Pa da uzmeš samoinicijativno da se nabodes u vugla !
Tako bih rado sad glodala njoke sa srnećim paprikašem i sljuštila pola kile crnog lastovskog, da me svaki damar boli.
Plače mi se koliko mi se jede ...

madam mim napisao:Mmmm....džigerica, dobra ideja!!!
Baš mi je žao što si se osula...po onome što sam čula, Bronal je i dalje registrovan, tj. nije povučen iz prodaje - zvanično. Nezvanično niko ništa ne zna, ali kopam i dalje![]()
Lepo zvuče planovi za odmor!! Za početak, lep vikend!

I tebi lep vikend... i svima... i kome je radni kao meni...
Ja se upravo odvalila, a kalorije mizerne... toplo preporučujem. 
Tražićemo i dalje... 

Jbg, kod tebe se bash pise, a ima i puno novosti, a ja nisam svracala nekoliko dana i tako mi treba 

Od viska linkova glava ne boli 

Ma i ne dešava se toliko nešto kod mene, sva sam statična, nego sam navikla da i male stvari doživljavam kao važne... inače bih prolupala.
Još mi je to more apstraktno, ne znam zašto ove godine nikako ne mogu da zamislim da ćemo ići, ali ipak se trudim da budem koliko-toliko pripravna za kupaći, a i fino bi bilo da ostavim malo kredita da mogu tamo lepo da ručkam. Već se kuju neki planovi za zajedničke večerinke u terasa-režiji, pa ne bi bilo lepo da jedem manje od gazdarice, koja ima 49 kila sa sve klompama (i može da popije više piva od mene).

a i fino bi bilo da ostavim malo kredita da mogu tamo lepo da ručkam
!!!
! 

Nekako je sve bilo pod kontrolom dok sam se držala standardnih restoranskih jela, ali čim sam jedno veče sela i naručila dve porcijetine pasulja... sve je otišlo u propas'. Nigde mi nije slađa domaća hrana nego na moru, dakle čovek je zaista biće naopako... ovde mi duša vapi za kojekakvim lignjama i šiš-ćevapima, a na moru mi se jede đuveč i pasulj.

pošto smo bili vredni pa poranili za pijacu
Komšinice, da ti mahnem i da te pozdravim čak odavde.

dakle čovek je zaista biće naopako

Korisnika u ovom forumu: Vanja i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.