Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • tratinčica
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od tratinčica » pre 14 godine

Ma šta ti je Dudo, lek je u pitanju :angel2: :angel: :evil:
  • madam mim
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od madam mim » pre 14 godine

Hmmm, a da kokneš novalgetol u četvrt čaše pivcea :pivo: ?
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 14 godine

Vidiš da i doktorka preporučuje 8)
  • KPJ
    Amater
    Amater

od KPJ » pre 14 godine

Preporucujem Ventor za bolove. Nadam se de ce se bolovi smiriti.
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

madam mim napisao:Hmmm, a da kokneš novalgetol u četvrt čaše pivcea :pivo: ?

Hmm... Pa ima i unucici da joj budu blesavi od te kombinacije... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 14 godine

Već pijem nimulid kao deo redovne terapije ujutru i uveče, to je identičan sastav kao ventor, ali on ne pomaže kad krene najgore veselje... i onda eksiram novalgetol ampule, evo i sad sam jednu. :muka: Pa bar da ih naprave s nekim ukusima... recimo šljivovice, tekile... :16:

Mada mi se sviđa ovaj savet Madam Mim, to mu dođe GMD (simbioza "Greha njene mame" i "Dijete moje doktorke" :D ), samo još da mm nije zaboravio da kupi pivo. :bas_tuzan:

Uf, sad sam videla šta napisa Lass - ama probala bih ja, ko zna, možda će povoljno da mu utiče na penu. :17:

Edit: E, ovako bih nekako izgledala... a ovo u ruci mi epruveta s kombinacijom...

Slika
  • KPJ
    Amater
    Amater

od KPJ » pre 14 godine

E draga moja vidim ja da ces ti zavrsiti kao kad sam ja lecila zubobolju - rakijom, malo kao da operem mesto, pa kao da utrne, pa malo cugnem,pa malo vise i jedno vreme kaze muz da sam spavala na stolu, sa flasom u rukama ko najgori pijanac. Ne mesaj Ventor sa bilo kojim alkoholom, nece biti dobro za zeludac.Pozz.K
  • Rea
    Početnik
    Početnik

od Rea » pre 14 godine

Edit: E, ovako bih nekako izgledala... a ovo u ruci mi epruveta s kombinacijom...

Pa, baš si simpatična. :16:
    Slika
    "Ako želiš isceliti telo, najpre moraš isceliti duh." -Platon
  • madam mim
    Amater
    Amater

od madam mim » pre 14 godine

Hmm... Pa ima i unucici da joj budu blesavi od te kombinacije...

Hahaha....to blesavi može samo po babine linije :D - šalim se, Dudić....možda :-P
    Las, vidiš li da sam odmerila dozu...nisam rekla "stuci dva piva sa noviškom", nego fino i suftilno malko :wink:
  • mirnisan
    Amater
    Amater

od mirnisan » pre 14 godine

... samo još da mm nije zaboravio da kupi pivo. :bas_tuzan:...
    gresan li je,ljudi moji. :wink:
    zapiši na ceduljce i turi mu u ruke kad pođe u carsiju. nek proba da se vrati praznih ruku?
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mim, mi smo za unučiće već spremili... kupio nedavno mm komplet čašica od 0,15, da znaš kakve su, kao iz laboratorije porodilišta. :)

Mirni, on navodno ne kupuje pivo ni sebi da ne bi mene dovodio u iskušenje, ali pošto znam igrača, sinoć sam navalila da mi kaže gde ga je sakrio... nisam se prevarila. :16:

I tako, eto... popih jednu čašu, ali onako lizućući, a čaša je bila od 0,3, nije prava krigla. Onaj gori deo ide u 4 ujutru, kad sam pojela tri dvopeka. :bas_tuzan: Plan je bio da legnem mnogo ranije, tako da sam i večerala ranije, oko deset, i tu sam se prešla. Praštajte...

E sad, ne znam kako dalje da se iskombinujem, večeras dolazi student, pa kreću Džavolske Džakonije, a meni se ne brlja dva dana u nizu, a opet, slatko mi da jedem kad smo svi na okupu... uz sve to, nemam uvid ni u težinu jer mi se od bolova usporio sav promet, pa sam kao balonče... mislim, svesna sam da s mojom kilažom ovo već prelazi u palamuđevinu (jel' dozvoljen ovaj izraz na forumu?), kilo gore-dole, jaka stvar, ali sam ovih dana snimila haljinicu iz snova i već je uplanirala za Novu godinu (makar u njoj išla kod dr :16: ), i sad mi je još više zapelo da tibica ne naraste. Eto kako sam sad sebi lepo očitala... Ne znam kako ću da se provučem ovaj vikend, manj da skroz smanjim dnevne obroke kako bih uveče makar malo mogla da brljnem, u svakom slučaju drž'te pesnice. :)

D: mandarine
    R: salata, šaka čvaJaka (bili su mesnati :neznalica: )
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka
    V: verovatno pica, pa gde se zaustavim
  • KPJ
    Amater
    Amater

od KPJ » pre 14 godine

dudank napisao:palamuđevinu
    to niko nije primetio, a cekaj zasto ne bi bilo dozvoljeno pa svi su iznad 18 godina. Sto se tice haljine - kupuj ali ta pifca malkice smanji ili bolje da cutim :010:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

E, ako nije primetio, sad će da primeti kad si ga tako lepo uokvirila. :16:

Za pivo si u pravu, znam da ne bi trebalo. Ali posle onih 12 dana antibiotika... pa crkla bi mi duša da ga nisam sinoć ispila. :010: Inače sam disciplinovana, stvarno se trudim. :bas_tuzan:
  • KPJ
    Amater
    Amater

od KPJ » pre 14 godine

Ma ja te podrzavam, sad se i ja spremam za dve nedelje da kupim sebi ceo kufer Malvazije pa cu kuci natenane da pijuckam
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

KPJ napisao:sad se i ja spremam za dve nedelje da kupim sebi ceo kufer Malvazije pa cu kuci natenane da pijuckam

Ni ovo niko nije video... :16: Brzo kaži da ćeš to posle dijete, dok nije naišla Lasata... :D
Odgovori 9033 postova