Naravno, to važi ako položi ovaj ispit, uffff... ali opet, ako ne položi, ostaju pare pa mogu i u neki dobar hotel. 

? Ja iz nepoznatih razloga uopšte ne mogu da pijem gazirana pića. A i kad popijem (2-3 puta godišnje), oporavljam se po 2 nedelje.
Nekad sam se lešila od fante i švepsa, ostalo ne marim... pa sam se skinula sa te hemije kad je mlađe dete bilo malo, ali omakne mi se ponekad.
Sad kad me uhvati kriza za gaziranim, obično popijem čašu-dve kisele vode, da me želja mine... a imam i opravdanje jer unosim selen. 

samo nećemo spominjati koliko je dijatelna

dudank napisao:V: činijica duHan čvaraka uz ljute paprike, pa salata, pa još malo čorbice - i čaša piva

dudank napisao:činijica duHan čvaraka

Ni ja ne bih pisala jelovnik kad mu vreme nije... 

, morala sam da obučem široku majicu da se ne vidi. A plan je bio da preksutra imam 49 kila, što evidentno nemam. Sad sam sračunala, ceo ovaj ogromni pleh lazanja ima 7656 kcal (al' sam precizna), pa ću prema tome da se ravnam... tako da mogu da upišem za danas svoj brljovnik:

dudank napisao:kad mi danas prelivalo salo preko farmerki, morala sam da obučem široku majicu da se ne vidi.
pa ja gde kod vidim ta to kipi na sve strane ... doduše došao sam do zaključka da te žemske osobe ili nemaju kući ogledalo ili ih uopšte nije briga za to t.j. jedino je moda bitna 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.