Biće, biće, samo nemoj baš da čekaš penziju pa da se družimo.
A što je juče bio pogačon... ljudi...

Ono što ja kažem "još malo pa kao prababina", a to je najveći kompliment koji mogu sebi da dam, jer je moja prababa bila carica među ženama. Juče sam jela bez griže savesti jer je mnogo manje kalorična od hleba, i definitivno je zdravija (i uopšte mi nije žao što sam se odrekla večere akonto pogače). Ovaj eksperiment će da se ponovi neki put u skorije vreme, ne znam kako mi dosad nije palo na pamet da sednem i sračunam kalorije, nego već dve godine lišavam porodicu... i sebe.
Sinoć oko 11 pala brza šetnja (još nisam pri svom maksimumu, ali mm već trčka i žali se da idem prebrzo

), već sam se lakše popela uz stepenice. I danas ću jopet, taman mi se uklapa s nekim neodložnim poslovnim obavezama kao što su odlazak do pošte i kupovina crne rolke koju sam sinoć videla u izlogu.

Inače takvu rolku jurim već mesec dana (treba mi da je uklopim uz nešto), obišla sam sve prodavnice uživo i na netu, i u tu prodavnicu sam svraćala jedno triput da pitam da neće slučajno nešto slično da dobijaju, da bi mi prodavačica rekla da nikad u životu nije videla takvu rolku (u prevodu: da o'ladim)... i sinoć shvatim da upravo takva rolka
sve vreme stoji u izlogu, a oni je koriste kao podlogu za džempere i jaknice i zaboravili su na nju. Dakle, ako mi je danas ne daju iz izloga, otimam je sa sve lutkom.
D: jogurt s lanom i začinima
R: minestrone jučerašnji, kriška mladog sira oko 100 g
U: neskafa sa 1,5 dl mleka, 3 mandarine
V: pileća prsa, parčence pogače (simbolično), salata, mleko