da nalovim krojačicu da mi odradi neke "reparacije" (narodski rečeno krpež), možda će to da mi popravi raspoloženje. Između ostalog, na sav već postojeći raspad, sinoć sam uspela da uništim postavu na novoj novcatoj stvari, ne zato što sam divlja žena, nego što je postava nekvalitetna, i tako sam se iznervirala da mi je došlo sve da zavrljačim. (Isprobavala koliko je postava jaka jer mi je delovala sumnjivo, zategla malo rukama, a ona - krk! - i sad treba da ubedim ženu da mi menja celu postavu, od čega se krojači generalno ježe. Plus što ne znam ni gde bih našla kvalitetan materijal - ako tako nešto uopšte više postoji na našim prostorima.)
Na vagi se malo poznaju tragovi vikenda, ali nije strašno, taman sad imam tih +600 da se zanimam naredne dve nedelje.
D: 1 pomorandža, 1 mandarina
U: jogurt sa začinima
R: / (zbog doktora)
U: neskafa sa 1,5 dl mleka, 2 kriške hleba sa sirom
V: svinjetina oko 200 g, salata od ribanca sa sirom, čaša piva
mali noćni desert: pomorandža