). Bar ste se lepo proveli, baš super. 

madam mim napisao:ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti

dudank napisao:E, sad sam samo dodatno dokazala kolika sam tuka... znam ceo proces, a 'oću da igram igrice... i neka mi.
Čuvaj ruke 

Nije ni pravo brljanje, bio je standardni pms pad šećera, tako da sam stavila pored sebe žele bombonice i vrlo polako i promišljeno se osvežavala njima s vremena na vreme (dok je mm jeo tortu), i uopšte nije bilo onog skoka pa pada šećera koji izaziva dodatnu glad... vrlo pristojno sam se izborila s time iako nije bilo nimalo planski. Jedino zameram sebi što sam se u neko doba razludela i opet sedela do jutra
, hajd' što sam ja sedela, nego što sam i čoveka svoga smorila...

Ali jeste me tvoja kafa podsetila na tu informaciju, pa reko' daj da stavim, sad će valjda biti jasnije zašto su kupovni sokovi & slično toliko nezdravi. (Eto, vidiš kako sam ja sinoć zdravo jela žele bombone sa kristal šećerom...
)
dudank napisao:Eto, vidiš kako sam ja sinoć zdravo jela žele bombone sa kristal šećerom.

preskoći koje vaganje,hoće vaga i da prepadne.Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.