ja zanam da ćeš to prebroditi lako, da ćeš brzo biti dobro i da ćeš to vreme pamtiti samo kao neprijatnu uspomenu.
Naravno da ti imaš moć da sve pobediš i da sve bude kako ti želiš, da upravljas stvarima na najbolji način

! Ma držim se ja super, ovo nije ništa u odnosu na ono što sam već preživela pre 9 godina, tad je trajalo 11 meseci, a sad će (valjda) samo dve nedelje, samo budite tu uz mene jer znam da ću da se 

Misha79 napisao:To je ona priča -jednom sam kukao što nemam cipele, a onda sam video čoveka koji nema -stopala...

(mislim, sirnice i pice baš su omega-3... i tekila...), ali sam zanemarila imunitet u celini... sad ću pre svega da raspalim po mome limunu s belim lukom (kad dunem, ima ja da anesteziram docu, a ne on mene
), i da vidim šta još mogu da dodam... možda bi trebalo da nabavim pčelinji mleč, ne znam šta još? I naravno, od danas izbacujem sve što ima k od konzervansa, brašno i šećeri već su izbačeni... dajte još neku ideju (samo da nije riba i riblje ulje). 

te
Bobili napisao:Tako i ti Dudo, kao što kažeš od goreg uvjek ima gore, pokušaj da misliš pozitivno...Razmišljaj da ćeš posle intervencije da bude koliko toliko bolje...Bogu hvala, dobro ti je porodica i ti ćeš biti tako da neka ti je to na pameti, da će posle operacije sve biti bolje...te

Iskreno, nikome u svom okruženju nisam rekla šta me čeka, čak ni majci, zato što me ubija u pojam kad mi kažu: "Ma ne brini, neće da boli..." - kako neće kad sam sve to već iskusila! boli k'o šest đavola! - ali zato mi neizmerno znače ovi konkretni saveti i vaša vera u mene.
)
, ali ona je katasrofa...Uzmi probaviti pa je jedi sa jogurtom
, meni npr. pomaže lubenica, ili šljiva, skuvaj kompot od šljiva ili jedi samo onako šljive, paaaaaaaaaa dobro zaslađen čaj od kamilice, pa krastavice, onako samo malo posoliš ili nikako...Možeš li onu čorbu, ne znam da li se sjećaš, jednom si meni za nju govorila, ide krastavac, pa mislim jogurt, tako nešto, sad ne mogu da se sjetim? Ja sam pravila čorbicu od sveg povrća ne skrobnog naravno, ali tipa povrća 1kg vode 3-4l, pa to bude baš vode, brzo počne čišćenje crijeva 

), nego mi treba nešto što skroz-naskroz prazni crevca, od želuca pa do donjeg pendžera, onako kako se to radi pred operacije... da bukvalno 3-4 dana posle toga mogu da miruju bez problema, pošto otprilike toliko neću moći u WC. Pila sam već razna čuda pred razne intervencije, to ti lekari uvale hteo - ne hteo, ali imaju nezgodnu propratnu pojavu što se grčevi nastave i sutradan, a to doprinosi bolovima i može da omete intervenciju.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.