Salim se, navijam za... Sto se pre pridignes, pre ces se oporaviti... Elem, brisi na tu nesicu...

Planirani brlj su u stvari bili brusketi, a ratluk je upao slučajno, al' mi nije žao. Inače sam bruskete pravila od hleba s dodatkom amilaze, i ič se nisam nadula od njih... tuka nije ni znala da postoje takvi hlebovi, ali svejedno je divno što postoje. (Da ja imam s čime da brljam.
)

A druga interesna zona je kupovina, za toliko bih još i mogla da izmilim, ali ove godine smo prilično dekinte zbog raznih neplaniranih troškova... Tako da ništa ove godine od te vrste provoda. Eventualno da mi momci donesu malo pečenja, pa da opalim onako bez 'leba i bez piva, na rizik.
Tja, snaći ću se nekako do idućeg ponedeljka... valjda će tad biti gotovo, ako sam dobro razumela doktora, mada je on vazda pun iznenađenja.
Eh, ali nije ni njemu, nesrećniku, lako sa mnom. 
- ali samo kao začin)
meni novalgetol oduvek ima ukus brisača za mastilo
! Ono što mi se sviđa je što si probala, ne pričaš napamet (kao mm kad kaže da mu punjene tikvice imaju ukus kao truleks krpa, ali on nije empirijski došao do toga kao ti
). Znam da si se više smorila od sedenja, ali saaamo još malkice, a vašara će biti (i pivcea, narafski
). 

Ali za tikvice ne znam kako da se proveri... manj da probno napraviš punjene truleks krpe - u stvari bi više došlo kao sarmice?
Pa ako ne primeti razliku, onda je teorija dokazana... 

Cmuak!!! (Mi smo dobro, što i vama želimo.)
, što će reći da su bolovi skroz podnošljivi i ne moram više da pržim želudac ampulama. Zato ga uspešno pržim brusketima, jer moji kad se za nešto založe, onda se to sprema dok na nos ne izađe... a založili su se za ove poslednje, "bolesničke", tako da sinoć napravih tonu... i pojedoh tonu... i što je najgore, neviđeno mi prijaju, danas mi je divno splasla moja jadna naduvena pupa... a posle ću da psujem kad bude trebalo da skidam višak.
Danas ću malo i da se razmrdam, odlazak doktoru iskoristiću da se dodatno prošetam (tj. ako me ne strefe neki nenadani bolovi), a ako se mm smiluje da ode do pijace, ostavila bih jednu dobru turu ljutog pindžura (student naručio), i nije neka FA, ali makar ću malo da tupkam po kući, trenutno nisam preterano pritisnuta poslom pa mogu da se rekreiram uz šerpe i lonce.

Uspela sam da obiđem i vašarske tezgice i uzmem neke sitnice, između ostalog i polen da malo pojačam imunitet (ukrala sam ideju od AneV), a što je najbitnije, dr me je skinuo sa antibiotika i rekao da smem pivo.

čuvaj se
Imam osećaj da mi tek sad sve funkcioniše kako treba, ono kao da je bilo nečije tuđe telo, ne moje. Ma definitivno nema pravog oporavka dok čovek ne promrda... što kažu, veži zdravog za postelju nedelju dana, ima da se razboli.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.