E ovo se zove kolektivna vizita

, zamislila sam da sam u bolnici pa da ste nešto banule tako čoporativno... ala bi bilo veselo.

Zlatne ste!
Mislim da ću da počnem da pišem šta jedem da ne bi odneo vrag šalu, tako sam maestralno naduvena da mi vaga uopšte nije nikakav reper... danas sam ustala sa 54 kg

, užžžžžžžas... a nisu kriva crevca, već po prirodnom baksuzluku jurim u wc po četiri puta dnevno ovako s koncima... nego ubi voda, ne znam više šta da radim. Jedem neslano, nalivam se česmovačom, kukuruznom svilom, kalijumom, jabukovim sirćetom... i ništa. Sinoć je bukvalno počelo da me guši. Danas idem na kontrolu pa ću pitati dr ima li on neku ideju, mada koliko ga znam, ne bi me iznenadilo da mi preporuči pivo...

U svakom slučaju, bolje da beležim šta sam jela i šta jedem, da ne ispadne posle da me je ugojila voda.
O, da, a dragi je juče uspeo da sebi unakazi prst skalpelom... kakav osećaj za tajming.
Zn'či, raspored bio ovaj:
nedelja - ceo dan tarator čorbica (s rendanim krastavcima i ukupno 1/2 l jogurta) i veća kriška sira (oko 200 g)
ponedeljak - preko dana ništa, uveče čorbica od paradajza i vode

, bebeći tanjir pirea, mala kriška sira (oko 100 g)
utorak - preko dana u nekoliko malih obroka krem supa od pasiranih tikvica, mleka i dodate kesice kupovne supe od pečuraka, predveče kesica grisina, noću pola kesice krekera (oni mi nisu trebali

- ali sam morala da izjedem nešto suvo da se ne bih

, a nismo imali dvopek)
sreda - 1 tanjir čorbice od tikvica, mlad sir (za ceo dan oko 300 g), salata od cvekle, malčice čvaraka (ovo je bilo da podmažem crevca, ne smem meso da me ne zablokira)
Sve osim krekera bilo je neslano (čak i grisini), sir je isto mlad i odvratno neslan... čvarci nesoljeni... ne znam ni koliko je pametno kcal da unosim dnevno sad kad bukvalno gmižem po kući... ništa od ovoga nije prešlo 1200, tj. prva dva dana je bilo dosta manje... a još ne smem ništa što je čvrsto ili ima ljusku (ne želite da znate kuda mi sve prolaze konci i drenovi), tako da mi i ideje polako ponestaju. Danas bih probala nešto ovako:
D: jogurt (samo s karijem)
R: - preskočiću, da ne idem kod dr s punim stomakom
U: bistra juneća čorbica (meso jok), gomila kuvane šargarepe, mogla bih da dodam kiselo mleko
V: kriška sira, cveklaJoš 11 dana... uh.