Sve sam jela kao što bih i normalnim danima, jedino što sam testeninu sipala u obilnijim količinama, a nije bila baš dijetalna. (Prvo što sam uradila juče kad sam ustala bilo je da napravim domaću taranu "na rende", dakle, kad se meni nešto prijede, nema toga što bi me mrzelo da uradim.
) Danas se svi bacamo na zdravu 'ranu...
)
A da ne znas za neki fazon koji bi mogao da se primeni prilikom pripreme prokulica... Vrlo cesto budu gorke...
(Ima još bolja nedijetalna verzija gde se valjaju u brašno pa se prže, ali to nije za nas.
)

AnaV napisao:Kaži kakve to začine uzimaš sa jogurtom i lanom.

, neka ti bude i danas tako!

koje sam sa onoliko ljubavi juče spremala. A ja sam "uzinad" pojela svu zelenu salatu. Sa' će mm u lov, pa da vidimo kakav će zeleniš da donese... imamo neku junetinu dinstanu s povrćem i vinom, ali to je za večeru. I da editujem jučerašnji dan, nisam stigla da popijem nes, ali zato sam stigla da popijem pivo s gostima.
, sa dve kašičice pavlake, čaša mleka
), što znači da ću uz sve ovo ceo dan grickati sitno seckan limun - jedino što mi pomaže. (Mada limun izaziva nezgodne asocijacije na neke druge stvari.
)

, a bile su poslednje u prodavnici. Feler je unutra i ne vidi se, a može i dodatno da se zamaskira, ali meni je odvratno i sad ne znam da li da ih sutra demonstrativno vratim (posle čega ću se pojesti kao mlad mesec jer jesu dobre), ili da se samo izurlam u radnji, a čizme da zadržim... pomoć, šta se radi u takvim situacijama? Nikad mi nisu uvalili feleričnu robu. 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.