Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • tratinčica
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3)

od tratinčica » pre 15 godine

Kako volim da vidim da se trud isplati :013: :013: .
    Ko kaže da mi sitne ne možemo biti ribetine :D .
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

Ma i te kako se "nazire" celulit, samo seva, ali ga je sad jedno triput manje nego što ga je bilo, i na mnogo manjoj površini. :) Prošle godine mi je celuilit ostao isti istijacki, čak se još više poznavao jer sam pocrnela i izgledao je mnogo odvratnije (i bilo ga je čak i na rukama i listovima), a nadlaktice i gooza mi se ič nisu zategle, za razliku od ovog leta. Mrzi me sad da tražim te slike po kompu, ali razlika je nebo i zemlja. Biće tu malo više glanca, naravno, ali ja sam presrećna što se napast KONAČNO topi. :skakutalo: Još da se oslobodim ova tri kila mrsa, uz lagane vežbice za kritične delove... i to će otprilike biti to, cenim?

Sad sam videla i druge komentare, hahah, da, nismo za bacanje ni mi portabl žene. :D Hvala na podršci i komplimentima - još je ovo daleko od savršenog, ali je mnoooogo dobra motivacija kad se konačno primeti napredak. Uhhh, sad padam u iskušenje da nađem te stare slike... :D Ali bolje da ih ne postavljam, može neko da izgubi apetit za ručak - toliko su bljakave!
  • Bobili
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Bobili » pre 15 godine

Što bi rekao Edo Maajka;"Ona je bomba... :D
    Moj naklon, sestro slatka :01:
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • tratinčica
    Amater
    Amater

Svi mi imamo svoje "blam" fotografije :29: , moraću da ih izbunarim iz "sramnog" albuma :020: i stavim na dohvat ruke....zbog ubijanja apetita. :23:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Eh, kad bi stavljali slike debelih riba s tonom celulita na razne čipseve i koka-kole... TO bi pomoglo! U globalnim razmerama. Ali pošto to (naravno) nikad neće da urade, možemo bar mi ovde da ubijamo sebi apetit sopstvenim slikama. :D Meni mnogo znače, pošto JOŠ nemam veliko ogledalo (ne znam zašto sam tolika stipsa za to ogledalo, inače sam neviđen trošadžija), pa su mi fotografije jedini način da "spoznam sebe" iz raznih uglova, pogotovu iz onih najgorih koje muž nikad neće da mi prijavi ("Ma neeeee, baš ti je gooza SUPER..." - ne znam da li treba da ide na psihoterapiju i odvikavanje od laganja, ili da menja sočiva). A zaista mi nije blam ni da ih postavljam - mislim, ako me nije bilo blam da se TOLIKO nagojim (duša me boli što nemam sebe u kupaćem iz najgoreg perioda!), onda treba i da prihvatim činjenicu na šta ličim... i da je ispravim. :)
  • tratinčica
    Amater
    Amater

Hi hi, ja sam mog muža stalno davila da mi kaže da li sam debela, mada sam ja znala da jesam, pa šta god da odgovori - nije pravi odgovor. Na kraju jedno veče kaže " Dobro, ajde kaži šta treba da odgovorim, da me pustiš da spavam" :16: :16: Tek to je bio pogrešan odgovor :03:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Nadam se da si ga malo :nasilan: ! Evo kako to izgleda u slučaju mog muža:

pre tri godine, ja sa 17 kila više nego sad:
    ja (očajna): "Kako izgledam?"
    on: "Taman kako treba! Rrrrrr!"

pre neki dan, na moru:
    ja (vrlo zadovoljna sobom): "Kako izgledam?"
    on: "Hm, imaš baš dosta celulita."

Što će reći... pametnije bi mi bilo da kupim ogledalo. :D
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Muskarci ne gledaju zene na nachin na koji mi gledamo same sebe (i druge zene) .. i ja nikad nikome nisam skretala paznju na svoje nedostatke.. sto da mu ja otvaram ochi!? :D

Muska filozofija u pogledu zena je prilichno prosta (mada i tu ima izuzetaka, ali govorim o prosecnom muskarcu) ..
  • fattylala
    Početnik
    Početnik

od fattylala » pre 15 godine

ehej, odkud tebi toliki BMI?

izgledas mnogo mrsavije nego ticker sto pokazuje
    :mahalo:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma to je optička varka... nažalost. Možda delujem vitkija nego što jesam zato što imam ogroman grudni koš (obim preko rebara, ispod grudi, 80 cm i malo jače - na 159 visine!) i ogromne kukove, zapravo je taj "strukić" u realnosti 68,5 cm. :oops:

Beo, nisam razmišljala o tome... o bože, ala sam ja glupača! :shock: Pa da, nije ni čudo što vidi moj celulit kad ja već tri godine trtljam o celulitu, ahahahh, kladim se da ranije nije ni znao šta je to! :D I još sam bila toliko naivna da ga šaljem u prodavnice da mi nađe anticelulit gel... Tako mi i treba, sad ću naredne tri godine morati da ga ubeđujem da sam super ženska. :D Beograđanka kao i uvek u pravu, šta drugo da kažem...
    Poslednja izmena od dudank u 22 May 2011, 18:58, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Radujem se kad vidim svaki uspeh, to me motivise!
    Dudank, cestitam, izgledas divno.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala, Neno! :) Ne znam da li je divno, ali da je 100 puta bolje nego što je bilo - to je tačno, i to je najvažnije. Uh, videćeš, ovde nema šanse da ne skineš kilograme, čim te jednom dohvati "mašina"... :D Društvo je savršeno, njima treba da zahvalim za ovu novu liniju. Ali sad sam nestrpljiva kad će tebi tiker da krene, pa da ti pišemo prve čestitancije! :)
  • fattylala
    Početnik
    Početnik

od fattylala » pre 15 godine

ne znam za te obime i grudne koseve i kukove, gledam u globalu...
    izgledas mrsavije nego mere sto pokazuju..a kupaci ne laze :)

a slika sa 69 (mislim, na strani 3) i sada :veseljak:
    sta reci?

samo tako!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Što je najgore, mislim da sam na onoj slici čak imala MANJE od 69... sad se nešto prisećam da sam tad uoči mora prvi put u životu držala dijetu. Majko mila, pa kolika sam ja to bila... :cry: Evo sad računam, imala sam 47 kila i dodala 22... skoro pola svoje težine!!! :shock: Pu, pu, ne ponovilo se!

Da upišem jelo za danas, juče sam bila malo više opuštena (špageti, plus sam preterala sa sirom), zato bih da probam trun disciplinovanije:

D: 1 malo veći dvopek, jogurt 2,5 dl (dvopek je upao neplanirano jer je frižider sinoć ispražnjen)
    U: tanjir čorbe od čistog povrća (malo kupusa, celera, paradajza, zelene paprike, so, voda)
    R: isto
    V: šnicla (junetina 200 g), salata, čaša piva 2,5 dl

(Ovo je editovano, sad mi deluje da je premalo kalorija.)
    Poslednja izmena od dudank u 24 Aug 2009, 21:00, izmenjeno 1 put ukupno.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Uh, videćeš, ovde nema šanse da ne skineš kilograme, čim te jednom dohvati "mašina"...

Skroz si u pravu.
Odgovori 9033 postova