Joj, a treba napraviti konačno i taj plan zimnice i početi polako... mi se uvek najviše grabimo za ono čega najmanje ima, tako da šta god da ostavimo, biće naopako.

), pa ako ikako bude mogla i ja ću negdje tu da diplomiram
(valjda)

A mogla bi malo i mamu da mi pozajmiš, ja s mojom nikako ne mogu da se dogovorim oko zimnice.
(Evo sad mi je tražila recept za pindžur, koji nikad pre nije ostavljala, a onda će iduće godine da mi ponudi isti taj recept tvrdeći da je njen.
)

!
. 

), smršala je oko 5kg, samo što je radila u bašti, a jelo je čak u nekim danima i povećano...Pa ti vidi šta radi FA u bašti, kako se mrša od nje
Tvog mm da nema trebalo bi ga izmisliti...Baš je pažljiv...Pa Bosanac šta da ti kažem...Ovo ulazi takođe u onaj dio u zagradi 

Lek se zove Xyzal, na netu sam pročitala da na "celularne citokine" (šta god to bilo) ima bolje dejstvo nego npr. presing, pa zato jače deluje na koprivnjaču. A ima i jedan drugi koji bi trebalo da je dobar, telfast, ali njega nema u mom gradu.

lasata napisao:(mislim od fotografija, ne na mezence)...

, jedino na vagu ne smem da stanem jer sam sama sebi nešto sumnjiva posle dva dana pasulja i one lubenice... a i sinoć sam se neslavno častila mesnim nareskom, mada moram da se pohvalim da sam ostala da radim do pola tri, ali nisam pala u iskušenje da jedem noću, večera je bila oko 10 i posle toga nisam jela. I uspela sam da ne umočim hleb u paprike.
Inače mi je ono ukrčkano mleko od paprika tako smirilo želudac da je to čudesno, kao najbolji gelusil-lak. Tako da ću videti da malo više ubacim mleko u klopu, akonto jogurta i sira.
)
, preliv od kiselog mleka, salata, štrpnula malo hleba

Valjda nema više ništa takvo (tj. ima, ali se nadam da neće uskoro).
, i volela bih opet u toku dana da izmilim malo (ako nađem žrtvu
). Vaga me nije ubila u pojam posle one silne jagnjetine od sinoć, tako da nastavljam u istom smeru... ako mi ne smažu, ali boriću se za svoj deo.

, preliveno nekim polutečnim nemasnim sirom

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.