Hvala, sve ste vi divne! 

Jupiiiii, nisam jedini grešnik ovde...
A baš sam se pitala s kim da drmnem večernju biru, pomerila sam je za posle večere.
Jel' da sipam?
Vi'š kakva mi je kosa... k'o u drumskog razbojnika.
, mislim ko

Posle će me Lass na ražanj što se ponašam kao "element"...
Nego sam ja danas bila EXTRA disciplinovana i čak sam unela premalo kalorija (daj bože da je bilo hiljadu), pa sam 'tela da se častim B vitaminom. Mogu ja i tvoju kriglu, ako daš. 

Joj, ubiće me Lass, ali hm, ja sam STVARNO skinula 17 kila uz pivo. Da li da patentiram novu dijetu?
("Da trčite lako kao jelen..."
)

), ali nešto mi ne ide jelo od ruke, sir i jogurt dosadili. Ne znam da li da iskoristim situaciju pa da nagazim jedno dva kila u cugu, ili da ipak povećam unos... nečeg. Uhhhh, ja dosadne dijete...

Uradi onako kako osecash da treba i da mozes!
- ali od njega grozno ogladnim, valjda mi prošeta šećer, pa zato ne čačkam mečku dok sam na dijeti. Propustila sam svašta ove godine, uključujući i moje omiljene jabuke kolačare, ali sam se osvetila paradajzu, krastavcima & ostalom.
A dijetalna čorbica se stvarno pokazala žestoko, mislim da ću tu naviku da zadržim zauvek. Da sam zimus jela čorbu pre pojedinih obroka, ne bi mi se dešavalo da spucam tri činije pihtija izjednom. Baš da vidim kako ću ove zime da odolim slatkim malim napastima... 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.