Ko je čitao ove moje škrabotine, zna da mi je uvek trebalo dobra 2-3 dana da izbacim vodu kad krene da se nakuplja, i uvek uz pomoć trave ive, kalijuma i bronala. Danas sam se oslobodila više od 2,5 litra vode za svega nekoliko sati, i to bez ikakvog pomoćnog sredstva... nisam čak ni stigla da skuvam ivu. A tajna je verovatno u tome što sam prethodnih nedelja izbacila iz tanjira sve što mi smeta, tako da se ovog puta organizam izborio sam.
Eto koliko znači prolećno čišćenje. 

dudank napisao: Danas sam se oslobodila više od 2,5 litra vode za svega nekoliko sati, i to bez ikakvog pomoćnog sredstva...

Radila sam nešto slično jednom davno, kad su mi se posle nekih stresnih situacija javile sve moguće alergije, i tad sam se vrlo lepo dovela u red u zdravstvenom smislu, od kilograma nisam imala šta ni da skidam, bila sam mršavica. Sad mi ponovo izuzetno prija smanjivanje UH, lagana sam kao perce i puna energije i smirilo mi se to žarište koje me muči. Poslednja dva puta kad sam prala kosu nisam kinula nijednom, a inače sam teško alergična na svaki šampon i pri svakom pranju kose kijam do besomučnosti, zna da traje i po pola sata, i posle mi satima curi nos. Za mene je to bitan znak da je krenuo da mi jača sistem. Vraćam polako i FA, ali to sam već rekla, neću da pišem jer nije sistematski, važno je da sam opet živnula. 
, otad pazim šta jedem pred izlazak), tako da je to otprilike ovo:

Znam da kod tih sezonskih alergija uglavnom nema potrebe za testom, obično je posredi neki alergen koji ne može da se izbegne, najčešće je to polen u vazduhu, tako da i kad bi to samo potvrdili, opet ne bi ništa pomoglo, ne možeš dete da staviš pod stakleno zvono. Alergo-testovi se rade kad je posredi alergija koja se javlja često, a ne zna se uzrok, ili kad se sumnja na neki uzrok koji može da se izbegne (npr. duvan ili neka namirnica ili hemikalija). A to što sirup prividno ne deluje (pretpostavljam da su mu dali presing) - on zapravo deluje, samo treba vremena da se telo iščisti od toksina koji se stvaraju kod alergijske reakcije, oni i izazivaju te pečate. Tako da se sad još vide "posledice", ali uzrok se polako potiskuje, nemoj da se sekiraš.
Prvo, brljnula sam s pivom (vrlo malo piva, ali uopšte nije pametno da se pije uz aloju), drugo, jela sam jutros u pola četiri, kad sam došla kući. U gradu sam već imala planirani brlj (burek koji sam sebi obećala još prošle nedelje), ali taj u pola četiri bio je skroz neplaniran. Jela sam po ps-u, samo malu porciju mesa i povrća, i jesam bila gladna kao vuk, ali pola četiri... nema opravdanja. 

Ovo su ti velike batine za malo pivo cccccc 

Nije mi baš neko opravdanje, ali cela moja ženska ekipa pije pivo... i eto, poklekoh. Odsad me bolje udri unapred.
!
)
dudank napisao: Odsad me bolje udri unapred.
Sutra slavimo mlađem detetu rođendan
pa ti sad vidi sta ces sutra od ovolikih batina

Šalim se, i ja sam često uz pivo pomislila na tebe u ovom periodu kad te nije bilo. Mislim, sad bi bio red i mene da ubaciš u biznis pa da napravimo jednu reklamu za jelen pivo. (Moja vizija reklame je oduvek bila "žene znaju zašto", ali onda se ti tu ne uklapaš kao muško.
)

Korisnika u ovom forumu: zabzab i 13 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.