Ovamo je bar lako doći.
(Nemamo Dunav, al' imamo jezero.)
Znas da nikada nisam bila u Bugarskoj a neka tamo tetka mi je poreklom Bugarka i ima kucu opet tamo negde pored mora bas... Ne znam ni kako se mesto zove, moracu da ispitam situaciju... E nas dve ti svake godine vodimo isti razgovor... Ona meni nudi kljuceve od kuce da idem na odmor a ja njoj objasnjavam da u sezoni ne mogu nigde da idem... Sta da se radi... Takav je zivot nas slobodnih umetnika... 

Ali nisam ispustila slucaj, izmerim se svakih 10 dana ... podsetilo me Dudino merkanje 
A kao za baksuz, svako malo iskrsne slika nekog letnjeg jela, pa letnje vocne torte, joojjj ... brzinom munje se prebacim na drugo ..
Šalim se, nisam naopaka, samo mi je lakše da se svaki dan merim i pet puta ako treba nego da nabacim nekoliko kila pa posle da moram ih skidam.
Nego sve pokušavam da uturim sir uz šniclu... razmišljam da se malo više bacim na bačijsku hranu, mogla bi da bude lepa i zdrava promena, ali to ću da razradim kad se vratim s mora.
, i smotala uz njih parčence sira (kombinacija mog detinjstva, sir-med-voće
), pa sam tako makar brljala zdravo... zdravo. 
I tri nedelje raja, uf. 

Danas ili sutra samo da poubacujemo, ionako ne vučemo mnogo prnja, a ja sam kao neka baba, bitno mi je da ponesem dokumenta i lekove.
Sad me čeka tradicionalna predmorska kupovina, večeras tradicionalni oproštajni izlazak s kumom = biće brljanja. Brljala sam inače i noćas, onaj naizgled nevini sir zalila sam obilno jelenom, ali vaga to nije primetila... možda mi se organizam prešaltovao pa doživljava pivo kao vodu... ili kao proteine... ili šta već.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.