Forum definitivno krece u napad na salce i ostalo. Duda nam je predvodnik, Lass barjaktar, a mi ostali, pa da se mrdnemo vec jednom u pravom smeru!
Vi sto imate sta da pokazete, slicice na sunce, hitno je potrebna motivacija...

A salsa je ljubav moja.
Jedino što trenutno nema šanse da izvedem ona povremena skackanja koja tip ubacuje (mogu ja, al' ne daju mi pušačka pluća), juče sam gledala kad ih je odjednom bacio na kan-kan...
Popadaše žene.

.
Meni je to stvarno bio dugogodišnji... pa hajd' da kažem hobi, nemam nekog preteranog iskustva sa časovima igranja sem davno, davno, tu sam uglavnom, što bi rekla Lass, "samouka", ali kad sam izguglovala Zumbu i njima slične... otkrovenje, jednostavno ispade da 90% onoga što ja podrazumevam pod igranjem zapravo spada u fitnes program... a ja se, tuka, godinu dana patim da nađem makar NEKI model vežbanja za koji ću imati volje i živaca... i šta drugo da kažem sem da sam bez ikakvih problema ove dve večeri zaredom "odradila" po pola sata, i jedva čekam večerašnju turu.
U međuvremenu "proučavam" sistem, tj. hoću da pokupim korake i pokrete, još ne osećam svaki mišić (pogotovu ne umem da aktivno uklopim ruke), ali većinu već osećam... divno sam isforsirala i stomačne i leđne... merila sam vreme, trebalo mi je svega deset minuta da krene "žarenje" i znojenje (što sa običnim vežbama nema šanse da postignem)... znači, od tih pola sata, 20 minuta u goloj vodi... ma milina. 

U pravu je tratincica- nemoj da te brine ili iznenadjuje eventualni plusic!!! 

Znači, ipak mišići "piju" vodu... uffff, hvala vam, devojke, dobro je da znam da može toliko težina da ode uvis... da ne bude padanja u depresiju i razbijanja vage.

On je iskusan vežbač, hoće da mi pomogne da dodatno osmislim program i prilagodim ga, da bih malo bolje aktivirala one zapuštenije mišiće... pa nije da mi nije milo. 

Sve u svemu htedoh ti reci da je nama zumbu drzao jedan crnja, zapravo Kubanac i da su casovi bili strahotno dobri... Trajali su sat ipo za koje vreme stvarno opadnes nacisto... Po zavrsetku casa sam uvek bila totalno mokra, mislim i donji ves i kompletna kosa, sve... Jednom prilikom nam je rekao da se sa zumbom, ako se ne zabusava trosi preko 1000 kcal na sat vremena pa eto ti dodatne motivacije... Sprzices ti kacamak kao od sale samo nastavi da zumbas... 

Sinoć je i meni bila mokra kosa, lice, ruke, sve... a inače se užasno teško znojim, znači da sam valjano rktala...
Trenutno se radi na nabavljanju diska, dotle se snalazim sa YouTube-om, instalirala sam šortkate nekoliko dobrih južnoameričkih radio-stanica, ali sin mi trenutno skida njihov originalan izbor muzike... još mi samo fali mrki Kubanac.

lasata napisao:vo ti jos jedan... Nije zumba ali je moj omiljeni... Prodrmam se, malkice se zagrejem, ludo se zabavim i odmah mi bude juhu raspolozenje... Ovaj mi bas lezi...
Ja se primila!!!! Fantazija- eto i meni dodatne FA!!! ODLICNO JE!
I ovaj- meni se najvise dopao, a i oni prethodni!!! 

, samo što moram da čekam veče da se raziđe gužva. Imamo čudesno zakrčen stan, pa jedini prostor dobijam kad pomerim kuhinjski sto - ali podloga jeste betonska
, tj. pod je stvarno ojačan kad smo menjali pločice, tako da valjda neću da propadnem u komšiluk.
, prekjuče mislim da je isto toliko bilo, ali borim se, makar borba trajala i mesecima, nemam nameru da dignem ruke od toga i da kažem "ja to ne mogu".
Mene najviše oduševilo kako žene vrište dok vežbaju... vidi se da vlada opšte veselje, zarazni su skroz! 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.