i kukaj koliko želiš, ako ti je tako lakše, kukam i ja, ne mora čitati kome smeta.

. Ja ti se divim na hrabrosti 

Sve izdržim junački dok ne dođe do "direktnog napada"... npr. sinoć su naknadni bolovi bili gori nego pri jučerašnjoj intervenciji, ali sam ih nekako istrpela jer to ne doživljavam kao agresiju.
Sad bogme ne dam da mi se to desi... juče sam našla rešenje, dva broja veće farmerke, ali su slatke i udobne (i tople), čak i kod dr idem normalno sređena, čak nacapana parfemom, što inače nikad ne radim jer smatram da je nekulturno da bilo kom lekaru zamirišem ordinaciju nekim mirisom koji se njemu možda ne sviđa, ali sad su vanredne okolnosti, ubijam strah, pa će dr morati narednih meseci da uživa u mojim Gabrijelama.
Jedino mi fale štikle, ne usuđujem se u njima da hodam jer svaki neodmereniji korak cima konce i drenove (a ne daj bože da padnem), i fali mi karmin, jednom sam ga u panici razbrljala rukama pa mi se dr smejao, otad idem bez karmina.
Ali to je ta pouka koju sam stekla... kad ti je najgore, moraš najviše da počneš da voliš i čuvaš sebe, inače si... u čabar.
(sos junetina/paradajz & ostale prinadležnosti) - 550

još bih dodala da treba zadržati što više pozitivne energije,baš kao što je ti imaš.navratila sam prvo do tebe. vidim da još trpiš bolove.šta doca kaže,kako je u praksi kad će bol da umanji.? baš to dugo traje.Ali to je ta pouka koju sam stekla... kad ti je najgore, moraš najviše da počneš da voliš i čuvaš sebe, inače si... u čabar.

Takva je boljka... rešava se delić po delić.
Ovo će da boli do samog kraja, znači tamo negde do Nove godine... dr kaže da bi moglo biti gotovo već oko Sv. Nikole ako budem imala sreće. Ali nisu bolovi konstantni, bolne su te povremene intervencije, pa se onda bolovi polako smiruju i postaju podnošljivi i tako ukrug... i još je prednost ta što kad bude iz mene povadio sve ove skalamerije, bol prestaje bukvalno u roku od nekoliko sati... a ako budem bila te sreće da je konačno uspešno rešen problem, ne bi trebalo nikad ni da se povrati (mada šansa uvek postoji). Tako mora da ide, što sporije, to sigurnije. 

Jesu li svi živi???? Čuvaj se dušo i pronadji neko mesto za skrivanje poslastica, za sebe ali i od sebe... Brinem za tebe, pa ti možeš da prestaneš i malo se odmoriš...dudank napisao:Moje ću u međuvremenu da pobijem, radovala sam se lovačkoj sarmi kao ker juče... i oni ladno sve pojedoše preksinoć i juče, samo sam se ogrebala za večeru

lasata napisao:Junacki se ti drzis Puzicu... Svaka tebi cast...
bilo je sjajno, mada Anđelka pita: Mama, kako nisi primetila po računu, badem je dosta skuplji. Pa, nisam, kad kupim puno namirnica, nisam samo to kupila, a i da jesam, kad prođe kroz kasu, gotovo je, a i bilo im je još bolje

)....samo ti ručkaj šta možeš, nećeš se ugojiti od mesišta sigurno! I nastavi da se sređuješ, znači to mnogo! 

Eh, ali u međuvremenu vi ste tu...
Sutra je opet na redu redovni pregled, pojma nemam šta će da bude, ali računam da ovog puta ne bi trebalo da bude nešto ekstra bolno, pa sam prilično smirena. Sinoć sam bila malo bljak, ali onda sam se zamajala kostimom detetu za maskenbal... ispao strava za celih dvesta i nešto dinara troška, videću da postavim neku sličicu posle.
Obično se namučimo praveći danima rekvizite od pape-mašea, kupujemo dodatne detalje, obično strada i neki moj odevni predmet, a sad smo sve izveli s minimumom truda i vremena, i usput se ludo zabavili. U stvari izgleda da je meni bilo najzabavnije, u naše vreme nije bilo školskih maskenbala, pa sad nadoknađujem iživljavajući se na rođenoj deci. 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.