). Naravno da me je na sve to drpila i nesanica, tako da je to baš bio jedan divan propao dan. Ali kako sam se skiselila, tako ću i da se otkiselim, pa makar na silu. Evo, sad sam gledala sajt HMZS, valja izdržati samo još do petka... a okruglo kroz nedelju dana kreće lepo vreme.
Nije baš da sam za ovih 8-9 dana stekla neke mišiće (čuj, mišiće!
), ali nešto ipak žvaće kalorije... večeras nastavljam regularno s vežbanjem, rešena sam da u ovo proleće zagazim ne samo vitka nego i zdrava.

Joj, Mirni, samo nemoj to...nema sa cigaretama u EU,đaba ti prica, moraju se smanjiti.![]()

svaki dan mi ode oko 350 za tih 35 minuta.

Ova aloja kraja nema, umnožava se količina sa svakim danom.
- iliti Kvazimudo, što reklo moje mlađe dete
) i kao da "srasta" sa kostima ramena... nadam se samo da nije klasičan artritis, pu-pu, ali ako ne budem mrdala, bogme će i biti...

Čekam značku.)
I tako orna za nove pobede, sinoć večeram 100 kcal manje, odvežbam pet minuta više, legnem ranije (znojava i štrokava jer voda definitivno nije došla), ustanem blažena (sanjala sam da mi muž kupio autobus da vozim
- ženstveno do bola), naskočim na vagu očekujući da vidim 49,7 - kad ono kilo i kusur više!!!! Baš me vaga počasti za 8. mart. 

slazem se
dudank napisao:I tako orna za nove pobede, sinoć večeram 100 kcal manje, odvežbam pet minuta više, legnem ranije (znojava i štrokava jer voda definitivno nije došla), ustanem blažena (sanjala sam da mi muž kupio autobus da vozim- ženstveno do bola), naskočim na vagu očekujući da vidim 49,7 - kad ono kilo i kusur više!!!! Baš me vaga počasti za 8. mart.
kilice se lako nabiju u vožnji - autobusa,mnogo se sjedi a dobro jede mastan i prazan burek (to sa burekom si cenzurisala?)
vaga nam pokazala.
.. kad ono "na vagu"
Vise me razocaralo to sto nije bio sled dogadjaja iz moje glave, nego to sto je "plus" na vagi... da izvinesh 

mirnisan napisao:mnogo se sjedi a dobro jede mastan i prazan burek (to sa burekom si cenzurisala?)vaga nam pokazala.
Izbacim levi lakat kroz prozor, a u desnoj ruci burek... među kolenima limenka... povremeno masnom rukom promenim brzinu, a volan okrećem stomakom... (Ovo više ide uz šleper, al' onda moram kabinu da izlepim posterima golih muškaraca.
)
Nedavno čitam (kod Enne, čini mi se - možda i nije kod nje, znam da je neko od mlađih) - "ja na meni, muž na meni"... reko', ovde nešto nije u redu s rasporedom... kad ono mesečeva mena... 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.