Da ste bliže, pa da kažem izvol'te na roštilj i salatu (i LIMUN
), ko danas sme... Nažalost, torte nema (ne dam gostima da se goje
), ali biće voćnih kupova sa sladoledom.
Mada ne znam baš kako u to idu svećice... 

Da ste bliže, pa da kažem izvol'te na roštilj i salatu (i LIMUN
), ko danas sme... Nažalost, torte nema (ne dam gostima da se goje
), ali biće voćnih kupova sa sladoledom.
Mada ne znam baš kako u to idu svećice... 

Danas sam "vadila fleke", ali samo u smislu posla, inače drugih brljotina nema.
Izveštaj: od klope samo meso i salata; piće - minimum minimuma (nisam očekivala da će da me digne tako malo alkohola, SUPER je osećaj kad si "haj", a nisi pijan, plus nema mamurluka, diiiiiiivno!
- samo da mi ne pređe u naviku
- šalim se, neće
), skoro četiri sata ludog igranja (latino i tehno, pravili smo ambijent letnje diskoteke devedesetih), znojenje do besvesti, ispijeni litri obične vode (dobro sam pazila da se ne uhvatim za mehuriće), i danas pola kila manje nego juče. (Verovatno bi bilo kilo manje da nisam jela baš ONOLIKO roštilja.)

Ako se ne varam to je bila okrugla cifra pa je trebalo i proslaviti kako red nalaze... 

Dosad mi je svaka okrugla cifra bila traumatična (tj. dvadeseta i trideseta), pa se sad psihički pripremam godinu dana ranije...

Nisam se nikad ložila na te strože varijante Atkinsa, niti sam ikad nameravala da probam (uvek više verujem dijetama koje imaju zastupljene sve grupe namirnica), ali moguće je da kod mene deluje. (Čemu u prilog navodno ide to što sam O krvna grupa, mada ne znam koliko zaista to ima veze.) Lass, Giga, vaše mišljenje? Recimo neka takva blaža varijanta - NARAVNO, ukoliko ne osetim da mi smeta? I naravno, ne klasični Atkins s čvarcima i slaninom, nego lepo meso, lepo povrće, lep jogurt? I poneki limunčić. (BEZ tekile.
)

(I ja sam danas ovako skakala od sreće.
) I za divno čudo, ceo dan imam 52, bez obzira na jelo i vodu (a Lasata me "urekla", pa sad cugam vodu kao luda).
Što me podseti, uh, danas sam zaboravila da napišem DŽelovnik... Evo pišem sad:
)

Recimo neka takva blaža varijanta - NARAVNO, ukoliko ne osetim da mi smeta? I naravno, ne klasični Atkins s čvarcima i slaninom, nego lepo meso, lepo povrće, lep jogurt?
Evo pogledaj npr. danasnji dan... Unela si UH kroz svaki obrok, naravno one korisne UH a ne sinteticke, kako ja volim da ih zovem...

Nedavno sam imala sreće, baš neke retke knjige pokupovala za male pare preko neta, valjda ću i sad. 
Jedino se brinem što ću posle morati i ja da napravim neki plan za održavanje težine, a nisam baš sigurna kako, ali o tom potom... trenutno ću malo da uživam u sadašnjici. Jaooooj, što je lepo imati 52 kila!!!!
(Što bih postigla otprilike kad uđemo u EU - da nisam nabasala na ovaj forum.
)Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.